-
normalni proste ale je dobrá:)
-
-
*6* mmm
-
-
Prosííííím lidíííííííííí !!!!!!!!!!! :'(
Moc vás prosím ... kdo tam jede napište ... :'( prosííííím :'( ICQ ... 400 916 139 :'( prosííííííím *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
kiki
lady gaga je ney *1* *14* *4* *15* -
lady
Uvidíte,že jednou Lady prohlásí,že je lesbička""" -
-
Re: lady
jj to jo no a navíc ona má tak bizardní klipy hrůza hrůza!! *13* *10* -
no abys to neprohlasila ty *1* -
to by se všude nemotala kolem těch chlapů nemyslíš? -
-
Re: Re: lady
Když mi to zaplatí budu se kolem ní točit jak zeměkoule kolem slunce :-) -
-
Re: Re: Re: lady
napsala jsem že lg se točí kolem chlapů a NE že se chlapi točí kolem ní tak jestli neumíš pořádně číst tak si prosím pořid bryle -
-
Re: Re: Re: Re: lady
Jistě, ale ti chlapi tam stojí jen proto, že za to dostanou zaplaceno. Jinak by už dávno utekli a lg, by se vrátila zpět k přítelkyni. Já jí to přeji, nemám nic proti herma, nebo homo....:-)
-
-
-
-
"To ne! LG je úplně ta nejlepší zpěvačka na světě! Spívá čistě a krásně. A taky je krásná!" "Nic lepšího jsem za více než třicet let života neslyšel je prostě úžasná miluju ji!" -
-
Re: Re: lady
fakt?jo? tak to tě lituju co je podle tebe ta nej písnička? já si myslim že:-paparazzi,pocker face,just dance a možná že i ještě něco ale to je zatim všechno *1* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: lady
Víš co znamená, když je něco v uvozovkách? Znamená to, že je to myšleno jako ironie, nebo sarkasmus. Kapišto? :-)
-
-
-
-
Možná se vám můj názor moc líbit nebude ale jako vzhledově ji ráda nemám ani stylově ale písničky si poslechnu má fakt pecky :3 jak od alba The Fame(2008) tak po ARTPOP(2013) ♥ *14* *4* *3*
-
I'm beautiful in my way,
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way
Don't hide yourself in regret
Just love youself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way ▼ ♫
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ -
-
ta Faninka-Avril Lavigne je opravdu blbá..když nemá ráda nějakého hudebníka nebo někoho nemyslim ted gagu tak proc vubec klika na jeji jmeno!!a pise blbe komentare?!
-
-
gaga
Lady gaga je uznasna a ne naka agilera ta muze jit nikam s tima trapackyma pisnickama jedine gaga je uzasna *4* -
lady gaga je super *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
zajdi k doktorovi
-
fuj *11* *11*
-
-
jj
četla jsem že zabila svého kluka a chce spát s jonas brothers je to ptavda?me se od ni libi 1 pisnicka nejvic -
-
Re: jj
JJ,ale to není doopravdy,to je v tom klipu Paparazzi,jak on jí shodil z balkónu a ona se mu potom pomstila a zabila ho jedem *1* A s tima Jonas Brothers to fakt nwm jestli je to pravda *1* -
-
Re: Re: jj
ten klip je docela drsnej!!ale good písnička!!Jo a to s Jonasama je pravda!!!píšou to všude!!!ale já myslím že je nedostane!!Oni kluci nejsou blbý!! *7* -
-
Re: Re: Re: jj
Však GaGa si zaslouží lepší. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: jj
to jo xD
-
-
Re: Re: Re: jj
ježíííš to nevíte že chce skoro každého? minule chtěla johna lenona
-
-
-
Re: jj
ale jo je docela dobrá zpěvačka.........
-
-
------
Lady Gaga je good...a je to jeji vec jesi ma vlasy jako Christina bo zadny...!!!Je ploste super a jeji pisnicky taky !! *3* *3* -
-
Re: ------GaGa
Lady GaGa opravdu měří 155 cm byla sem na 6 jejich koncertech osobně sem se ní potkala v New Yorku a je moc maloučká a opravdu měří 155 cm.
-