Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • utynka
    JE TO REBEL !! *14*
  • nicolscherzinger

Super

Lady GaGa je super spěvačka má dobrej styl!
  • je originální *4*
  • Miluju jiiiii
  • Lady GaGa nehraje hudbu. Zní to jako kdyby se smažila na elektrickém křesle. Aby byl tento efekt ještě více podtržen, tak dokonce jako na elektrickém křesle vypadá.
  • Gaga

Je sice oskliva a prastena ale hlas ma dobry a nektery pisnicky taky.
  • Alejandro

Tak co lidi?..Viděli ste už její videoklip Alejandro,který dneska (neni to dlouho) vyšel?.. *4* *4* *4* *14* *14* ♥♥♥..Je skvělej,fakt bomba,a docela šok jako.. *4* *4* Mě se líbí, je ale takovej hodně tmavej,pomalej,..chvílema se to tam rozjede ale prostě telephone vede.. *4* *4* Jinak prostě fakt mazec!! Jako ten kdo vidí klip je mu hned jasný že náká selena nebo miley na ní prostě nemaj!..a to at už se podívaj na telephone, bad romance,paparazzi,..Prostě LADY GAGA je NEJ!!!!♥♥ Jako nevim jak tady Někdo může napsat že Selena je lepší!! možná pro něj!! ale jako s Gagou se asi těžko bude srovnávat!! jak s hlasem, tak s klipama!!!...xDDDD...Např. (ted nic proti) ale v klipu naturally se tam jen tk vrtí za to gaga to má propracovanější a zajmavější a víc se tam toho děje..a jestli se cyrusová chtěla podobat Lady GaGa, tak to se jí fakt nepovedlo, páč Gagu prostě nesmete!! prej: strčila Gagu do kapsy!..xDDD No tak to asíí těžkoo..a tenhle klip je toho důůkazem.. *3* *4* *4* *4* *4* Jj fanoušci Seleny a Miley budou mít na tohle za chvíli komentáře možná, ale každý má právo na svůj vlastní názor, tak zatim *4*
    • gemini32

Re: Alejandro

Ej ... čekala jsem až konečně to zapnou :D a taky jsem byla mezi prvníma co to zapli :D:D:D ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • BYLA SEM NA KONCERTE GAGA IS THE BEEST!

Byla jsem na koncertu.. Gooood.. tohle byla největší show!! Totálně, uplně nejluxusnejší SHOW!!! Bad romance, poker face.. telephone prostě všechny písničky a ta její choreografie efekty.. připadal jsem si jak v neby!!!!! I LOVE YOU LADY GAGA.. YOUR THE BEEESTTT!!! *14* *3* *3* *14* *14*
    • Re: BYLA SEM NA KONCERTE GAGA IS THE BEEST!

ona ale byla z českýho publika pěkně zklamaná říkala to v několika rozhovorech *9* *9* *9*
      • Re: Re: BYLA SEM NA KONCERTE GAGA IS THE BEEST!

Můžete mi někdop říct kde sou ty její rozhovory?? Nikde na internetu to není!
  • lidi sou slavní ja si cením lady gaga a hráče minecraftu czech kast lp
  • love007
    I love you Mother Monster!!!!!!!!!!!!!! :)
    • já též

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit