Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heath.4ever

nejlepší

jinak lady gaga je nejúžasnější ženská ve světě popu.s poker face a just dance to teda natřela i britney s circusem...podle mě;)ale já ji žeru už jenom kvůli těm super vlasům co má,kvůli jejím videoklipům a prostě kvůli všemu co k ní patří;)Lady GaGa je pro mě královna popu!
    • Re: nejlepší

Přesně tak,pro mě taky,naprosto souhlasím!!..

jo souhlasím,i když se ještě neznáme, tk se doufám brzo poznáme *15*

Naprosto souhlasím *1*
      Madonna a všechny ostatní jsou minulostí....
      Je prostě geniální *14*
      • Re: Re: nejlepší

Přesně!!..taky naprosto souhlasím!!.. *14* *3*
      • Re: Re: nejlepší

madonna toho dokázala mnohem víc než nějaká lady gaga...ale já ti to neberu...jenom bych chtěla podotknout že madonna je nestárnoucí legenda, která bude zářit věčně *1*
        • lady23gaga

Re: Re: Re: nejlepší

za takovej rok ani nebudeš kdo taková Madonna byla...
          • lady23gaga

Re: Re: Re: Re: nejlepší

* nebudeš vědět
            • lady23gaga

Re: Re: Re: Re: Re: nejlepší

jo a ještě něco: přišla lady a tak si může jít madonna lehnout do hrobu... *15*
        • dianna114

Re: Re: Re: nejlepší

Naprosto souhlasím s riri!!!! Madonna je nestárnoucí legenda,která bude zářit věčně!!!!! A je to nejprodávanější a nejúspěšnější zpěvačka na světě!!! Jako je sice pravda,že Gaga teprve začíná a asi se těžko bude srovnávat s Madonnou,ale Madonna není žádná minulost a s tím se musíte smířit. A rozhodně to Gaga nenatřela Britney.Jako nic proti Gaga,je dobrá,ale Britney o hodně líp tancuje a má taky hezčí hlas.
          • Re: Re: Re: Re: nejlepší

NOOO TAK TO BYCH SE HÁDALA!!.. *13* *13* Jako to si snad delas prdel ne?!! xDD...Britney nesahá lady gaga ani po kotníky!!..a gaga má stokrát lepší hlas než náká britney kerá je minulostí nebo prostě tu bych řekla že zrovna ona je ta poslední kerá by se sní mohla twl měřit!..

Aha takže ty zjevně nic nevíš o tom že GaGa navštěvovala dlouhou dobu něco jako prestižní uměleckou školu kde kromě hudebního vzdělání studovala také tanec který provozovala pět hodin denně po celý týden *4*
            Jenom pro tvoji informaci *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: nejlepší

přesně tak..a navíc gaga má talent a naživo zpívá furt a moc dobře..
            • dianna114

jjjjjjjjaaaaaaaaaaaj:Já bych taky byla radši,kdyby se asponˇ párkrát Britney vykašlala na složité taneční kroky a zpívala konečně naživo. A to s tou taneční skupinou byl celkem dobrý nápad.
            • dianna114

gagafame:Tak dík za informaci,to jsem nevěděla. Ale pro tvoji informaci zase Madonna se taky učila tanec,3 hodiny denně měla taneční disciplínu a těžší to měla v tom,že jejich učitel tance svoje žačky vážil a jakMile měly více než 52kg,tak je vyh•dil! Já se tady nechci hádat a tvrdit,že je Madonna lepší,poslouchám obě a obě mají podle mě sQělé písně.

dianna114: tak si myslím že je lepší zpívat naživo než na playback a při tom tancovat, to by si zrovna mohla britney založit svoji taneční skupinu, lidi si na ty koncerty snad dou zpěbáky poslechnout a ne se ni jenom čumět
          • veronnyka

Re: Re: Re: Re: nejlepší

Mám Britney ráda, má dobrý písničky, ALE hlavně že na koncertech nezpívá naživo.... naživo už asi není tak dobrá zpěvačka

Taky bych rekla..jako asi proste nazivo zpivat neumi a nekdo to tu nechce priznat..tanecni kroky..twl to asi ostatni nemaj..fct vymluva..pste neumi zpivat nazivo nema poradnej hlas na to..muj nazor..
            • dianna114

Jenže ona má těžké taneční kroky,proto nezpívá naživo! A našla jsem video,kde zpívá NAŽIVO. Jestli chcete,dám sem odkaz.

Fakt jo ????
            By mě zajímalo odkdy si Madonna nebo Britney píšou sami písničky nebo si je sami nahrávají .....?????!!!
            To vás nějak netrklo co ?
            *9*
            • dianna114

Ale nemusíš hned psát,že je Madonna minulost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
  • love007
    Gaga je úžasná, fakt ji miluju, ale jediný co mi přídje trochu úchylný, jsou ti její tanečníci, jako např, v tomhle klipu: https://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA ale jinak super :D
  • LoverOfGaga
    Selenator, ne, ty se vůbec nehádáš, to opravdu vidím *1* *1* A hrozně si protiřečíš. Řekla jsi, že bys na diskusi někomu odpověla jen jednou, zatímco na moje příspěvky jsi odpověděla už nejméně 3× *6*
    • Selenator
      Víš, co je to hádání? Bavila jsem se o diskusi Sel, pokud vim .. Tady nepíšu žádný narážky, takže nevidim důvod, proč neodepisovat .. Hádání je něco jiného, než 'konverzace' s tebou .. ;)
      • LoverOfGaga
        Hm. Aha a když se teda nehádáš, proč mi neustále cpeš svoje názory? Ooo vlastně já zapomněla, tobě stačí napsat smajlíka, a hádání se mění v miloučké sdělování názorů a poučování.
        • Selenator
          Já ti nic necpu. Jenom ti říkám, že tohle neni hádání. Já nepotřebuju psát smajlíky jako např. *16* *10* abych vypadala drsně. A proč tady pořád mluvíš o mém používání smajlíků? To sleduješ jenom smajlíky? -_-
          • LoverOfGaga
            Nee vůbec mi nic necpeš hele. A jak bys teda nazvala to co děláš? Sdílení názorů to fakt není. Protože to, co si myslíš, stačí napsat jednou a všichni to pochopí. Jo, já to taky napsala víckrát, ale to proto, že ten ilja1996, prostě nechtěl uznat, že nemá pravdu. A že se všímám toho, jaký píšeš smajly? A co jako, toho by si všimnul každej! Ty děláš to samý. Okamžitě jsi na mě vyjela, jestli si ''jako myslim že jsem drsná'' když jsem napsala tamten příspěvek v ironii. Přitom ti to mohlo být jedno, tvůj spor to nebyl. A pak ti zase vadily smajlíky jako třeba: *16* A vůbec, proč ses do toho začala plést? Jasně, je to diskuse, tak sem můžou psát všichni. Ale ta hádka snad byla mezi mnou a tim ilja1996, ne???
            • Selenator
              Ale mě vůbec nejde o ilja1996. Prostě to nechápeš .. Moudřejší ustoupí.
  • hannaaah

bez pA_Aruky ?

Lady GaGa je upe nejlepší mařka xO* ... nemáte nědko fotku nebo odkaz kde nemá žádnou paruku? (protože někde ma černy vlasy bo bílý nebo taky ružovy...) ... dyžtak mi napište vzkaz (protože bych si tasdy toho nemusela všimout že ste odepsaly xD ...... ).... díky moooc a mějte se hezky paaa xO* *14*
  • ...

na to, že je jí teprv 24, má docela velkej zadek, ale co no, o tělo tu nejde :)
    • Re: ...

NA VĚKU NEZÁLEŽÍ. VELKEJ ZADEK MŮŽOU A TAKY MAJÍ I DĚCKA. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • Re: Re: ...

A já tu říkám, že o tělo stejně nejde *3*
        • lady.gaga.tereza

Re: Re: Re: ...

a skadial ty vies ze ma velky zadok ona nema velky zadok
          • Re: Re: Re: Re: ...

Určitě nemá velkej zadek *3*
        • Re: Re: Re: ...

JÁ VÍM. HLAVNĚ ŽE HLAS A PÍSNIČKY MÁ SKVĚLÝ. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • Re: Re: Re: Re: ...

No, já poslouchám punk a Lady G. neni nic pro mě, ale Vám se zase nemusí líbit Green Day a tak podobně
            • lady.gaga.tereza

Re: Re: Re: Re: Re: ...

ja viem ze to je hudobny styl ale oises to ako keby to bola osoba
            • lady.gaga.tereza

Re: Re: Re: Re: Re: ...

kto je to punk?
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

GREEN DAY SICE NEJSOU MŮJ STYL,ALE NĚJAKÉ PÍSNIČKY SE MI OD NICH TAKY LÍBÍ. JINAK PŘEJI KRÁSNÉ VÁNOCE. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • neumi

Zastavam nazor lidicek kteri tvrdi ze neumi zpivat,je to bohuzel fakt a nikdo s tim nic neudela a nazor ze me super hlas muze rict jen s prominutim clovek,ktery nema absolutne hudebni sluch.Co je to za zpev,poslechnete si ji nazivo a verim ze zmenite nazor jestly teda nejste hluchy
    • Re: neumi

lepši než playback a zkus při zpivani taky tancovat no nevim jestli bys vyznela dobre

poslechni si paparazzi acapella

http://www.youtube.com/watch?v=kIeC rj_Gn6A
    • kikines

Re: neumi

Já jsem v tom případě asi taky hluchá *1*
    • kikines

Tak jsme tady asi všichni hluší, že v tom případě ?
    • eliska2

s tím s tebou nesouhlasím. možná není nejlepší spěvačka, ale spívat umí. a má dobré písničky
    • dianna114

jestli nejsi hluchej spíš ty *1*
    • veronnyka

ty brďo!! Já sem asi hluchá!!!!!!!!!! *1* *1* *15*
      • Re: Re: neumi

Kdyby jen to .... *1* *1*
  • escarlate

:)

Vzhledově se mi vůůůbec nelíbí, ale zpívá suprově!!! *1* *3*
  • mno...jako je mi jí líto když jeden člověk který předpověděl smrt Michaela Jacksona a Amy Winehouse řekl že tento rok umře...nevím jestli tomu mohu věřit...ale jinak jí nemám v oblibě a jak tady někdo zmínil je nezajímavá! *11*
  • Pravda!!pěkná moc není ale dobrá kvalita hudby!! *4*
  • I když to Gaga nečte a ani neví že osobnosti.cz existují tak tedy Happy Birthday Gaga ♥ *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit