-
prosim o hlas
PROSIM VAS, NEZABERE TO ANI 1.MINUTU prosim budte tak hodni Moc prosim o jeden hlas pro cislo 24 na strance http://www.inparty.cz/fotocasting/l ipnik/ hlasuje se kazdy den do 9.2. dekuju vsem co mi poslali hlasy -
-
Re: prosim o hlas
v te adrese je lipnik dohromady, nwm proc mi to nejde,,dekuji
-
-
kristen
Ej oddkdy má kristen blond vlasy??? *1* -
-
Re: kristen
Kristen si vlasy barvila na blond vždy jenom kvůli nějaké roli *4* -
-
Re: Re: kristen
Yes... *3* -
-
Re: Re: Re: kristen
but she is brunette, isn´t she? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: kristen
No *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kristen
Well under 14 had a blond and short. Then in the film speak was brown and it went to 17 then buff. And then you know that Twilight and The Runaways ... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: kristen
but when she was young she had brown hair too... *4*
-
-
-
-
-
Re: kristen
from birth ... *3*
-
-
catalog
Kristen Vogue shot catalog that is ready in February. *3* -
WelcometTRileys
Tak co už jste viděly Welcome to the Rileys? Je to absolutně super film. Jsem z něj úplně unešená *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: WelcometTRileys
I když je fakt, že pro mě bylo ze začátku docela težký se přeorientovat z Belly na tuhle roli, ale jinak povedenej film *4* -
-
Re: Re: WelcometTRileys
Stewart has repeatedly said she likes the role of Joan Jett and not Bella .... But yeah WTTR really great and memorable roles ... *3* -
-
Re: Re: Re: WelcometTRileys
To je dost možný, ale pro MĚ je Bella, můj osobní názor. -
-
Re: Re: Re: Re: WelcometTRileys
jo vid..tak nějka sem se do ní vžila..:-) *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: WelcometTRileys
Ahoj myslím, že na Kris perfektně sedí charakterová povaha Mallory nebo Joan. Když teď kouknu na některý díl Twilight sagy tak mi to nepřijde tak přirozené. Welcome to the Rileys, The Yellow Handkerchief a hlavně The Runaways krásně plynou a věříš jí to. Ona je absolutně perfektní v těchto filmech, že? *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WelcometTRileys
Tak postava Mallory se mi líbila, celkově mě ten film hodně zaujal, Kris tam byla bezkonkurenční, ale jinak film The Runaways nesnášim, absolutně se mi nelíbil *9* ale beru tvůj názor *4*
-
-
-
-
-
Hned jak jsem si přečetla tvůj příspěvek jsem se na něj musela kouknout a máš pravdu, je skvělej *3* -
-
Yes, I know... :) *3*
-
-
Na jaký stránce si ho našla? já ho nemůžu nikde sehnat *7* *9* -
-
Czech on your website is here .... http://www.ulozto.cz/7383848/welcome-to-the-rileys-2010-brrip-cz-tit-vlozil-xfifas-avi *3* -
-
Re: Re: Re: WelcometTRileys
nejde mi to otevřít..nevíte někdo o jiný stránce??:-)
-
-
-
yes, is it great movie. *3*
-
-
Movies
The first two movies by Kristen .... played five minutes there is not it? : D *3* -
??
tak bude uz neco??? *14* -
She won the prize
Stewart has become a great actress best !!!!! Well done! :) *3* -
-
Re: She won the prize
jo jo..měla jsem z toho radost..:-)
-
-
Jméno
Vždycky když čtu jméno Kristen Stewart tak mi to připadá jako křehký jméno. *7* -
-
Re: Jméno
já když to čtu tak si vzpomenu na Bellu :D
a to už tak křehký neni, ale jinak Kristenino jméno se mi docela líbí..:-)
*4* *4*
-
-
...
Nevíte jak to vypadá s těma filmama WElcome to the Rileys a On the road??? *4* *4* -
-
Re: ...
Myslím že On the Road je zatím pozastaveno.... hodně scén je tam v létě.... a Welcome to the Rileys už mám stáhlé.... *3* -
-
Re: Re: ...
jéé:-) Kde si to stáhla??Je to hezký??:-) -
-
Re: Re: Re: ...
Yes, it is! I am Czech and my translator helps you to write there. In America, it can be downloaded! Although I credit I have, but I found it also in Czech. It's a nice story. Have I seen better. :)
-
-
-
Me zatim hodne zajma on the road -je to dokonala knizka a film .. no snad bude dobrej nnoo kdyz tam je kristen tak jakej assi ?? :DD nevite nekdo kde je na to upoutavka ?? -
-
tak to nemam tuseni. zkousela jsem ho hledat, ale nic. kdyby si neco objevila, tak napis, jo... *4* *4*
-
-
no v česku to ještě není dostupné a to ani jedno... a na internetu jedině za prachy můžeš stáhnout filmy mě by spíš zajímalo jak to vypadá s Safety of Objects nevím totiž kde to mám stáhnout *4* -
-
o tom Safety of objects vůbec nic nevim.. *4* , ale jestli je tam Kristen tak by to mělo být ok...:-)
-
-
-
kristen
♥