Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JEEEEEEE?! vam se libi moje teta víte nechci se chlubit ale lady gaga je moje teta ja jse jmenuju totiž Alena Gaga ach ten život povim to mi tetě že ma tady fandy
    *3* *3* *3* *3* *3* bude vas mit rada
    • Jasně!! Hned ti na takovou kravinu skočíme!! :P :D
    • utynka
      *1* *1* *1*
  • nesnáším štětkozpěvačky!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *11* *12*
    • Mrs.Wesley
      Co máš pořát s těma štětkozpěvačkama???*10**10**10**10*
      • nemusím je....
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* lowísek *14* *14*
  • lady-gaga

GaGa

nic si z toho nedělej si lepší než Katty Perry *3*
  • tfpdaa

blog-soutěž

Omlouvám se....došlo mi že vám to asi nic nenajde....tak koukněte sem http://ladyrohlik.blog.cz/ a vlevo jsou v rubrikách soutěže tak to dejte a je to tam
  • elinor

Gaga

Byla jsem před půl rokem na jejím koncertě v Americe a když na ní fanoušci i se mnou čekali před hotelem a ona zrovna vyšla se 2 bodyguardama a někam šla tak já jsem byla uplně štastná že jí vidím..všichni spíš zírali na to že neměla šílenej oblek ale vyšla jen ve svetru a džínech...černých brýlích na očích.. přešla jen do auta...pak od ní prosil fanoušek autogram a ona ho naštvaně shodila na zem..chovala se dost agresivně a přitom fanoušků tam nebylo tolik..asi tak 10-15 a všichni byli za ˇohradouˇ:D docela mě naštvalo jak se k nám chovala...
    • Juj.. já bych asi omdlela kdybych jí viděla.. nebo bych tam začala řvát: "I LOVE YOU LADY GAGA" *1* Ale rozhodně bych nechtěla zažít to chování.. to muselo bejt hrozný.. *9*
  • Má 155 cm!!

Nechápu, který imbecil, skoro u všech celebrit píše, že měří o 20cm víc, než doopravdy!! Lady GaGa doopravdy měří 155 cm, říkají to všichni a říkali to i včera ve Víkendu!! Takže nazdar!! *9*
  • DEBILOVÉ!!!!!!!

Tak vidím, že aspoň je Lady GaGa slavná, dorazí do všech koutů a všichni o ní ví i její NEpříznivci což si myslím, že je dobře, protože čím více lidí o ní bude vdět tím hůř se na ní bude zapomínat *1*
  • Ta Lady Gaga je asi fakt nenormální čím dál víc! Protože dávat svýmu psovi náušnice a ještě ho oblíkat do sukní, to už je na mě prostě moc! Já říkám Lady Gaga je jen pos*aná blbka! *1*
  • Je tivná

je tivná *7*
    • Re: Je tivná

Mas pravdu je divna! *3*
    • blackapple

Re: Je tivná

nesnášim jí, připomíná mi jednu holku, kterou taky nesnášim ..je nechutná a divná.
      • Re: Re: Je tivná

Je trOchU diVna...v kAzdYm klIpE si lEpi nA xIch nEco... nEchApu
        • Re: Re: Re: Je tivná

závidíš? *5*
      • blackapple

Re: Re: Je tivná

je sry ja měla votevřejnejch víc věcí, tenhle příspěvek nebyl o ní, ale o někom jinym .... *1*
    • 123

ja ji upa zeru je ploste best *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit