Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vzkaz

musite se tady hadat jak maly deti?
  • nikusa291

nemusim ju

Mmmmm...uznáwam ze má pár peciek(2) *15* ale inak je nemusím...klobuk dole odomna dostala ked som si vypocula piesen lovegame remix na ktorej spolupracovala z Marilynom Mansonom a aj to bolo na celej piesni dobré ked spieval on... *5* *5* takzé...zlom ves lady G
  • patricie456

LOWE LaDy GaGa

LaDy GaGa *14* *14* moc super zpěvačka miluju jí *14* *14* *14* *4*
  • Anketa

Na netu jsem našla ankketu o new královnu popu, a je tam Shakira, Rihanna, Lady GaGa a Britney Spears. Rihanna a Britney vedou, a mě furt neleze do hlavy, kterej blb moh hlasovat
    za 1. pro Rihannu: od hlay k patě kopíruje ♥Lady♥
    za 2. Britney: neskláda si sama písničky a navíc nemá na zpívání hlas(aspoň podle mě) *13* taky že jí Lady dív skládala písničky *9*
    • Re: Anketa

jj souhlasím. Lady Gaga nemá zas tak úžasný hlas.Je dobrá že skládá tak dobré písničky ale na hlas od Britney Spears NEMÁ !!! *13* Brit je nej *3* *14*
      • Asi nemas hudobny sluch co ? *15*
      • Re: Re: Anketa

=OO....bože kde žiješ?!..=OO...Jako jak můžeš pochybovat o hlasu Lady GaGa??!!!!...=OOO...Nemám slov...A Britney Spears??..Tak ta se s ní nemůže měřit..nenapsalas ani slovo pravdy..
    • Re: Anketa

Britney si skládá písničky.. podívlí se na všem co dělá..a GaGa ji složila jen dvě :)
  • eliskahvezda

ubytování

tak a já už vím,kde bude LADY GAGA ubytovaná a Hilton to není a vědí to všichni kteří se koukali na VIP zprávy. NJN ,moje sestra pojede do prahy a já taky já na černý most a ona na lady gaga,a to praha je od nás 190 km!!! a další den jdeme do školy a to stejně i když dojedeme v sedm
  • terkis

Lady GaGa

malá frajerka... žeru jí
  • POLIBEK

SUPER,MAREŠ PROHRÁL SÁZKU-NEPOLÍBIL GAGU. *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Pro mě nejlepší zpěvačka(neřikám na světě!!!)ale jsem prostě její fanynka! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jsiiii krasnaaaaa
    • jojojo *14*
  • Ahojky lidi, mám GaGu ráda, má pěkný písničky. Chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou někdo nevíte, jak se jmenuje taková blonďatá tanečnice, krátkovlasá. Je v klipu telephone, judas i v klipu you and i.. v posledním klipu (you and i) tančí s GaGou ve stodole z našeho pohledu většinou vpravo za GaGou
    • Jj Amanda Balen *3* *4* . Jo a chci dodat..konečně další fanoušek, který píše co se tu má psát a žádný blbý antifan *4* *7*
    • Je to Amanda Balen?? Nejsem si tím jistá
      • LoverOfGaga
        Konečně normální člověk, který diskutuje o tom, o čem se mezi fans diskutovat má. *4* A ano, ta tanečnice je Amanda Balen *3*
        • Díky =) tancuje fakt skvěle a líbí se mi její vlasy =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit