-
Happy Birthday
Vše nej-nej-nej Kristen. Hodně štěstí s Robem a hodně dalších krásných filmů.
Zrovna se jdu koukat na film: Mluv *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
B-Day
Všechno nejlepší Kristen! Hodně lásky s Robem, hodně zdraví, štěstí, dobrých filmů a krásný život! Užij si krásný věk 21!!! *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
narozky
Všechno nejlepší Kristen máme tě moc rádi *3* -
Happy Brighday!!!!!!!
vseetko najlepsie k narodeninam -
Blessing
Happy Birthday!!!!!!!!
I wish you luck, health, lots of love with Robert and so....
Happy 21. *14* *14* *1* *4* -
vše neej!
všechno nejlepšííííí *3* *14* -
...
vše nej *14* -
H.B.
HAPPY BIRTHDAY!!! *3* -
...
The Runaways už mám i v češtině .... je to fakt pecka film... a já jako nechápu (někde jsem to slyšela),že Kristen je na holky.... víte někdo něco o tom...já jako né,že jí nemám ráda,ale prostě jsem ještě neviděla Stmívání atd... no... ale za to jsem si kupovala Bravo,a tam byli fotky jí a Roba,kde jsou jako zamilovanej pár atd...ale když jsem slyšela tohle,tak jsem tomu fakt nemohla uvěřit,proto se ptám... :) -
-
Re: ...
Kristen neni na holky, jenom hrála Joan a ta je bi, jinak film je to suprovej, ael dabing je naprostá srajda -
-
Re: Re: ...
She is Bisexual... . :-D :-D You are stupid -
Co? To ste vzaly kde?
Kris je bisexual, bere obojí pohlaví.
Vím to na 100 %
Tak trochu se známe.... .
Nemá to cenu rozebírat
-
-
Kris není na holky.. to jenom v the Runaways hraje bisexuálku.. jinak je čistě hetero -
Kristen je na holky i na kluky. *3* -
-
Aha...tak děkuju moc za odpověď :) -
-
Re: Re: Re: ...
Kristen je pouze na kluky, neni bi, jak tady někdo píše... myslim si, že tato zpráva koluje poté, co se svojí kamarádkou Dakotou zahrála v The Runaways tu líbací scénu atd. Každopádně se nesmí zapomínat, že tam hrála Joan Jett, která je bi ...takže nepléct si její skutečný život s rolí ..:) *3*
-
-
-
-
K- 11
nevíte kdy bude nekde k sehnani K-11????..... *3* -
-
Re: K- 11
Kristen even begun filming yet! *3*
-