-
nEMĚCKO?
HELE NA OČKU FURT ŘÍKAJÍ ŽE BUDE 18. ČERVENCE V NĚMECKU... ŠLA JSEM NA NĚMECKOU O2 ÁRÉNU A TAM NIC! TAKY SI VŠUDE TY VE VYMEJŠLÍ! -
-
Re: nEMĚCKO?
Nechápu proč taky v naší demokratické zemi není žádná agentura která by ty lístky do zahraničí poskytovala. 21 let po revoluci a udělalo se zde kulový. A to jsem volal i do centrály sazky zda-li něco neposkytují. NEMOŽNEJ NÁROD!!! Ale já si poradim, i kdybych měl na LADY GAGA letět na NEW ZELLAND. -
Re: nEMĚCKO?
To já osobně jsem 20.Ledna sedl na vlak A JEL VLAKEM EUROCITY 178 DO BERLÍNA TY KONCERTY MAJÍ JINÉ TERMÍNY .. 17.5. Berlin, 8.5.Hamburg, 9.5.Frankfurt/Main, 15.5. Leipzig.. a 22.5.2010 Mnichov.Berlin má ještě 1.10. Lístky na květen nejsou ještě v Oběhu. Víc nevím. Akorát jsem nedobrovolně ČD věnoval 3057KČ. za vlak.2.třída . Na first class ani nemyslet.
-
-
Lady Gaga je pro mě zpěvačka číslo 1. Má úžasný hlas, má svůj styl, pomáhá lidem ,kteří to potřebují. Moc ji obdivuji.
Kdo ji zbožňuje? Dejte LIKE, prosím https://www.facebook.com/LadyGaga28.3.1986 -
The Fame
Lady Gaga je suprácká, uplně miluju Poker Face a mám i celý album a fakt se povedlo tak nechápu proč sem chodí lidi kteří ji nefandí.Tancuje dobře a má krásný pestrý videoklipy.Lepší než celá Aqilerka třeba.nazdar *13* -
je super
Heleďte neurážejte ji laskavě.Každý zpěvák nebo zpěvačka má mít svůj vlastní styl-a ona si vybrala tento a já jse mr áda, že ho pořád má a nemění ho!Prostě si ji vždy budeme pamatovat jako divokou Lady GaGa než ulítlou Katy Perry:D -
-
Re: je super
hele tak katy perry nech na pokoji č. 158 :D -
Re: je super
Katty Parry je 0,to už radši tu GaGu *3* *1* -
...
má hezký písničky a hezkej hlas prostě bezva zpěvačka -
-
Re: ...
presne!takovych zpevacek jse uz dneska moc newidi *3*
-
-
-
!!!
Nechápu prooč ji srovnáváte s Christinou Aguilerou!!Lady Gaga teprve začíná ale Christina už má za sebou pěkně dlouhou a hlavně úspěšnou kariéru.....Lady Gaga je možná dobrá ale na Christinu nemá!! *13* a navííííc..Lady Gaga se s těmi svými sexy pohyby opčí např. po takový Madoně..je to trapnýý!!!!!!!vlasy má jako Christina Aguilera to je taky trapnýý!!tak je prosímvás už nesrovnávejte..obě vypadají jinak zpívají jinak jsou jinačí a každá je jinak dobrá!! -
-
Re: !!!
S tím souhlasím! Aspon jeden normální člověk. *15* Pravda,Lady Gaga je dobrá,ale při pohledu na její účes musí být všem jasný,že jen kopíruje Aguileru! To zase tak příšerný hlas jako Aguilera nemá,ale na Gwen nebo Madonnu prostě nemá. A jak už tu někdo řekl-jen další hvězda,co se předvede pár písní a pak zapadne.... Nevím to,ale jen odhaduju. -
-
Re: Re: !!!
viděla si videoclip lily alan - the fear? tam taky ma stejne vlasy jako gaga nebo aguilera jenže ta paruka je černá tak nevim co vám je *9* -
-
Re: Re: Re: !!!
Jo,The Fear od Lily jsem viděla,ale už netvrdím,že Gaga kopíruje Aguileru. A Lily Allen nesnášim. A někde jsem nedávno dokonce četla,že prý Christina se opičila po Gaga a ne Gaga po Christině!
-
-
Re: Re: !!!
no to že má stejný vlasy jako Aguilera hned nevypovídá o tom že jí musí hned kopírovat to by se dalo říct že třeba taková Farná kopíruje Nelly Furtado svim účesem.Radši tohle neřešit páč je to uplná blbost.Každej je jinej!
-
-
-
PROSÍM!!
Ahojík,pls hlásněte pro mě zde!Děkuju!! Jmenuju se tam Andy!! http://kamikak.blog.cz/0904/1-kolo-sonb -
LADY GAGA
Poker Face je úplne namakaná dobrá pesnička. *4* *3* -
-
Re: LADY GAGA
-
..ted' už i Poker Face. *4* -
-
Re: Re: LADY GAGA
a jini pisnicky napr.sumer boy,love game...alebo the fame monster:monster alejandro speechlles....alebo album wonderland:super lover. party boy,here we go again?vsetko dzive pesnicky a je ich ovela viac
*3*
-
-
Mně se víc líbí Just Dance.
-
-
Promiňte jestli se vás dotknu ale Lady gaga se změnila...dřív jsem ji milovala *4* ale teď jak se měni a to s tim masem....je mi z ni blbě *11* *12* ale písničky má furt dobry *1* *4* *4*
-
Já Gagu miluji!! :**
-
-
Lady Gaga je tak trapná vystavuje se někde nahatá jak někdo, nosí nechutné paruky protože má svoje vlasy nechutné...Je fakt blbá.Obléká se jak ..... a zpívat neumí jen se předvádí a hraje si na chytrou...Je strašná..:(
Nesnáším ji... *15* -
-
hele ty demente, vypadne a už sem nelez. Ona že neumí zpívat? dojdi si k ušní. Chtěla bych slyšet to tvoje kokrhání de*ile :D by se každý počůral smíchy. Jsi nula nula nula a já se lidem jako ty jen směju. V životě nic nedokázali a uráží tu ostatní, kteří dokázali mnoho.
-
proč to sem píšeš?a když se ti nekdo nelibi nemyslim ted Lady Gaga tak co o nem mluvis,pises a tak kdyz se ti nelibi tak se na ni nedivej!
-
No tak nenaštěvuj tuhle tu stránku když GAGU nesnášíš nwm proč se na GAGU díváš když ji nesnášíš a s Avril se nepotentuj
-
konečně někdo normální :)
-
-
Hele já nejsem její fanoušek,ale nepomlouvej jí...každej má jinej názor-někomu se líbí a někdo jí nesnáší a co?Proto se tu budete urážet?
-
-
-
tak když tak, se staň jejím fanouškem....
-
-
všechno nejlepší Lady Gago :) *3* *3* *4*