-
The Fame
Aqilerka se může jít zakopat ty její uvřeštěné písničky nic neříkající s pochybnýma melodiema jsou trapný neměla ani jednu dobrou písničku za život a vypadá jak barbína takže jedině lady gaga -
-
Re: The Fame
No, já preferuju Christinu, ale to je teď jedno, ty píšeš, že Christina vypadá jak barbie, a Lady gaga tak nevypadá? Podle mě vypadají obě uměle...Christinu mám sice ráda, ale aspoň dokážu řícz že je umělá. Kdažto ty, napíšeš, že Chriatina je jako barbie, ale už si nedokážeš přiznat, že gaga je vzhledově to stejný-umělotina! -
Re: The Fame
Aguilera je 305 lepší! ve všem(dokonalej hlas, je krásná, písničky skvělý a plno dalších vecí) !!!kdežto Lady Gaga nemá ani jedno!:) -
-
Re: Re: The Fame
Aguilera není lepší než Gaga ani omylem. Akorát je starší než Lady Gaga a má toho víc za sebou. Ale vypadá s těmi silikony hrozně uměle,navíc jako 39letá,která se snaží vypadat na 20 a přitom jí není ani 30,má příšerný hlas a jediná její dobrá písnička je Keeps Gettin' Better!!!!! *16* Písničky od Lady Gaga se poslouchají daleko lépe než většina těch od Christiny Aguilery! A podle jejich účesu to ještě nemusí znamenat,že jí Gaga kopíruje,ale tento účes se ted' nosí. A i kdyby jí kopírovala,tak Aguilera taky není originál,ta zase kopíruje Marilyn Monroe! *10* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: The Fame
No...trochu jsem to přehnala,mě jen štvalo,jak je srovnáváte,ale je fakt,že Chris má fakt krásný hlas,jen mi vadí,že to řvaní cpe skoro do každý písně,ale jinak nic proti ní. Obě jsou skvělý,jak Christina,tak i Lady GaGa. *4*
-
-
Re: Re: The Fame
si asi slepá a hluchá
-
-
-
Lady Gaga /Hus/ je skvelá a výborná speváčka
-
Ja Ameriku môžem akorát tak okašlať🤮
-
♥GaGa♥
GaGa musí jít vejš!!!(top osobnosti) Co dělá tam dole!! jako co to je!!! Celý blbě!! GaGa má bejt upe nahoře!! je v tom pšknej bordel!! GaGa do toho!! je NEEEJ!!!! Musime ji tam nak dostat, treba kdyby sme posilali vic fotek *3* *4* ale přece ona nemůže bejt na 8.!.. -
A taky jak může být lady gaga nějaké češky která si ríká Aneta Gaga teta když lady gaga je jenom slavná přezdívka, to nedává smysl.
-
kájulka
Lady gaga *4* uzasna,dokonala perfektni zpevacka *14* zavidim ji *14* -
pro všecky fans Lady GaGa
Heej lidii musíme navštěvovat co nejvííc profil Lady GaGa a pak bude v top osobnostech vejš!!..=)) sem si to rozklikla a zistila sem že to je podle návštěvnosti..(ty co to už věděj ok) Takže tohle je pro fans Lady GaGa =) ztm pa -
So happy I could Die
Lady Gaga obdivuji tě ... má super písničku: So happy I could Die: stáhněte si ji! je vážně nejlepší! *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: So happy I could Die
Nechci se tě dotknout, neber to prosím osobně, ale jsi na 1. stupni ZŠ, nebo již na 2. stupni ZŠ. Vzhledem k tomu, že máš problémy s větnou skladbou bych si tipl, že na prvním. Mám pravdu? *5* -
-
Re: Re: So happy I could Die
bože a ty seš učitel češtiny???? *16* OMG!! nekomentuju *9* -
-
Re: Re: Re: So happy I could Die
Bohužel
-
-
-
Re: So happy I could Die
Máš naprostou pravdu!! Ta písnička je vážně skvělá jako všechny její ostatní♥♥ *3* *4* *14* *14* *14* ..Tu písničku mám nejen staženou ale také na jejím CD!♥ Ona je bestová!!! jí milujuu!!♥♥ -
-
Re: Re: So happy I could Die
no ja vím že mám pravdu! všechno dobré o lady gage je pravda, protože ona je dokonalá! já ji miluji! *14* *14* *14* *14* *14* ona je prostě nejlepší ze všech nejen zpěváků a zpěvaček, ale ze všech! -
-
Re: Re: Re: So happy I could Die
Dyt jo *4* *4* Máme na to upe stejnej názor jak tak koukáámm!!! *3* *4* *14* *4* JJ ona je NEJ NEJ NEJ!!!!! JE PROSTĚ BEST!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* Taky jí milujuu!!! ale to uz sem rikala.. *4* *4* ♥♥ deš na její koncert?♥ -
-
Re: Re: Re: Re: So happy I could Die
ja bohužel nepůjdu na její koncert ale jsem její fanynka a miluji ji! LadyGaga2toSemJá!!!!
-
-
-
-
-
Lady GaGa
Hele lidi ste fakt divný všichni tady řešíte kdo je lepší atd.. je to snad jen o Lady Gaga a ta je tady teď nejlepší, jestli se vám to nelíbí tak běžte do ......(píp)xP...hele prostě lady gaga je fakt hustá!!! *1* jasný?! -
-
Re: Lady GaGa
LG je opravdu hustá, otázkou je jako co? Sr...a, Le..o? *1* *1* -
Re: Lady GaGa
JJ,přesně naprosto s tebou souhlasím *3* *3*
-
-
denny
Ahoj až budete mít čas koukněte na můj blog jsou tam novinky o všech celebritách american-star-news.blog.cz
díky