Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..

joooo rybicky vedou všichni jsou náký uchylny znameni jenom rybky nejsou.....ja som taky rybkaa *1* *1* *3* *3* *14* *14*
    • Re: ..

...Malej detail > ona neni za znamení ryba ale beran. *1* *3* *4*
  • miley11cyrus

jj

každá zpěvačka má jiné fanoušky tak si nenadávejte taky jí nemám nejradši *7*
  • lady gaga

je super a viac nemam slov! superrrrrrrr! *3* *15* *3* *1* *1*
  • zuzanka666

LG

Je nejlepší.Nikdy se mi nepřestane líbit Bad Romance *1*
    • Re: LG

MĚ ZASE POKER FACE. *3* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • bLBCI

jk se jmenujou její rodiče?Všichni píšou že jí táta inspiroval bla bla bla....Ale jk se jmenoval nenapíšou?! *16* *16* *16* *13* *13* *13* *10* *10*
  • *14* *14* *14* *14* LOVE HER nemá s tou Madonnou nic společnýho :D :D ten co tohle tvrdí asi nečetl jejich životopisy co ? :D
  • mám lady gaga ráda už dlouho a na jednom blogu jsem četla že celebritám můžete poslat také dopis počkám až mi odpoví na můj dotaz a dyžtak bych jí napsala *14* *14* *14* nevim jestli bi me za to rodiče nezbili že jo?? *11* *11* ale aspon to zkusím kdybste chteli vedet více tak pište i dotazy na lady gaga.vím o ni všechno a hned vám odpovím.bude se semka chodit dívat každý den pokud budu mít čas
  • faninka159 slyšela sem že si nadavala BRILAIENS když se ptala že ma rihanna děti tak rači sklapni klapačku ja pak ti napišu co bude drzny
  • love007
    i love you lady gaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Lady Gaga má docela hezký písničky,některý jsou moc pěkný, ale vizáž a kostýmy jsou příšerný. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit