Přejít na výpis diskuzí

Cho Kyuhyun

OSOBNOST 11.1.2010 
128 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mischa13

Re: Re: for alexsie

:D no tak jako hele špatný by to rozhodně nebylo :D ...ale ani bysme si nepokecali, dyk on ani naglicky neumí :D a navíc, přece jenom žiju v reálnym světě, takže je to nemožný *9* :D ...ale hlavní že je na holky, našla sem pár zajímavejch fotek, kde se ňák podivně tulí k Sungminovi *9*
  • alexsie

Re: for alexsie

taky jsem si oddichla kdyz jsem tu fotku videla ale je skada ze to nemuzes byt ty ze
  • mischa13

for alexsie

no já si řikala že sem ho nikde s žádnou neviděla *1* ...tak tomu chválim,docela by mě překvapilo kdyybch zjistila že je teplej :D:D
  • alexsie

Re: Re: Re: Re: Re: for alexsie

jj no kamoska nasla fotku kde se kyu liba s jednou holkou konecne nejakej dukaz ze je na holky
  • mischa13

Re: Re: Re: Re: for alexsie

božééé, další operace...já už sem na to slovo alergická *9* ...tak snad se brzy uzdraví *4*
  • alexsie

Re: Re: Re: for alexsie

ne on myslim jde na operaci s nohou nebo co rikala moje kamoska ktera ho zboznuje prej si natrhl vazi nebo co
  • mischa13

ale ale, chlapec by se měl spíš věnovat zpívání, jistě mu to jde líp :D ...aby se mu to nějak nezalíbilo víc a taky neodešel *9* *9*
  • alexsie

jj donghae zastupuje siwona ja si myslim ze zas toci ten serial
  • mischa13

for alexsie

koukala sem ,zpíval za něj tušim že Donghae že?...ten to bral minule i za Kyuhyuna :D všestranej to kluk :D ...ale tak to určitě chyběl jen protentokrát, ještě Siwon aby odešel, to už by mi hráblo :P :D
  • alexsie

tak vcera byli vseci a dnes chybi siwon
  • mischa13

tak tak, bylo na čase aby zase zpívali pěkně spolu *3*
    jinak děkuji moc, sem ráda že se ti líbí *3*
  • alexsie

divala jsem se na tvuj blog je hezky moc hezky
  • alexsie

ja taky konecne budou vsichni
  • mischa13

joooooooo *14* *14* *14* *14* *14* ...ani popsat nemůžu to,jak sem šťastnááá :D *14*
  • alexsie

jupi kyu uz spiva *14* *14* *14* *14*
  • mischa13

for alexsie

nedávno sem si o SuJu založila blog, tak se můžeš mrknout estli chceš :) byla bych moc ráda :) http://suju-kyu.blog.cz/
  • alexsie

jj unich je nejoblibenejsi vic oblibeni nez dbsk a shinee
  • mischa13

no,někde sem četla že je ze SuJu nejoblíbenější,tak nevim co je na tom pravdy *3*
  • alexsie

ja zas donghae miluju on je takovej silenej ale peknej jo no blbe ze to pise
  • mischa13

tak heechula když sem viděla prvně, tak sem myslela že je to holka,docela sem čučela :D
    ale po Kyuovi mám asi nejradši Ryeowooka a Donghaeho (to je hrozný skloňování :D) ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit