-
lg
dobře zpívá -
LADY GAGA WORLD PREMIERE OF BORN THIS WAY!
Ahoj všichni, kdo jste ještě neviděli nové video Lady Gaga k její nejnovější pisni Born this way tak se určitě koukněte! *3* *4* Včera byla premiéra *4* Musim říct že opět šokovala protože něco takovýho sem teda nečekala, ale moc se mi líbí jak píseň tak video!! *14* *4* *4* *4* Jako musim říct že fakt pecka!! Uplně něco jinýho než ostatní videa!!! -
-
Re: LADY GAGA WORLD PREMIERE OF BORN THIS WAY!
Skvěěěěěěěěěěěěěěěě lááááááá písen,tyo je uplně výborná!!!!
Skvělé BRAVO LADY GAGA! *5* *14*
Fakt to stojí za to!
-
-
LADY GAGA
*1* LADY GAGA MA SUPERRR PESNICKY A JE TO NAAAJJJ...... SPEVACKA ROKA!!!! NEMA CHYBU!!!! *3* *1* MA NEJAKU NEW SUPER PESNICKU??????nevete????? *7* -
Dokonalost
Oůů... Neni to náhodou *4*? Hlas, postava, songy dokonalý... Prostě neni co vytknout... I love her... -
Lady GaGa
Proste dokonalost sama *14* krasna,nadherne zpiva.. *4* -
ona
super zpěvačka *4* -
Lady Gaga
Lady Gaga: polštářky, hrníčky:
http://aukro.cz/item789 737896_lady_gaga_polstarek_c_9.html
http://aukro.cz/item793109822_lad y_gaga_hrnicek_pro_fanousky_c_1.htm l -
-
Re: Lady Gaga
aji polštář :D:D:D tak to jo :D -
Re: Lady Gaga
tyvoe :D fakt mi to naslo hrnicek na aukru :D:D:D *14*
-
-
Klesá xD
Jak to tak vypadá tak Lady trošku klesá v TOP osobnostech *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Klesá xD
no a co.....až vydá svoje druhé albumm tak bude 1. -
-
Re: Re: Klesá xD
1. asi ne *1* ale mohla by aspoň předběhnout Hilary Duff a Avril
-
-
-
Ulítlá blondýna
Ošklivá, vypelichaná umělá Italka s obrovskýma řasama, která se pomocí blond vlasů snaží prosadit. Připomíná mi Donatellu Versace, taky Italka a taky škaredá, vzezření koně. Originálně jsou tmavovlasé, ale obě se kvůli úspěchu barví na blond a ani jedné to nesluší.
Co se týče hudby, její písničky se mi líbí, na živo jsem ji neslyšela, takže nemůžu soudit, ale jestli je to tak strašné jak vypadá, tak sbohem Moravo. -
-
Re: Ulítlá blondýna
em...jen k těm bland vlasům-obarvila si je ptz si í lidi pletli s jinou zpěvačkou ale ted už nějak nwm s jakou xD -
-
Re: Re: Ulítlá blondýna
Amy Winehouse -
-
Re: Re: Re: Ulítlá blondýna
s Amy??? *1* lol.. ježda, s tou blond si teda moc nepomohla.. se zas podobá jinačím -
-
Re: Re: Re: Re: Ulítlá blondýna
no, ale rozhodně jí to sluší víc než když byla tmavovlasá *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ulítlá blondýna
moje řeč
-
-
-
-
-
Re: Ulítlá blondýna
blablablablablablablablablablablabl ablablabla......................... ................................... ......
-
-
spíš by to mělo být takhle: Lady GaGa je královna popu a Britney Spears h***o popu ... ale vlasně máš pravdu Madonna je pořád největší legenda.