-
Znám lidi kteří se s ní znají osobně, či tedy raději už neznají. Všechna ta láska je jen póza - bláboly o buddhismu a pomoci bližním, nechci zde psát, jak se o ní vyjadřují lidé, kteří měli tu "čest" ji poznat osobně. Nenechte se jí obalamutit, je to jen usměvavá a láskyplná škraboška na tváři, která si s dobrem netyká... Až ji poznáte, dejte vědět...
Taky mě to mrzí, protože jsem ji věřil.... *9* -
klenot
Milá paní Květo,jsem velimi ráda,že Vám mohu konečně napsat,jak velice Vás obdivuji.Jste KLENOT mezi všemi lidmi.Možná ani sama netušíte jak velký vliv máte na nas kolem... A to je MOC DOBŘE. -
MAREK
*5* *5* Dobrý den paní Květo. Promintě, že jsem se s vámi nesetkal. Doufám že vám to nebylo líto. Doufám, že si to čtete. *14* Až do Ostravy příště přijedete, tak se určitě dostavím. -
Narozeniny
*3* Hodně štěstí, zdraví a stejný postoj k životu! *3* -
Gratuluji ke krásným narozeninám
Milá paní Květo,
právě jsem četl rozhovor s Vámi na Novinkách.cz...Jsem skutečně dojat Vaším úžasným přístupem k životu, jste krásná bytost *4* a tak Vám přeji ještě mnoho krásných příštích let.*14*
P.S. Vaše názory jsou mně velice blízké...
S Láskou Mercel -
A co Třicet případů majora Zemana
Zapomněli jste na roli v TV seriálu Třicet případů majora Zemana. -
Děkuji
Dobrý den paní Květuško,zrovna mám rozečtenou knížku "Zákony štěstí" a musím vám napsat že se krásně čte a je to takové pohlazení na duši a spousta vašich postřehů a zkušeností,no prostě dnes jsem začala číst a taky ji musím dnes dočíst-čte se sama.Moc děkuji a těším se na další.Mějte se moc krásně,at se vám daří,s pozdravem Hela. -
Milá a úžasná paní Květo Fialová,
Přeji Vám všechno nejlepší k vašim dnešním krásným kouzelným 84. narozeninám!!! *4* Přeji Vám hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky, pohody a úspěchu!!! *4* Jste velmi dobrá a jistě zkušená herečka, které si já a další moc považujeme! *4* Opravdu moc vám přeji do dalších let života hlavně hodně zdraví a síly a chutě do života! *4* Držím Vám palce a ať tu jste s námi co nejdéle *4* . Máte můj obdiv, také Vás má ráda má prababička *4* .
Zdraví Verča -
poklona
Dobrý den,pani Fialová chci Vám složit poklonu.Včera jsem Vás viděla v televizi v pořadu Jana Krauze na Primě a moc jste se mi líbila.Krásná ,něžná ,přirozená a zajímavé je ,jste ve svém věku neztratila ženskost.Pan Krauz i já a diváci jsme byli unešeni.Jsem taky znamení panny ve druhé dekádě jako vy.Přeji Vám dobré zdraví a elán jaký máte Vám vydrží určitě do 100 let.S úctou obdivovatelka Atira -
Dobrý den paní Fialová, už se na Vás a paní Konvalinkovou moc Těším.
Byl jsem pozván na vaše představení "O ŽABIČKÁCH" do Karlových Varů.
Už jsem si na 6. června domluvil v práci záskok.