Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • roosalie

:D

je suprová:D ted furt poslouchám Alejandro :) úžasná písnička:D *14* *14* *14* *14*
  • Lady Gaga?
    Její písničky sou decela dobrý
    Ale její videoklipy?
    Hnus,Fuj,Hrozný *7*
    Mam někdy chuť jí zmlátit! *16* *16* *16*
    • ProBoha vždyť má luxusní klipy. A písničky nejsoiu docela dobrý ale super. Má talent a to se musí nechat. Já poslouchám sice spíš metal od asiatů ale Lady Gagy bych se nikdy nevzdala.
  • Lady Gaga

Lady Gaga upa boží nejvíc.....just dance nejlepší písnička od ní,miluju tu písničku *14*
  • GAGA

jeziss MILUJI TE GAGA!!!najj... na svete!!! Alejandro je suprova pisnička!!!INAK sem neviedela jaky ma ta piseň nazov!!díky že mi nekdo napsal nazev!!! *1* GAGA=BEST !!!! *14*
    • Re: GAGA

jj souhlas Gaga best!!!! taky jí naprosto lawujuu!!!♥♥♥♥♥ *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *3*

Lady Gaga obdivuji,ale štve mě že změnila turné .. Já už si lístek objednal ..A 160 € Poslal WOrldticketshop.cz. Pokud mi nebude zaslána náhrada do 30.4. .Ať si připraví na ně podám žalobu!!A budu požadovat 250000€URO!!!! Za ušlý zážitek.Jsem sklamaný Lady Gaga.Styď se!!!
      • Re: Re: GAGA

to podle mě by neudělala schválně,taky si myslim že to neudělala ůmyslně a že by za to mohla..třeba jí to prostě nevycházelo,nwm..

myslím, že to zas tak její vina nebude....neslyšel jsi o Haus of Gaga??
      • veronica.m.

Re: Re: GAGA

?????????????

jj alejandro ta je pekna sice sem ji neslysela celou ale to nevadi je pekna si musim koupit the fame monster *4*

to já už mám dlouho.. *4* *4* jj všecky její songy=nej♥♥ ona nej♥♥ mám jí moc ráda♥♥..a alejandro je taky super písnička♥..
  • jeri

výška

Ahojky tak teda nwm kolik Lady GaGa měří jestli 155 nebo 168 ví to někdo přesně??Kolik??Díky *3*
    • stefanie555

Re: výška

jo má m155 cm..nwm jaký hovado to tam napsalo..! *13* *13* *13*
      • jeri

Re: Re: výška

Já si myslím že má 155m protože když jsem jí viděla na koncertě tak bylo vidět že není žádný velikán!! *3*
  • LoverOfGaga
    *14*
  • Lady Gaga

Caw..Ona je upe Mot$ DokonaŁáá ..! *14*
    • Re: Lady Gaga

Hey taky si to myslim podle mě je totálně dokonalá prostě boží miluju ju po POker Face Just dance prostě uplněěěěě drsnýýýýý *14*
  • david16

ŠOK!

Ty daja cando tak ty musíš buzerovat i tady že *13* jinak tu sem poprvé *15* lady gaga je moc dobrá a líbí semi její klip poker face a chtěl bych zeptat jak vypadaj její normální vlasy *15*
    • nati102

Re: ŠOK!

jeji vlasy jsou normalne hnedy
      • ajusinkal

Re: Re: ŠOK!

nejsou měla je dřív hnědý teď je má obarvený na blond tu světle blond paruku nosí jen někdy vlastní vlasy má například v Love Game, Just Dance a Eh Eh (ale ty dlouhý) *4*
    • daja.candy

Re: ŠOK!

To si děláš srandu,ne?? Koho tady buzeruju?!
  • LindaNorisova
    Když se podívám na její Alba tady na osobnosti.cz tak proč tam není ARTPOP(2013)?! ://
  • LoverOfGaga
    GAGA *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit