Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987

Dance in The Dark pecka od Lady Gaga😉

• katuska162

Pomoooc !

Ahojky potřebovala bych pomoct ! Brácha mi vymazal všechny písničky a já nemám ani jednu, tak bych chtěla poprosit jestli by mi někdo mohl poslat co nejvíc písniček od Gagy ! Byla bych vám moc vděčná *9*
  • ..

ted nebudu resit hudbu..me by zajimalo jestli ty vlasy jsou pravy,vypadaji jako spatne ucesana paruka..a taky nevim proc nosi obleceni s prisernyma ramenima vycpavkama..dela to z ni chlapa. a ten tanec..hruza..spis pozy poskladany za sebou
    • Re: ..

jo tak ty seš ten typ co hned vidi na člověku to nejhorší a musí to okomentovat že?
  • HAPPY BIRTHDAY!!!..♥♥

Všechno nejlepšíí k 24. narozkám Lady Gaga!♥♥ x-** x)) píšu trochu se spožděním.. přeju ti hodně ůspechů jak v kariéře, tak v soukromí, hodně zdraví, štěstí, lásky, pohody, odpočinku, přátel, atd.. si skvělá!! jsem tvá BIG FAN!♥.. mám tě moocky ráda! si prostě nejj!! milujuu tě..x)*♥♥
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

lady gaga je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

prrrrrrrrrrrrrrr poslecni si třeba takovou P!nk,Katty perry nebo Rihannu a pak sud jo.Neříkám že gaga není dobrá ale no...přelož si její písničky a uvidíš.Nebo se jan koukni v čem chodí. *3*
      • lady.gaga.tereza

Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

viem v com chodii oblecena a prelozila som si jej pesnick a texty su na 1* napriklad take born this way :som nadherna po svojom pretoze BOH je neomilny mam spravne nasliapnute baby pretoze tak som sa narodila!!!!!no nwm aky s tym mas problem a chodi oblecena originalne aspon neni jak ostatne spevacky
  • misiiiiiiisek

ryba!

konečně vidím zpěvačku ve znamení ryby-já taky ryba! *7* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • Re: ryba!

NENI za znamení ryba, ale beran,musim tě sklamat.
    • Re: ryba!

Já si vždycky myslel, že ryba mlčí .... *1* *1*
      • Re: Re: ryba!

Třeba to je ryba, kterou omylem pustili na svobodu z nějaké genetické laboratoře. Proto začla zpívat *1* *1*
  • Blahopřání

Připojuji se k blahopřání a přeji této osobě, aby neměla prsa sedmdesátileté důchodkyně, aby měla o tři třídy lepší písničky a lepší texty. A hlavně přeji, aby se zvýšila vzdělanost fanoušků, kteří většinou neumí napsat bez pravopisné chyby ani řádku. :-D
    • Re: Blahopřání

*1* *1* *1*
  • LADY GAGA

Tiež pesnička Telephone je perfektná,klip.Lady Gaga inak nevyzerá podla mna zas tak zle. *4* *3* *5*
  • Ale ona se narodila 20.3.1986 !!
  • LoverOfGaga
    Musíte vidět klip k písni YOU AND I !!! Je fakt úžasnej, ode dneška je na youtube na ladygagaVEVO, tak se mrkněte fanoušci *3* *3* *14* *14* *4* *4*
    • Jj!!!!!!!!!!!! Ten klip mě totálně dostal!!!!! Je to úúúúúúúúúúžasnej, překráásnej, dokonalej klip!!!!!! Velmi se jí povedl, ty její úžasný transformace (mořská pana->strašně jí to sluší, u klavíru->opět hrozně moc sluší, jako Jo Calderone->vypadá úžasně-je fakt skvělej♥, atd..) Tímto klipem opět pořádně šokovala, myslím to samozřejmě v pozitivním smyslu. Klip je prostě nádhernej, je NEJ!!!♥ I'm in love with YOU AND I!!!♥ *14* You And I Mánia♥♥
    • Ten klip je teda vážně suprovej..! :) Fakt se mi moc líbí.. hlavně když tak hraje na ten klavír.. to je krásný ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit