Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lady Hus Je skvela zpevacka, sama si sklada texty, dela hudbua jeste k tomu i Zpiva. Miluju Ji. *14* *14* *14*
  • veronnyka

ehm

Mohli by jste "vážení" anti fanoušci psat slušně??
  • Hodně štěstí!!! Máš skvělý písničky!!!!
  • Lady Gaga je dobrá zpevacka a nic proti ní nemám. Ale moje nejoblíbenejsí zpevacky jsou Katy Perry a Jennifer Lopez
    • utynka
      a proč to sem píšeš? *1*
  • werruu

News Lady Gaga♥

Čauky lidii =)),hele nejdou mi do novinek dát další novinky..=((// nevim jakto,ale prostě to nejde tak vám to dám sem,přestože je už někteří z vás určitě taky ví..Dám to sem pro ty co to ještě neví..-Asi tak přibližně od 3. května možná později jak kde se začalo už prodávat CDčko Lady GaGa The Remix, které obsahuje 17 různých super remixů. Také už vyšel stylový USB-klíč ve tvaru malé postavičky Lady GaGy. Je to speciální limitovaná edice aktuálního alba The Fame Monster. V ní je také 9 remixů různých a všechny doposud natočené videoklipy. Také se v New yorkru prodávají její trička,atd..Brzy už k nám dorazí i její nový videoklip Alejandro =))!!! Což už ale většina z vás nejspíš taky ví.
  • dobry

Ten masový kostým byl skvělí
  • nechcu pomlouvat ale kdzž píšeš že deš ne koncert 5.10 tak proč jee ta zpráva o měsíc později
    • dobre verim že si dobra
  • Tak já mám v oblibě jak Lady GaGa tak i Miley Cyrus a nevím, proč by jako měla být Miley špatná-je to taky zpěvačka
  • Pro LoverOfGaga: no já u "počátače" vážně nesedím holka :D a neházej všechny puberťáky do jednoho pytle to je vážně trapné :D a ironické komentáře? furt lepší než to tvoje psaní :D seš jak mý ožralý kámoši :D děláš hrozně chytrou a přitom ty tvý "super" kecy zajímaj jen tebe :D a že tlemící smajlíky? :D prostě musím ukázat jak se ti tlemím ne? :D a teď sem sem zabloudila jen tak :D kdybych chtěla jít nadávat na celebrity tak du na justinku bobrovou ;D sem sem zabloudila náhodou :D a kdo říká že občas neběhám co? =D víš houno :D To že se tu hádáš to už sem psala v prvním příspěvku ty blesku :D spíš ty si chudinka á uplakánek bude brečét pozor :D .. Podle příspěvků si tu skoro furt tak nemel :D LG .. heh dva významy .. Life's Good a Lady Gaga.. no jo oboje je --- :).. Hovadin?? hele než sem napsala já tak si tu vypustila xkrát víc hovadin než já tkže máš co říkat ;D Ztracený případ si ty pokud si to ještě nebyla schopná pochopit no vlastně pardon ty asi těžko :) škoda ;D a tydle diskuze sou tu aby se tu diskutovalo je jedno jakým způsobem ;D Simtě jaká úroveň co to sem taháš za nesmysly další chujovina která nikoho nezajímá :D možná mam úroveň drzýho puberťáka ale rozhodně lepší jak ty :D když tak strašně miluješ lady gagu tak se s ní di lesbit pá užij si to :D o a zapoměla sem podotknout jak se ta tvoje gaga někdy chová k fanouškům.. vystrkování zadku, nadávky apod. to je bomba co? ;D BTW: jo mam tam nasekanejch milion chyb ale co nejsem ve škole :D nikdy sem šprt nebyla =D a jestli ty jo tak gratulace už vim proč si tak strašně chytrá a všechno víš nejlíp blabla bůhví co si o sobě ještě myslíš :)
    • LoverOfGaga
      Díky, žes mi věnovala komentář... ani jsem se neobtěžovala to číst, stejně je to plné opakujících se a smysl nedávajích hovadin. Nevím, co si o sobě myslíš slečno. Už sem nepiš, neni ti to nic platný! Já sem kvůli lidem jako ty beztak chodit nepřestanu. Jak už jsem psala několikrát - a nejen tobě - tyto stránky jsou hlavně pro fanoušky, ne pro lidi co se sem s nimi chodí hádat, aby zabili dlouhou chvíli.
  • Žebříček top osobností

Achjo!!!.. *9* *9* Lady GaGa už byla na 7. místě v top osobnostech a ted zas klesla na 8.!! *16* *8* *10* *13* *5* *9* Musíme jí pomoct dát vejš lidii!! má bejt ůplně nahoře a né až tady!!.. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit