-
princezna Pampeliška
Byla jste princezna PAMPELIŠKA ?
CESKY TESIN -
Úžasná dáma. Doufám,že jí někdy potkám naživo.
-
Milá paní Kveto!
Vsechno nejlepsi k vasim narozeninam z Argentiny Vam preje Vase davna obdivovatelka. Ziji v teto daleke zemi a zridka mluvim cesky, rada ale ctu a vzdy, kdyz najdu nejakou zpravu o vas, potesi me to na dusi. Svet je krasne misto, nezalezi na tom, kolik nam je let a kde a s kym prave ted jsme a tohle jsem vzdycky citila z Vasich rozhovoru a clanku o Vas. Preji Vam at si toho krasneho sveta co nejvice uzijete, posilam Vam jedno prave jihoamericke objeti a srdecny pozdrav.
Dagmar -
dekuji
mila pani kvetusko.jsem had jako vy,narozena ve stejne dekade jako vase maminka a vzdy jsem si pripadala jako exot mezi normalnimi lidmi.jsem rada,ze je nas vic ikdyz,kdybych byla moudra,nikdy bych se spoustou veci netrapila a podivala se na vas jako na vzor radosti a cistoty.sila ktera z vas sala je nakazliva a vira v chod veci taky.dekujme bohum za cloveka jakovy,ktery ukazuje druhym,jako,me,krasu zivota a smrti.preji vam jen to co si sama prejete.dekuji a ctim vase slova.andrea -
DÁMA
Včera jsem s dcerou jela tramvají, dcerka paní Fialovou pouštěla sednout. Ta dáma vypadá neuvěřitelně dobře, líbí se mi styl jejího oblékání, nevíte někdo, kde nakupuje? -
-
K tou kde nakupuje ODĚV. Není lepší mít svůj STIL A OSOBNOST než někoho kopírovat. *3*
-
-
Dobrý den ,pani Květo,jste užasná bytost a velice Vás obdivuji.Chci se,ale zeptat jak ustát v klidu a pohodě dnešní někdy velmi negativní svět.Dost mě to trápí.jinak přeji Krásný den .plný slunička a mnoho zdraví *3* R.J.
-
Pozvaní na slet čarodějek
Tímto si Vás dovoluji oslovit.Jsem majitelkou literární kavarny U ČARODĚJEK v Praze 1Rámová 4,pořádám akci 30.4.2006,od 19 hod.,/slet všech čarodějek jež nebyli doposud upáleni.Ráda bych Vás také pozvala.S pozdravem Šárka Rotreklová. -
-
klenot
Dobrý den paní Hoffmanová,
souhlasím s Vaším příspěvkem z ledna.
Včera jsem se dívala na 13. komnatu paní Fialové a po shlédnutí se bojím méně stáří a nemocí. Jak se vidět, obojí se dá s pokorou pozitivně přijmout.
Barbora Podhájecká
-
-
Macura
Květa Fialová *3* užsna povseva deji vzšehpopřecvny -
Pozvánka
Dobrý den paní Květo.
Rád bych Vás touto cestou pozval na setkání přátel a zájemců o tajemno, kterése bude konat v Chotěboři na Vysočině ve dnech 19. - 21. září tohoto roku. Toto setkání bude věnováno léčitelství a všemu co s tím souvisí. Pokud budete mít zájem ozvěte se mi prosím na můj e-mail milan.knob@atlas.cz
Děkuji a těším se na odpověď.
Milan Knob Chotěboř *4* *4* *4* -
Harold a Maude
Dneska jsem byla se školou v divadle v U.Hradišti a hráli Harold a Maude,kde hrála i paní Květa Fialová a byl to moooc krásný příběh! Na to,že má 81 let,je mooooc čiperná *4* *4* Ani by jsem neřekla,že už má tolik *4* *3*