-
Fuj
Ta je nejhorší na světě já ji upa nesnáším -
-
Re: Fuj
A my nesnášíme tebe!...Néé kecáám..!! xDD..ale nemusííš náám to sem psáát náás to celkem opravdu nezajímá !!!..piš si to do ''anti'' diskuzí a néé do FANKLUBU BOŽE!!!! *13* *9* *5* ....Tady jsou pouze fanoušci, tak nazdar!.. -
A co mi stim tady že jí nesnášíš?..Tak si nám to řekla a je ti OK?:D *8* -
-
Re: Re: Fuj
Přesně!! xDDD JAKO DEM DO NICH!!! TAKOVÝ TADY NEMAJ CO DĚLAT!!! *16*
-
-
anti bieber! a anti vsichni ktery ty poslouchas! Lady GaGa je genius dnesni hudby!Kdyby nebyla tak se nic jinyho poslouchat neda! *10* -
-
dobře si ji/mu to nandal *1* ale jo máš total pravdu *total score* -
Přesně!! *8* *16* *10* Nevim co tady takový jako ona/on dělá!!! ANI NEPOZNAJ SKVĚLOU/NEJ ZPĚVAČKU TÝHLE DOBY!! OMG!!! *16* *8* Nevim jak by se showbuissness, rádia atd obešla bez GaGy! jako ona je SKVĚLÁ tak nevim co tu takový jako tenhle ma*or řešej!!!
-
-
Tvuj nazor. Tak to sem ale nemusis psat takovyhle hnusarny o ni. tohle je fanklub lady gaga a nikoho tu nezajima ze ji nesnasis. di si to povidat jinam kdyz nejsi jeji fanousek tak co sem lezes?!! -
-
jo tohle si jdi psat někam jinam páč tvoje anti názory myslim tady nejsou žádaný jinak nic proti tobě aby ses nenaštval/a
-
-
-
ewa farna
ahojky sem ewa ještě to tady neznám naučily bistemě tady prosím -
-
Re: ewa farna
Kápni božskou neříkej že jsi farná jako ta Farná *4* není co k učení jen debatuješ a podporuješ tuhle boží zpěvačku která bude ikona všech ostatních. -
Re: ewa farna
Já tě to naučím:nevydávej se za Ewu Farnou a piš to radši pod svým jménem popř.přezdívkou! Když už se vydáváš za Farnou,tak aspon se nauč pravopis,aby to bylo bez chyb,protože Ewa se učí velmi dobře! Nebo ty chyby jsou snad schválně? Jestli jo,tak nechápu,proč zesměšnuješ Farnou *7* *7* Odpověz,pls. Chci vědět,co to mělo znamenat.
-
-
WOW
sakra!!četla sem, že prej po koncertě zkolabovyla a doktor jí řek že by už neměla vystupovat nebo co....doufám že ne!!! *8* -
-
Re: WOW
presnejsie pred koncertom a museli ho zrusit ale o par dni zasa vystupila asi mala len tremu namerali jej vysoky tep -
Zkolabovala? Chudák, asi se už její tělo nechtělo na její "hudbě" podílet. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: WOW
vies co ja si vyprosim aby si tu take veci pisal
-
-
neměla by vystupovat ale jen do srpna 09 -
kdy? kde? já myslela že už je po Tour...
-
-
Gaga Forever
Pravda Buď to ji nenávidíš nebo miluješ já sem ta druhá fakt super zpěvačka konečně do našich komerčních rádii vznesla trochu té originality a žádné komerční srágory *8* *8* K to mu klipu Paparazzi není co dodat fakt na něm makala a je to vidět-Mimochodem ten kluk kterýho zabila je dooost pěknej *14* -
-
Re: Gaga Forever
jo no kde jsi nasel ten klip? -
Re: Gaga Forever
V čem je podle tebe lady gaga originální? V tom, že si píše písničky? To je snad normální ne? Co si představuješ pod pojmem komerční hudba? Norah Jones je podle tebe také komerční, když prodala jen v USA přes 20 mil. kopií alb? -
-
Re: Re: Gaga Forever
tu neznám *7* -
-
Re: Re: Re: Gaga Forever
Překvapilo by mě, kdybys jí znala *5*
-
-
-
-
ahoj pposlouchám lady gaga a a ted sem začala poslouchat aguileru(nevim jestli jsem to dobře napsala jestli ne tak sorry)ale přišla sem nato že když třeba si poslechnu pár písniček od aguilery tak najednou nemam chut na lady g. a opačně je to normál?
-
https://www.facebook.com/pages/Nejd%C5%99%C3%ADv-Love-you-Potom-Fuck-you/202616643202288?ref=hl Like prosíím! *7* *2* *3* *4*
-
Podporování
Prosim dejte hlas Lady Gaga na stránce www.kunce-hitposky.blog.cz dekuju vám -
Koncert
Prosim, pokud nekdo jedete na prazsky koncert Lady Gaga, date mi vedet???? Mohli bychom udelat nejak srazik..... *1* -
Není špatná ale...
fanoušci lady gagy neuražte se ale chodí šíleně oblíkaná a nechápu že je tak populární svým hlasem její texty jsou dobré ja bych nic takovýho nevymyslela a nenapsala i skladby ujdou ale kdyby všichni zpěváci a zpěvačky používali tolik strojů jako ona asi by všichni měli stejný hlas navíc nepříde vám šílený že si někdy při koncertech dávala do kalhot umělý penis?!vy si říkáte no a ale sami si uvědomte vy byste tohle kdybyste byli slavní udělali?nebo byste si vzali takový šílený hadry jako ona?asi ne ale určitě vám gagu neberu a nevyvracím vám jí ale uvědomte si že něco(a je to věčina)je šílená!taky si řeknete di si tou miley někam!a já přiznávám byla chyba brát si tohle jméno měla sem tam dát svoje ale vy taky na miley dokonce sprostě nadáváte ale já přeci jen řekla svůj(a ne sprostý)názor *5* *1* -
LaDy GaGa
No tag co jinýho napsat než,že je NEJLEPŠÍ ..prostě mě dostala a upa ji zbožňujuu.. *14* ..FUCK Na všechny kerý jí pomlouvaj *10*