Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gabi123

prosim o hlas

PROSIM VAS, NEZABERE TO ANI 1.MINUTU prosim budte tak hodni Moc prosim o jeden hlas pro cislo 24 na strance http://www.inparty.cz/fotocasting/l ipnik/ hlasuje se kazdy den do 9.2. dekuju vsem co mi poslali hlasy
    • gabi123

Re: prosim o hlas

v te adrese je lipnik dohromady, nwm proc mi to nejde,,dekuji
  • vandasek

kristen

Ej oddkdy má kristen blond vlasy??? *1*
    • Re: kristen

Kristen si vlasy barvila na blond vždy jenom kvůli nějaké roli *4*
      • krisstew

Re: Re: kristen

Yes... *3*
        • your-darling

Re: Re: Re: kristen

but she is brunette, isn´t she? *4*
          • krisstew

Re: Re: Re: Re: kristen

No *3*
            • krisstew

Re: Re: Re: Re: Re: kristen

Well under 14 had a blond and short. Then in the film speak was brown and it went to 17 then buff. And then you know that Twilight and The Runaways ... *3*
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: kristen

but when she was young she had brown hair too... *4*
    • krisstew

Re: kristen

from birth ... *3*
  • krisstew

catalog

Kristen Vogue shot catalog that is ready in February. *3*
  • WelcometTRileys

Tak co už jste viděly Welcome to the Rileys? Je to absolutně super film. Jsem z něj úplně unešená *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: WelcometTRileys

I když je fakt, že pro mě bylo ze začátku docela težký se přeorientovat z Belly na tuhle roli, ale jinak povedenej film *4*
      • krisstew

Re: Re: WelcometTRileys

Stewart has repeatedly said she likes the role of Joan Jett and not Bella .... But yeah WTTR really great and memorable roles ... *3*
        • Re: Re: Re: WelcometTRileys

To je dost možný, ale pro MĚ je Bella, můj osobní názor.
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: WelcometTRileys

jo vid..tak nějka sem se do ní vžila..:-) *4* *4*
          • Re: Re: Re: Re: WelcometTRileys

Ahoj myslím, že na Kris perfektně sedí charakterová povaha Mallory nebo Joan. Když teď kouknu na některý díl Twilight sagy tak mi to nepřijde tak přirozené. Welcome to the Rileys, The Yellow Handkerchief a hlavně The Runaways krásně plynou a věříš jí to. Ona je absolutně perfektní v těchto filmech, že? *14* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: WelcometTRileys

Tak postava Mallory se mi líbila, celkově mě ten film hodně zaujal, Kris tam byla bezkonkurenční, ale jinak film The Runaways nesnášim, absolutně se mi nelíbil *9* ale beru tvůj názor *4*

Hned jak jsem si přečetla tvůj příspěvek jsem se na něj musela kouknout a máš pravdu, je skvělej *3*
      • krisstew

Yes, I know... :) *3*

Na jaký stránce si ho našla? já ho nemůžu nikde sehnat *7* *9*
      • krisstew

Czech on your website is here .... http://www.ulozto.cz/7383848/welcome-to-the-rileys-2010-brrip-cz-tit-vlozil-xfifas-avi *3*
        • your-darling

Re: Re: Re: WelcometTRileys

nejde mi to otevřít..nevíte někdo o jiný stránce??:-)
    • krisstew

Re: WelcometTRileys

yes, is it great movie. *3*
  • krisstew

Movies

The first two movies by Kristen .... played five minutes there is not it? : D *3*
  • veronica.m.

??

tak bude uz neco??? *14*
  • krisstew

She won the prize

Stewart has become a great actress best !!!!! Well done! :) *3*
    • your-darling

Re: She won the prize

jo jo..měla jsem z toho radost..:-)
  • Jméno

Vždycky když čtu jméno Kristen Stewart tak mi to připadá jako křehký jméno. *7*
    • your-darling

Re: Jméno

já když to čtu tak si vzpomenu na Bellu :D
      a to už tak křehký neni, ale jinak Kristenino jméno se mi docela líbí..:-)
      *4* *4*
  • your-darling

...

Nevíte jak to vypadá s těma filmama WElcome to the Rileys a On the road??? *4* *4*
    • krisstew

Re: ...

Myslím že On the Road je zatím pozastaveno.... hodně scén je tam v létě.... a Welcome to the Rileys už mám stáhlé.... *3*
      • your-darling

Re: Re: ...

jéé:-) Kde si to stáhla??Je to hezký??:-)
        • krisstew

Re: Re: Re: ...

Yes, it is! I am Czech and my translator helps you to write there. In America, it can be downloaded! Although I credit I have, but I found it also in Czech. It's a nice story. Have I seen better. :)
    • veronica.m.

Me zatim hodne zajma on the road -je to dokonala knizka a film .. no snad bude dobrej nnoo kdyz tam je kristen tak jakej assi ?? :DD nevite nekdo kde je na to upoutavka ??
      • your-darling

tak to nemam tuseni. zkousela jsem ho hledat, ale nic. kdyby si neco objevila, tak napis, jo... *4* *4*
    • krisstew

no v česku to ještě není dostupné a to ani jedno... a na internetu jedině za prachy můžeš stáhnout filmy mě by spíš zajímalo jak to vypadá s Safety of Objects nevím totiž kde to mám stáhnout *4*
      • your-darling

o tom Safety of objects vůbec nic nevim.. *4* , ale jestli je tam Kristen tak by to mělo být ok...:-)
  • veronica.m.

kristen

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit