-
Cutlass
Cutlass 2007 i s cz titulkama ke stažení na ulozto.cz, doporučuju napsat do vyhledávače....Kristen Cutlass, nebo....Dakota Cutlass, zazipoval jsem to, ta druhá verze, co tam je, je holé video, v horší kvalitě a bez titulků. *14* -
Hlasování
Na této stránce můžete volit nejlepší film, herec, herečka, seriál, hudební skupiny atd je tam i Kristen *3* *15*
http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp (pište bez mezer) vyhlášení se uskuteční 5. Ledna tak hodně zdaru ve volení. *3* -
-
Re: Hlasování
jo tam taky odhlasováno..:-)
-
-
film
nevite jak na tom je ted kristen?vim ze nedavno byla na scream awarsd nebo neco takovyho,nevite co ted dela zrovna?:P díky:) -
-
Re: film
netušim ale taky by mě to zajímalo *3* -
Re: film
ted momentálně nevim...jestli už dotočila On the road tak podle mě už jenom čeká na Rozbřesk jestli už se na něm tak nějak nepracuje...
jo a koukala sem na to scream awards a tady sou celkem pěkný fotky..tak jukněte.. *4* *4*
http://www.stmivani.eu/38-herci/the-scream-awards-2010/ -
-
Re: Re: film
ach tak dobře,díky ;ú
a fotky jsou pěkný!;) -
-
Re: Re: Re: film
jo no...nejlepší jsou stejně ty první dvě..:-D
-
-
-
-
napište adrienne!
ahojky napište taky komentík k herečce Adrienne Wilkinson(hrála ve Xeně Evu) *3* -
-
Re: napište adrienne!
moje ségra miluje xenu,ale nic ti komentovat nebudu.... *8*
-
-
Twilka
Ona je super je užaná herečka. -
Twilka
Twilkapage,blog.cz -
-
Re: Twilka
jezisi nikoho tady propagace tvyho blogu nezajima *16*
-
-
Fotky
Čus fakt pěkný fotky, že? Mooooc jí to tam sluší, jak je sakra možný aby byl někdo takhle fotogenicky? Díky za ně *14* *14* -
-
Re: Fotky
za co? *7* myslíš ,že sem lidi přidávaj fotky?zato děkuješ? *7*
-
-
Top osobnosti
je to pravda nechápu jak se t blbá dolly buster mohla dostat před kris twl...já jí ani pomalu neznám vlastně ani nevim kdo to je a o kristen.. *5* *9* *3* *1* *1* *5* *15* *9* *9* *3* -
Kdo??
Hele s kým je Kristen na té první nové fotce???
*9* -
-
Re: Kdo??
ted uz druha ze? ten herec je upe uzasnej ale jeho filmy,mno neni to moje jak bych to rekla....takovy filmy se mi proste nejak nelibi.....
no a myslim ze je to z filmu adventureland....:)
-
-
Twilkapage.blog.cz
Twilkapage.blog.cz -
-
Re: Twilkapage.blog.cz
taky mam rada kristen ;)
-