Přejít na výpis diskuzí

Květa Fialová

OSOBNOST 31.12.2006 
70 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vazena pani Kveto k Vasemu jubileu preji ,pevne zdravi hodne milych a

slusnych lidi okolo sebe a zustante dale sva.Vazim si Vas

Vzpomina Jana
  • Všechno nejlepší
  • Květa Fialová

Milá paní Květuš.
    Příjměte ode mě blahopřání,gratulaci
    k Vaším 80.narozeninám.
    Hodně štěstí,zdraví a ještě dostatek sil. *4*
  • cesta vlakem

2.1.2011 jsme s pani Fialovou cestoval v kupe vlakem z Uherskeho Hradiste, do Prahy. Obdivuju ze v takovem veku se pusti na takovou cestu.. hezky den
  • To, co předvedla paní Květa Fialová na ČT1 ve Všechnopárty Karla Šípa v lednu 2013, byl hnus!!! Jejích sprostých a vulgárních slov tam bylo až moc!!!
    Paní Fialová, zamyslete se nad sebou a nepředvádějte se v takovémto světle v médiích - je to škoda! Jste taková dáma, ale neumíte se slušně chovat!!!
  • Milej pani Kvete prajem vsetko najlepsie k narodeninam,hlavne vela zdravia,aby sme ju este dlho dlho mohli vídať medzi nami *3* *4* *14*
  • MILÁ PANÍ KVĚTO !

Přejí Vám k narozeninám všechno nejlepší ! Váš fanda Jiří

*3* *14* *4*
  • Zklamání

Vážená paní Fialová, zklamala jste mne v 13. komnatě nepřátelskými výroky proti křesťanství a církvím. František Rafaja
    • Re: Zklamání

Vážený pane, každý má právo na svůj názor. Paní Fialová samozřejmě také. Hezký den. Lucka
  • Mladějovice

Vážená paní Fialová, mám na vás jeden dotaz: někde jsem zaslechl, že máte chalupu v obci Mladějovice v jižních čechách. Abych vysvětlil. Naše rodina pochází z toho kraje a moje babička, které je letos 84 let slyšela, že snad v současné době vlastníte dům jejich rodičů, ve kterém prožila velkou část svého dětství. Několikrát jsme s babičkou u toho domu byli, ale nikdy jsme nikoho nezastihli. Pokud je to pravdou, prosím vás kontaktujte mne. Rád bych babičce splnil sen aby se mohla "domů" ještě jednou podívat. Pokud jsou naše informace mylné či nepravdivé, omlouvám se. Vážím si vás, i když jsem o pár generací mladší. Děkuji Ing. Kuchař Jaroslav
  • Brno

Milá paní Fialová,
    jste pro mě jedna z nejzajímavějších osobností. Minulý týden jsem si koupila lístek na Vaše vystoupení v Brně, které se koná v září a jemnuje se Na zlatém jezeře ..Vím, že to není jen Vaše vystoupení..ale já jdu na Vás *4* . Nikdy jsem si pro podpis nechodila, ale ten Váš bych do knihy ráda..mohu zaklepat? Hezký den Hanka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit