-
Lady Gaga a zpěv
Jen jsem chtěl zmínit pro obdivovatele Lady Gaga a jejího "dokonalého" hlasu, který fanoušci řadí mezi nejlepší v historii populární hudby. Dnes se a speciálně u těchto popových zpěvaček hlas při nahrávání skladem digitálně upravuje tak, aby byl opravdu dokonalý. Dnes už se nenahrává, že zpěvačka přijde do studia, nazpívá na několik pokusů písničku a vezme se nejlepší take a ten se použije. Zpěvačka to odzpívá a mistr zvukař u compu to v určitém programu vypiluje tak, že i kdyby to nazpíval ožralý bezdomovec z hlaváku, tak ten program z něho udělá druhého Elvise. Takže nenechte si kakat na hlavu a oblbovat současnými umělými ikonami a poslechněte si také muziku z dob, kdy zpěváci a zpěvačky opravdu zpívali :o) Zdar všem. -
-
Ale ma pravdu, presto ji stale poslouchame a je to nase osobni vec.
-
Re: Lady Gaga a zpěv
Myslím, že tady s kritikou neuspěješ. Jak řekl Jan Werich :"To je blbé, to se bude líbit ..." :-) -
Re: Lady Gaga a zpěv
Ty seš nějakej chytrej ne? Vždyť ji vůbec neznáš! Všechny zpěváky a zpěvačky hážeš do jednoho pytle! Jak můžeš vědět jak to u ní je??... Naživo zpívá totiž skvěle!! A nikdy nezpívá na Playback narozdíl od jiných...Gaga je vysoce talentovaná, pracovitá a upřímná, a neznám lepšího umělce a člověka v showbussinessu!
-
-
Podívej se prosím
Ahoj,prosím navštivte můj blog www.demiley.blog.cz .. teprve ho rozjíždím.Mám tam různé fankluby do kterých se můžete mimohodem přihlásit a ještě bych vás chtěla poprosit,napište mi něo do návštěvní knihy př.: jak se vám blog líbi atd. Děkuji Vám moc předem. *15* -
ghjcxxdf
daja.candy
jako malá vymysli si něco lepšího -
Skvělá
Ty,co tady řikaj,že je hrozná a tak dále...sami nic nedokázali,tak at si vylejvaj zlost na někom jiným.Lady GaGa je fakticky SKVĚLÁÁ.Nejlepší je Poker Face. *14* -
-
Re: Skvělá
jo,poker face miluju!!!!!!!ale i just dance... *14* *14* -
-
Re: Re: Skvělá
Joj, dřív jsem žrala Just Dance ( Mám to v mobilu,MP4,PC,.. )Ale teď poslouchám teprve asi po3. Poker Face a upe bomba <3 *1*
Popopopoker Face :D
-
-
-
Blog
mrkněte se na www.buffy313.blog.cz......prosím třeba si něco i koupíte sou tam i německý věci -
FB
Ahojky nevíte někdo jestli má Lady GaGa Facebook???? Díky :) -
-
Re: FB
lady gaga fb urcite nema lebo je tam par fakeov ale zatial este ani jedna z nich nebola prava
-
-
*12*
-
-
To seš no..
-
-
Ehm..ehm...seš ty no..
-
-
-
Pop má pravdu lady Gaga je čorka ale písně má cool
-
Lady Gaga
Lady Gaga je plostě nej a jestli se to někomu nelíbí at mi prdel políbí.Je prostě úžasná nwm co proti ní všichni máte.Vsadím se,že ty co píšou že je hnusná,tak oni nejsou o nic lepší....a Poker face je nejskvělejší písnička,která se jí povedla...miluju ten její videoklip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *8* *1* *1* *1* *1* *1* -
song
hele to je zajimavi že se u nas visílá jen pár klipu