-
new
hehe číče a kocouři nevíte jestli lady gaga nepryjede do čr............ -
-
Re: new
dočkat se někoho tady v ČR je zázrak... -
-
Re: Re: new
ale zase někdy se tu objeví někdo pořádnej... -
jj, je to děsný *9* -
-
Re: Re: Re: new
ale jako např: Ben Barnes tady byl!!! *15* ....a já to promeškala.... *7* *9* *9* *9* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: new
ježda kdo to je? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: new
Já ho mám na jednom plakátě. *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: new
JÉÉÉÉ neznáte???? to je ten nej nej nej herec na světě!!!!! *8* *14* určo si ho zadejte do vyhledávače a jukněte na něj!! já ho mám po celim pokoji!!! *3* *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: new
toho neznám
-
-
-
-
Re: new
jo zítra *15* -
-
to není vtipný
-
-
-
♥♥♥♥GaGa I LOVE!!!♥♥♥♥
Ahojky,tak co už máte někdo to CDčko Lady GaGy The Remix??..♥♥ *4* *14* *14* Je faktis supeer!!!♥♥..Sem mocky ráda že ho už konečně mám!! skvělýý!!..♥♥♥ Lady Gaga opět nezklamala♥♥..Nejlepšíí jee!!♥♥ I LOVE!!..♥♥♥ Ted eště si koupit tu flashku Lady GaGa, pak lístky na koncert které budou už dnes!!♥♥♥.. *14* *14* *4* Jo a mimochodem máte už někdo lístky?? a tu flasku??.. -
Nejzajimavější interpret za posledních 10let!Naprostý unikát,jedinečná,originální žena(nebo snad muž?),neuvěřitelně provokativní a Bohem nadaná osobnost s nezvykle zvláštní,podivnou tváří,ale s postavou přímo luxusní modelky.Výborná zpěvačka,skvělá tanečnice,ale především geniální umělkyně,úžasná,okouzlující bytost.Ať se Ti daří,lady Gago,obdivuju TěTvék klipy jsou nejlepší,co kdy bylo vytvořeno.Jsi nesmrtelná!!! ) *14* *14* *14* *16* *16*
-
Ahoj prosím prosím prosím prosím koukněte na Paula WESLEYHO je fakt moc moc moc moc moc moc moc moc sexxxxxxxxxxxxy a je tak kouzelný...*14**14**14* a vtipný a okouzlující tohle zlatíčko nemůže být až na 151.místě!!!please když tak se prosím prosím přidejte do fanklubu!!!*9**9**9**9**9**9*
-
-
no tak sory no!!
-
-
Já jsem girl-mrs Wesley-mrs-holka
Mr-kluk vole*9*teda promiň volině -
-
spíž krá*o než volině *4*
-
-
No jen jsem nechtěla bejt vulgární..*6*
-
-
-
to píše holka jestli sis nevšimla
-
-
A ty jsi Naruto kluk nebo holka??
-
-
-
-
POMOC!!
Nelíbí se mi moc, jaký vede Lady Gaga život, ale musím uznat, že talent má obrovský, její písně nemají prostě chybičku, poslouchám je pořád dokolečka a hlavně tu novou píseň s názvem JUDAS!! A chci se zeptat, nevíte náhodou někdo, kdo v tomto videoklipu ztvárnil toho Ježíše?? Je to moc velký sympaťák... Prosím, jestli o něm něco víte, tak mi odpovězte, budu moc ráda!! -
-
Re: POMOC!!
ahoj, viem akurat ze sa vola Rick Gonzales, snad to pomoze :) -
-
Re: Re: POMOC!!
no tam ušel ale tady vypada skoro úplně jinak kdybych ho viděla v obchodáku tak bych ho nepoznala!možná jenom kdyby měl ten věnec na hlavě =D
-
-
-
Slyšela jsem jí poprvé...
já když jsem jí slyšela poprvé tak se mi moc nelíbila ale pak jsem si jí pustila znovu a slyšela jsem její užasný hlas *4* *14* -
lady gaga
hrozne tancuje inač ok pozrite sijej vystupenia na youtube katastrofa jak rozje...embečka -
-
Re: lady gaga
A ty tancuješ asi líp že jsi takový chytrý/chytrá že ?? Chtěla bych tě vidět ty .....:D:D -
Re: lady gaga
Pravda,tancovat moc neumí,ale zpívá celkem dobře. Líbí se mi její písnička Just Dance. *15*
-
-
Lady Gaga je nejlepsi proste nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Lady Gaga :-***
Lady Gaga je nejlepciiiii *14* *14* *14* *14* ...newite nekdo plosiiimm kolikatyho ma ten koncert v Praze?? *7* .....Lady Gaga 4eWeR *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Lady Gaga :-***
21. 2. 09
-
-
Lady Gaga zpiva fakt uzasne a dobry kostymi *1* *1* *1* *3* *3*