Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paruky Lady GaGa

Ahojky lidičky, hele nevíte někdo o nějakym obchodu, či internetovym obchodu, kde by se daly sehnat paruky Lady GaGa??..Moc jich nemůžu najít, nemáte třeba nákej dobrej tip?... *4* *14* *14*
  • proč doprčic všichni hodnotí vzhled a ne jak pracuje zpívá atd. /už jsem to psala i u Avril Lavigne/ *9*
    • No třeba mně se zdá,že se nemá hodnotit vzhled..já u ní hodnotím zpěv a chování,dá to rozum:ona není normální,když se vysleče kde jí napadne!
      • přesně, konečně někdo normální
  • Některé příspěvky opravdu nechápu!! co sem lezete když ji nemáte rádi. Opravdu demence, stále navštěvovat stránku jen abych napsala negativní koment. Se zamyslete!!!!!!!!
    • pravda *3* *4*
    • no přesně
  • Lady Gaga je nej na světě.si úžasná *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3*
    • *7* ???
  • sumec
    vtiúný si to číst :D
    • Re: Lady Gaga

Jsem na tom stejně, ale 5Angels mě už teď po těch 4 rocích omrzely... pak u mě bodoval chvilku Justin Bieber, Diamond Cats atd. teď se mi strašně zalíbila písnička od Cee lo Green - F**k you.... opravdu doporučuji poslechnout :))
  • lady gaga is best
    i love you she
  • Lady Gaga je výborná zpevacka a písnicka Applause perfektná
    • klip k applausu je naprostý HNUS *11* *11* *11*
  • ilovehorses

Jméno

Jak se jmenuje Lady GaGa ve skutečnosti??
    • gemini32

Re: Jméno

máš to v životopise *3*
      Stefani Joanne Angelina Germanotta *14*
  • Lady Gaga je ....no.........trochu ........ Proste je znama a extravagantna co viac povedat.
  • I LOVE YOU GAGA *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit