-
Paruky Lady GaGa
Ahojky lidičky, hele nevíte někdo o nějakym obchodu, či internetovym obchodu, kde by se daly sehnat paruky Lady GaGa??..Moc jich nemůžu najít, nemáte třeba nákej dobrej tip?... *4* *14* *14* -
proč doprčic všichni hodnotí vzhled a ne jak pracuje zpívá atd. /už jsem to psala i u Avril Lavigne/ *9*
-
-
No třeba mně se zdá,že se nemá hodnotit vzhled..já u ní hodnotím zpěv a chování,dá to rozum:ona není normální,když se vysleče kde jí napadne!
-
-
přesně, konečně někdo normální
-
-
-
Některé příspěvky opravdu nechápu!! co sem lezete když ji nemáte rádi. Opravdu demence, stále navštěvovat stránku jen abych napsala negativní koment. Se zamyslete!!!!!!!!
-
-
pravda *3* *4*
-
no přesně
-
-
Lady Gaga je nej na světě.si úžasná *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
*7* ???
-
-
vtiúný si to číst :D
-
-
Re: Lady Gaga
Jsem na tom stejně, ale 5Angels mě už teď po těch 4 rocích omrzely... pak u mě bodoval chvilku Justin Bieber, Diamond Cats atd. teď se mi strašně zalíbila písnička od Cee lo Green - F**k you.... opravdu doporučuji poslechnout :))
-
-
lady gaga is best
i love you she -
Lady Gaga je výborná zpevacka a písnicka Applause perfektná
-
-
klip k applausu je naprostý HNUS *11* *11* *11*
-
-
Jméno
Jak se jmenuje Lady GaGa ve skutečnosti?? -
-
Re: Jméno
máš to v životopise *3*
Stefani Joanne Angelina Germanotta *14*
-
-
Lady Gaga je ....no.........trochu ........ Proste je znama a extravagantna co viac povedat.
-
I LOVE YOU GAGA *14*