Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maky18

...

None...........Madonna...
    *14* *14* *14*
    ale ne.... *13* *13* to se jen někdo snaží být JAKO ONA.... *4* *4* *4*
  • Názor

Ahoj. Na Lady GaGa mám docela dobrý názor, (jako skoro na všechny =D) ale proč? Protože má skvělé videoklipy, k nim hezký písničky a ty kostýmy? Ty jsou pro vyražení dechu úžasem =). První videoklip jsem viděla k písničce Just Dance (to bylo seznámení s Lady GaGa) a hned na začátku mě překvapil její kostým, kterých přes celý videoklip byla spousta. No zpěv (hlas) se mi v některých písničkách nezdá, protože je na mě moc ,,hrubý''. Uplně u mě vítězí druhý viděný kostým z videoklipu na Poker Face ( říkám mu Egypť =D). Potom ještě vedlejší komentář: Nerozumím tomu, proč tady srovnáváte celebrity. Každý poslouchá jinou hudbu a přece je nesmysl hádat se tady kvůli hudbě (pravda, bránit sého ,,nej'' vám nikdo nezakazuje, ale nenavážejte se tím do jiných celebrit). Třeba já poslouchám Lady GaGa i Miley Cyrus a dokonce i Selenu Gomez. Musím říct, že vymlouvání se na videoklipy je ubohé (jako líbilo se mi video k songu When I Look At You a nezesměšňuju tady Lady, že má hrozná videa, protože nejsou ve stylu Miley).
    • Re: Názor

Nedelej nejchytrejsi prosimte!!!..Tomuhle nemuzes rozumet!!!! kdyz nevis jak to mysli ten dotycnej coz sem ja tak se do toho neplet a nekomentuj!!..
      • Re: Re: Názor

Nedělám nejchytřejší, jen mám starost o tvé zdraví *3* .
        • Re: Re: Re: Názor

Néé vůůůbec! Seš divná muckeno..Máš celkem chudej slovník a ani mě neznáš takže nežertuj se zdravotnim stavem..
  • _t_e_r_u_s_k_a_

*-*

BoRiNa NeJwÍíTzZ
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluji lady gagu je moje nej
  • Valíte keci...

*1* Jo v bulváru tohle psali, vy dete nekam s temahle srac¨kama. Manažer Lady Gage psal na svuj Twitter, že vystoupí v Praze bylo Lady jedno z nejúspěšnějších z Monster Baall Tour! A pokud jste asi na tom koncertu nebylo, a vypadá to, že asi dost těžko, tak Lady pak říkala, že bude vydávat new albo, a brzy do Česka zase zavýtá! *3*
    • Re: Valíte keci...

Jo byla z česka tak odvařená že ještě tu noc odjela pryč *3* *3* *3*
    • Re: Valíte keci...

Muzes poslat odkaz kde to je napsany?POkud je to pravda,tak bych se chtel teda omluvit. Njn bulvar. ALe ja si teda koncert uzil hafo a to jedu jeste na jeden. ALe nejvic lidi si to uzivalo pod podiem,tak mozna z toho to blyo usouzeny,ze na sedackach ne a prpto psal to co psali.
      • jeri

Re: Re: Valíte keci...

Já byla pod podijem ale strašně to tam dunělo.Lepší je když sedíš nahoře nebo prostě sedíš to mi věř!!! *4*
        • Re: Re: Re: Valíte keci...

Ja nevi teda,ale ja na kazdej koncert chodim pod podium. Prinde mi divny teda kdyz si jde nekdo na koncert sednout. Kdyz budu chtit sedet pujdu do divadla. Ale kazdej ma to svoje
  • Jáji miluju jeúžasná!!!!!! *14* nej písničky kde zpívá je videophone, Judas, Born This way, Poker Face a You and I
  • Lady Gaga má super písničky ale s kostýmy to někdy trošku přehání!!!
  • Lady Gaga..., já si nemůžu pomoct, ale já tu její vulgárnost, nechutnosti a nevhodnoti na veřejnosti, charisma, osobitost, styl a originalitu prostě MILUJU!!Miluju, že se nestydí vyjádřit svoje názory, postoje, pocity a emoce..Emotivně zabarvené videoklipy jsou velice originální, na úrovni a propracované.., Ona je prostě ikonou pro miliony lidí.., vzor pro kolegy.., Přavedla s sebou do světa showbyznysu ne´ěco úplně nového.., a já jen tiše závidím., Miluju jí!!! *14* *14* *14* *4* *4* *1* *1* *2*
    • Souhlasím *14* Taky jí moc miluji a at si říká co chce *14*
    • souhlasím *4*
  • Lady Gaga je velmi dobrá zpevačka *1* *1* *1*
  • ladygaga je úplně božská a kdo si to nemyslí je blázen. Můžeme být rádi že máme takovou dobrou zpěvačku v česku a reprezentuje nás i na MTV (Music TV - Hudební televize... tam dávají klipy a tak)
    • je to št*tka nechutná FUJ! *11* *11* *12* *12* *16* *16* *8* *9* *13* *10*
    • love007
      Jo máš pravdu lady gaga je super není to blázen jen je sama sebou
      SHE BORN THIS WAY !!!!!!!!!!!! Je to úžasná zpěvačka , no a co že se oblíká extravagantně a je tak trochu šílená - to ale neznamená že je blázen !!!!!!!! *4* *4* *4*
      LADY GAGA JE SUPER !!!!!!!!!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit