Přejít na výpis diskuzí

Květa Fialová

OSOBNOST 31.12.2006 
70 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děkuji Vám.

Vážená paní Fialová,
    přeji Vám, ale stejnou měrou
    i nám /úsměv/, abychom Vás viděli
    i nadále den po dni šťastnější a krásnější. Vaše bytost je úctyhodná, ať se Vám daří vše důležité...
  • Macura

*14* *14* *14*
  • Macura

važma pany květo filova
    ovseva žeme nemohl svami sekati
    vdile navšem přecven obevit
    *16* masertlop v alede užasn )
    *4* dam šramni *3*
  • Macura

*4* *4*masdfklop vblop erlop
    ashulop bmlop erlop bghlop
  • fajn ze jste ziva

jsem mooooc rad ze jsem vas snad zastihl jeste zivou a zdravou -relativne, vim ze mate rada dvousmyslnej i cernej humor ale ted nejde oto, jen chci rict ze vas mam mooc rad a ze jsem se konecne snad dostal mezi vase fanousky,pres velke dravce jsem kdysi jezdil coby sofer hodne casto,nevim jesli rada spominate na lucenec a okoli ale ja hodne casto ,ted ziji uz 26let v cesku,tak ze vam preji hodne zdravi do dalsich let a at vsechno at jde dal jak ma s pozdravem vas fanda
  • Divadlo v Třebíči

Děkuji za příjemně prožitý večer!

Jana
  • marek

*8* *8* *8* *8* *8*
    přeshse tay dovla mirona ostravi *15*
  • Pozvánka

Zdravíme Vás paní Květo a chceme Vás pozvat k nám .Nevíme, ale zdato přijmete .
    Jsme Vaši letitý fanoušci.Až někdy budete na chaloupce ve Chřipský tak je to k nám jen asi 20 km.Jste skvělá herečka . Máme Vás rádi.Chtěli bychom Vám dát dárek k Vašim narozeninám v podobě -koncertu dětí a mládeže.Ozvěte se nám na mail.Děkujeme Vám *4*
  • Poselství psaná kresbou

Dobrý den paní Květo,
    jsem malířka, spisovatelka, lektorka a terapeutka. Několikrát jsme měly možnost pozdravit se na různých ezoterických festivalach, naposledy na Výstavišti na Esoterice 2008. Byla bych moc ráda, kdybyste přijala jako čestný host mé pozvání na moji vernisáž výstavy obrazů s názvem ,,Poselství psaná kresbou" 4.11.v 18 hod. v čajovně U Džoudyho Jugoslávská 7/670 Praha 2. Jste nádherná a obdivuhodná bytost...
    Děkuji a přeji hodně světla pro každý okamžik žití.
    S pozdravem Jarmila Beranová http://proe.cz/beranova *14*
  • Vážení,
    chtěl sem se zeptat, kde je možné sehnat "mluvené slovo" Květy Fialové o jejím životě buď na CD, nebo DVD. Zda vůbec něco takového je.Děkuji, pošlete mi prosím informace na můj e-mail: danny.ji@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit