Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wau lady gaga no to je wau já o lady gaga mám i vlastní portfolio nejradši miluji merry the night sice jsem ještě malá ale lady gaga je úžasná spěvačka dost dobře trhlé oblečení *14* já nemám ráda ty který říkají že lady gaga je blbá , nemá vkus a tak dál tyhle lidi já nesnáším *16* já nedovolím aby lady gaga byla pomlouvaná jsem něco jako ochranka *5* *1* tak se měj lady gago o tobě vím všechno takže si superstar ....... *14* *3* *4* *14* *3* *14* *3* *3* *14*
  • the best

lady gaga je uplne uzasna,skvela a no proste nejlepsi *14*
  • Lady gaga je nejlepší spěvačka a nikdo na ní nemá *14* *14* *14*
  • lady gagu zboznuju *15* *15* *15* *15* *15* *12* *12* *12* *12* *7* *7* *7* *7* *7* *5* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *2* chtela byc víc smajliku ale uz to nejde
  • Lady gaga

Poker Face je tá najlepšia pesnička na sveťe,môžem ju počúvať aj 1000-krát a páči sa mi,takisto aj klip nemá chybu! *4* *3* *3*
    • Re: Lady gaga

ty pocuvaj este ta bavi pocuvat jej 2.alebo3.pesnicku ktoru nahrala nechces pocuvat neco nove napr.z albumu wonderland?su tam dzive pesnicky to mi ver
  • xxspartankaxx

Ahojky

Ahojky kdo má rád od Lady GaGi písničku Poker face tak si jí přidejte na týhle adrese:
    http://www.diskutnici.cz/f orum.php?id=621
    Děkuji.
  • badboys

koncert

Ja bych byl rad,kdyby mi taky nekdo odpovedel, kdo jde na kocert
    • Re: koncert

Jáá jduu na konceert♥♥♥ *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* !!..A děsně MOC se těšim!!!!!!!!!♥♥♥ *3* *4* *4* *14* *14*
    • Re: koncert

Jááááá! *1* *1* *1* a fakt se upe strašně těšim *15* *15* *15*
      • badboys

Re: Re: koncert

tak dame srazik,co ty nato?
        • Re: Re: Re: koncert

no newim *1* podle toho jak to pude *1* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: koncert

Bejt tebou tak s nim radsi nikam nejdu..buchvi co je zac
            • Re: Re: Re: Re: Re: koncert

hle no jak myslis stejne tam du s vice lidma ale jak myslis dam na tebe *14*
  • PetraNorisova
    I Love Lady Gaga *14*
    • Fuj Fuj Fuj-kačena gagaga
  • dianna114
    Já ji měla ráda v době alb The Fame a The Fame Monster, s érou Born this way mě zklamala - albem, image i klipy (kromě Marry the night, ten je skvělý). A jsem ráda, že tu neurážíte Madonnu a nemyslím, že by ji GaGa kopírovala.. některé věci mají společné a viděla jsem dost porovnávajících fotek těch dvou a těch podobností tam bylo fakt hodně, ale většinou to byly jen nějaké momentky.. častokrát měla GaGa i stejný kostým, co předtím měla Madonna, ale podle mě to byla spíš jako "pocta" Madonně než že by to GaGa dělala proto, že by neuměla vymyslet něco vlastního. A hudbu, klipy, show mají jiné a kdyby GaGa JEN kopírovala, tak by tolik slavná nebyla. Víc mi u Gagy vadí, jak pořád dokola tvrdí, že miluje svoje fanoušky nebo ze sebe dělá chudinku, že ji na škole šikanovali (přitom to nebyla pravda, někteří její přátelé říkali, že patřila k nejoblíbenějším lidem na škole). Ale jedno se jí musí nechat, byla první, kdo začal nosit šílené kostýmy i do civilu nebo na předávání cen.. (nejen na koncerty nebo Halloween). Do té doby na veškeré akce chodily všechny nastrojené jak "princezny" a najednou jako by se předháněly v tom, kdo si vezme šílenější kostým. Za tenhle trend může ona..
  • Omlouvám se,Lady Gaga spolu s Rihannou jsou nejlepsí zpevacky jednoznacne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit