Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Má husty kostými..... *1* *3*
  • jeri

Odjezd?

Hele nevíte někdo jestli už odjela já myslím že jo ale nikde to nepíšou?? *4*
    • Re: Odjezd?

Kdyby někdo nevěděl, tak její Tour - The Fame Monster obsahuje 201 vystoupení, takže se musí fakt otáčet ... Ve větších zemích vystupuje 2x, jak doufám každý (aspoň teda REAL FAN) ví, takže si nemůže dovolit pobývat jen v ČR 7 dní nebo i více *1* , to by ještě teď objížděla svět s Tour - The Fame a místo 17.11. 2010 by se k nám dostala minimálně až za rok a půl !!!
      • Re: Re: Odjezd?

Díky za dlouhej článek ale měl/a bys vědět že tahle série koncertů se nejmenuje The fame monster ale Monster Ball tour *3* *3* *3* *3*

26. 11. vystupovala v Polsku a už měla za sebou Tour ve Švédsku a 2 vystoupeni v Belgii *1* tak težko mohla být eště v Praze, na internetu to všechno je :)

prej jeste hned ten den,tedy po koncertu,ale nevim coje natom pravdy...
      • Re: Re: Odjezd?

jj je to pravda ještě tu noc odjela
        • jeri

Re: Re: Re: Odjezd?

To tu teda moc dlouho nepobyla *4* *4* *9*
  • lady gaga je proste bozi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • love007
    Už mám sehnaný lísky na ArtRAVE: The ARTPOP ball v Praze :-)
    *14* *14* *14* *14*
    • utynka
      Závidím
    • strašně zajímavé!! :P
  • Lady Gaga je vážně úžasná! Má svůj styl a to se mi líbí. :) Je originální a jak má nové album Artpop musím říct, že je to bomba! :) *14*
  • sumec

Lady Gaga

Lady gaga je super *3*
    • Re: Lady Gaga

Lady Gaga je suprova ale ma divny prevleky.No.....ale nevim............ *4*
    • Re: Lady Gaga

přesně *3*
  • Miluju ji!! :3 *14* *14* *14*
  • Miluju tě Lady Gago !!! (nejsem na holky)
    • hahaha tomu asi nikdo nevěří:D jak jí můžeš milovat???:D až se objeví nějaká další jí podobná tak po ní neštěkne pes :D hahahahaha hihihihhi hohohoho
      • jseš mentálně postižený?
        lady gaga nikdo podobný nikdy nebyl, není ani nebude
        tvoje názory mě nezajímají a ji nejspíš taky ne
  • heatcliff

Lady Gaga

Musím říct, že když jsem poprvé slyšel o Lady Gaga, a po té slyšel Poker Face, přišla mi jako jedna z dalších koz, které se zase v hudbě usídlí na rok, a pak zimizí, přišla mi hrozně laciná.
    Menší zlom nastal, když jsem viděl a slyšel Paparazzi,- originální klip, originální pecka, ale stále jsem jí neměl nějak v lásce.
    Trochu více jsem se o ní začal zajímat od doby Bad Romance. Asi po páté, když jsemviděl samotný klip, jsem si uvdomil, že to je hotová senzace!
    Ona přivedla do pop music nový, mladý a pravý cool závan, něco co tu dlouho nebylo, hlavně od doby Bad Romance, je řekněme čistokrevným dítětem Madonny, s ještě větší chutí provokovat a dopalovat všemožné měšťáky svými neotřelými texty a klipy, které má málo umělců, a vlastně Lady Gaga je v porovnání s takou Britney Spears hotová královna, Britney může zase skočit do léčebny, protože proti Lady Gaga je hotová nula. Lady Gaga to je popová princezna, či něco podobného, a nepotřebovala k tomu ani 10 let dráhy, aby se jí tak mohlo přezdívat, a navíc Lady Gaga je více než popová princezna.
    Já si jen přeji, aby vydržela co nejdéle, a ubírala se směrem, jak ýmá teď , stejná hudba, image a klipy, které jsou tak povedené, a zvedají vás ze židle. Hlavně Bad Romance, písnička je ještě lepší s tím klipem, který je prostě klipem posledních let! Něco takového tu bylo potřeba, někdo kdo se nebude bát pořádně provokovat, šokovat, a kdo bude takovou mladou Madonnou, navíc i sama Madonna uznala, že Lady Gaga je její následovnice, a i díky tomu, že jsem velký fanoušek Madonny, s ní plně souhlasím. Jen tak dál GaGa!
    I want you revenge...Free Bitch Baby...! *1* To jsou texty!...)
    • blacksunny

Re: Lady Gaga

Upřímně jsem si taky myslela že Lady GaGa se mi ze začátku zdála jako druhá Bitney Spears,ale když to tak vidím jak ona to bere všechno vážně,jaký má super klipy a skládá si sama texty oproti ní ta se může jít chudinka Brit dávno zahrabat dnes už podle mně tak populární není ale můža si za to sama z větší části no ne...takže ať žije Lady GaGa,a ať zase složí zase nějaký dobrý klipy. *3*
  • Happy birthday Gaga!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit