Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluju ji!! :33 *14*
  • U lady gaga ja hodnotim zpev a ne jak vypada ale jsem fanousek takze se mi libi i kdybi mela na hlave cokliv i love you gaga
  • zpívá moc pěkně,ale mněla by pestat tolik šokovat *3* *3* *3* *3*
    • Mrs.Wesley
      HM.to.jo.*6*
  • Gaga je fenomenální zpěvačka, její songy jsou skvělý, protože je píše sama a akustický verze jsou jedním slovem dokonalý :) Kdo poslouchá pop a nemá "absolutní hluch" tak musí uznat, že tohle nemá chybu :) Jedinečná byla pro mě Poker face, následovala Bad romance, potom Born this way, ale teď to je jednoznačnš You and I. Všechny mi přirostly k srdci a je mi jedno, že na mě spousta lidí blbě kouká, že poslouchám "sračky" od Gagy po TH. I was born this way :* :D
    • Souhlasím, Gaga je opravdu fenomén♥ Je to úúúúúúúúúúúžasná umělkyně, je dokonalá♥♥♥ Miluju ji nadevše♥ To jak skvěle zpívá, to jaký má úžasný vystoupení, to jak výborně hraje na klavír a jak úžasný texty píše, to jak je hodná a milá k ostatním a jak miluje své fanoušky. Tohle vše ukazuje jak úžasný a talentovaný člověk ona je!♥♥♥ Také na ni miluju, že si na nic nehraje a je upřímná. Také jak je kreativní a nápaditá, kolik toho ona dělá♥ Vede fanoušky k tomu, aby se nebáli být sami sebou, aby se nestyděli za svou orientaci, za to jací jsou a jak vypadají, za to odkud pocházejí..Podporuje volnost a osobitost a to se mi na ní strašně líbí. Jí je jedno co si o ní ostatní myslí, prostě je sama sebou. Tohle vše na ní prostě miluju, ona je opravdu zlatá♥ Nechápu ty paka co sem lezou a nadávají jí tu a pak se tu hádají s jejíma fanouškama..Takovýhle lidi tady nemají co dělat a mají být na diskuzích svých favoritů. Mimochodem Gaga nikoho nekopíruje, ona je opravdový umělec, ona se pouze inspiruje a kopírování to je pod její úroveň..Spíš taková Nicki Minaj a další kopírují právě Lady Gaga. V dnešní době na svých koncertech používají dost podobné extravagantní modely jako Lady Gaga. A k těm antifandům co sem furt lezou: taky jsem se asi tak před rokem tady neustále s jedním hádala, protože tu furt prudil a měl narážky na LG. Achjo, že je to baví..
      • Takhle je to u všech,je mi jedno co si o ní kdo myslí. Naprosto s Tebou souhlasím. Ten kdo uznává jenom RAP je u mě člověk co neuznává hudbu, dobře, rap má podklad ale není to o melodii, ale spíš o intonaci hlasu. Ona má úžasný hlas, a píše ty nejlepší melodie a v tom se to odráží. Někdo jí nesnáší proto jak vypadá a preferuje třeba zrovna Rap kvůli tomu, že jsou v něm vyjádřeny názory,copak tady snad ne ? Hele ocenim cokoli, když je to dobrý :D (možná tak mimo metalu v tom se fakt nevyznám) :D U babičky sem vyrůstala na dechovkách, takže i s tim se lehce vypořádám, sestřenka ujížděla na punku a lehčí verze taky skousnu, Rock ten fakt hltám ať už to jsou od malička hospodský Kabáti, Green Day nebo TH. Beatbox obdivuju, ale Rap jsou pro mě novodobý básničky plný nadávek :D Ale neodsuzuju je, respektuju to i když mám svůj názor a to čekám i od ostatních.
  • anulka123

Ciara

Jo to že ted Chtistina kopíruje Gagu není divu..ona jí totiž Gaga její styl vzala..proč tedy Gaga pozuje stejně jako Christina..proč se nechala přebarvit na blond..Gaga to sama přiznala že nebýt Christiny svět o ní neví..a měla by jí za to poděkovat..!
    • Re: Ciara

Jde to vidět jak si nabyla hubu když vydala nové album *8* kopírovat Lady Gaga se prostě neoplácí *8* Čekala že na novém albu vydělá miliony ale vydělala jenom statisíce *8*

Tohle v životě neřekla *1* Si nějákej expert ne ? Christina byla uplně jina , neměla tu šťavu se stylem BITCH což Gaga přidala a v Not my self se nestydí líbat se ženskou a bůh ví co :D Christina kopíruje a basta *1* *1*
      • Re: Re: Ciara

bla bla bla..

???...!!! Gaga je uplně jiná než Christina..A furt mění image, ale to neznamená hned že třeba kopíruje hned Christinu atd..Možná se třeba nechala inspirovat, ale u Christiny je ted hezky vidět jak všechny její nápady atak v klipu zkopčila tak nwm co řešíš..
  • NEW ALBUM BORN THIS WAY IS HERE!!!!!!!!

Ahojky Little Monsters - Fans Lady Gaga! Dneska 23.5.2011 vyšlo dlouhoočekávané album LADY GAGA - BORN THIS WAY!!!! =)))))))))) ♥♥♥ Je dokonalé!!! Brilantní!!! Mistrovské dílo!!! Hned dnes jsem si ho běžela koupit! =))) Má velmi dobrou cenu na Chodově v Bontonlandu se normálně už dá sehnat, nebo na Václaváku atd.. Standartní verze stála 399 KČ což je hodně dobrý =)) Pak má vyjít ještě deluxe edice, která bude dražší a bude tam o pár songů navíc.. Tu ale na Chodově ještě neměli zatim jen tu standartní. Já si koupim obě, jsem posedlá Lady Gaga!!! =)))♥ To CD fakt doporučuju, ona má NEJ CDčka!!!!!!!!♥♥♥ Love You Gaga!♥♥♥
    • lady.gaga.tereza

Re: NEW ALBUM BORN THIS WAY IS HERE!!!!!!!!

ja viem je to naj albu aky kedy vydala na nete bol uz od 20.05 :D .....dufam ze vsetky little monsters ho uz maju
      • Re: Re: NEW ALBUM BORN THIS WAY IS HERE!!!!!!!!

Jojo vim. =)
  • LG je dosti originální
  • lady23gaga

Fanclub na mém blogu

na mém blogu (http://srandablogus.blog.cz/) je fanclub
    L.G. tak se zapište přesná adresa: http://srandablogus.blog.cz/1001/fa nclub-lady-gaga
    P.S.: NEMUSÍTE MÍT BLOG!! =) *4* *4*
    • Re: Fanclub na mém blogu

jj ale můžeme mít *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Proč je tam napsáno ''herečka'' když hrála jen ve dvou filmech?! Sin City 2 a Machete Kils?To že si zahraje ve 2 filmech neznamená že je s ní herečka...samozrejmne ja Gagu miluju ale jako toto je divnee
  • lleenniicckkaa
    Je super! Mám ji moc ráda, umí skvěle zpívat a má nej písničky. Zpěvačka s velkým Z *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit