Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • danek9590

new

hehe číče a kocouři nevíte jestli lady gaga nepryjede do čr............
    • veronnyka

Re: new

dočkat se někoho tady v ČR je zázrak...
      • frankyie

Re: Re: new

ale zase někdy se tu objeví někdo pořádnej...
      • miss_cullen

jj, je to děsný *9*
        • katuska162

Re: Re: Re: new

ale jako např: Ben Barnes tady byl!!! *15* ....a já to promeškala.... *7* *9* *9* *9* *5*
          • frankyie

Re: Re: Re: Re: new

ježda kdo to je?
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: Re: new

Já ho mám na jednom plakátě. *15*
            • katuska162

Re: Re: Re: Re: Re: new

JÉÉÉÉ neznáte???? to je ten nej nej nej herec na světě!!!!! *8* *14* určo si ho zadejte do vyhledávače a jukněte na něj!! já ho mám po celim pokoji!!! *3* *14*
          • Re: Re: Re: Re: new

toho neznám
    • Re: new

jo zítra *15*
      • veronnyka

to není vtipný
  • ♥♥♥♥GaGa I LOVE!!!♥♥♥♥

Ahojky,tak co už máte někdo to CDčko Lady GaGy The Remix??..♥♥ *4* *14* *14* Je faktis supeer!!!♥♥..Sem mocky ráda že ho už konečně mám!! skvělýý!!..♥♥♥ Lady Gaga opět nezklamala♥♥..Nejlepšíí jee!!♥♥ I LOVE!!..♥♥♥ Ted eště si koupit tu flashku Lady GaGa, pak lístky na koncert které budou už dnes!!♥♥♥.. *14* *14* *4* Jo a mimochodem máte už někdo lístky?? a tu flasku??..
  • Nejzajimavější interpret za posledních 10let!Naprostý unikát,jedinečná,originální žena(nebo snad muž?),neuvěřitelně provokativní a Bohem nadaná osobnost s nezvykle zvláštní,podivnou tváří,ale s postavou přímo luxusní modelky.Výborná zpěvačka,skvělá tanečnice,ale především geniální umělkyně,úžasná,okouzlující bytost.Ať se Ti daří,lady Gago,obdivuju TěTvék klipy jsou nejlepší,co kdy bylo vytvořeno.Jsi nesmrtelná!!! ) *14* *14* *14* *16* *16*
  • Mrs.Wesley
    Ahoj prosím prosím prosím prosím koukněte na Paula WESLEYHO je fakt moc moc moc moc moc moc moc moc sexxxxxxxxxxxxy a je tak kouzelný...*14**14**14* a vtipný a okouzlující tohle zlatíčko nemůže být až na 151.místě!!!please když tak se prosím prosím přidejte do fanklubu!!!*9**9**9**9**9**9*
    • LindaNorisova
      no tak sory no!!
      • Mrs.Wesley
        Já jsem girl-mrs Wesley-mrs-holka
        Mr-kluk vole*9*teda promiň volině
        • love007
          spíž krá*o než volině *4*
          • Mrs.Wesley
            No jen jsem nechtěla bejt vulgární..*6*
      • to píše holka jestli sis nevšimla
        • Mrs.Wesley
          A ty jsi Naruto kluk nebo holka??
  • yani

POMOC!!

Nelíbí se mi moc, jaký vede Lady Gaga život, ale musím uznat, že talent má obrovský, její písně nemají prostě chybičku, poslouchám je pořád dokolečka a hlavně tu novou píseň s názvem JUDAS!! A chci se zeptat, nevíte náhodou někdo, kdo v tomto videoklipu ztvárnil toho Ježíše?? Je to moc velký sympaťák... Prosím, jestli o něm něco víte, tak mi odpovězte, budu moc ráda!!
    • Re: POMOC!!

ahoj, viem akurat ze sa vola Rick Gonzales, snad to pomoze :)
      • Re: Re: POMOC!!

no tam ušel ale tady vypada skoro úplně jinak kdybych ho viděla v obchodáku tak bych ho nepoznala!možná jenom kdyby měl ten věnec na hlavě =D
  • fazolka

Slyšela jsem jí poprvé...

já když jsem jí slyšela poprvé tak se mi moc nelíbila ale pak jsem si jí pustila znovu a slyšela jsem její užasný hlas *4* *14*
  • lady gaga

hrozne tancuje inač ok pozrite sijej vystupenia na youtube katastrofa jak rozje...embečka
    • Re: lady gaga

A ty tancuješ asi líp že jsi takový chytrý/chytrá že ?? Chtěla bych tě vidět ty .....:D:D
    • dianna114

Re: lady gaga

Pravda,tancovat moc neumí,ale zpívá celkem dobře. Líbí se mi její písnička Just Dance. *15*
  • Lady Gaga je nejlepsi proste nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Lady Gaga :-***

Lady Gaga je nejlepciiiii *14* *14* *14* *14* ...newite nekdo plosiiimm kolikatyho ma ten koncert v Praze?? *7* .....Lady Gaga 4eWeR *14* *14* *14* *14*
    • Re: Lady Gaga :-***

21. 2. 09
  • Lady Gaga zpiva fakt uzasne a dobry kostymi *1* *1* *1* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit