-
Re: Re: Re: Re: Re: for alexsie
sorry jela bych nejsem plnoleta zaprve a zadruhe tolik penez zas nemam a navic myslim ze by te odvedli drive nez bys tam doskocila *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: for alexsie
to dělaj schválně,provokujou *1* *1* ...já bejt pod tim pódiem, tak na ně prostě skočim a je to *1* sice mě pak odvedou, ale ten pocit že sem u nich byla tááák blízko,to mi za to stojíí *15* tak co, jedeme za nima? *1* *14* -
Re: Re: Re: for alexsie
jo no toje taky pravda ale kdyz oni delaj ruzny pohledy a tak rozkosni ze by jim to meli zakazat jenze na co bys me se pak divali ze -
Re: Re: for alexsie
:D moje slova :D se divim že se na něj ještě nějaká fanynka nevrhla *15* ale zas nebejt kamer, tak o něm ani nevíme a to by byla eště větší škoda *14* -
Re: for alexsie
fest tak krasny stvoreni by nemeli poustet pred kameru ze -
for alexsie
já tě naprosto chápu, já sem se rozpustila už několikrát *1* *1* a jednou to semnou sekne nadobro, protože on je prostě dokonalej *1* *14* *14* *14* kolikrát na youbku ty jejich vide, takový seky *1* *1* -
jo me se taky libi jak dong se zacne smat kdyz tam spivaj mica mica babe to je fakt rozkosni se rozpoustim jako nanuk ale ja zato nemuzu ze kyu je tak sladkej *1* *1* *1* -
ani mi nemluv, to semnou dělá pěkný divy *15* *14* -
jo no a jak se pekne u toho kyu cichti to je hezky -
ano ano,slyšela :) a je vážně suprová,ještě jak k tomu zas dokonale tancujou *14* *14* ...jen tak dál *1* *14* -
slysela jsi tu novou pisnicku super junior on other je suprova -
nemas zac *1* *1* *1* -
SUPÉÉÉR *14* teda, holka ty mi dycky přineseš nějakou dobrou zprávu, děkujuuu *1* *3* -
uz jsou zas vsichni jupi -
neni zač *3* -
jj dikki -
for alexsie
myslíš Kyuhyunova? ...ten má nejradši modrou, černou a bílou :) -
nwis jako je jeho nej barva?? -
no uf, to sem si pěkně oddyychla *1* ..to by byl konec kdyby byl teplej...tak jako je to normální,ale on néééé *1* *14* -
jj to oni byli v jenom poradu tam museli takovi veci hrat ja vim ja jsem to videla jmenu je se to mini drama