Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NAPIŠTE ADRIENNE!

ahojky napište taky prosim komentík k herečce adrienne wilkinsonjestli jí neznáte okomentujte aspon fotky díky všem co k ní aspon něco napíšou!
  • setkani

Lidicky nedame nejakej sraz at sme na koncerte velka grupa?
  • Lady Gaga

Lady Gaga je nejlepší zpěvačka. *3* *3* *5*
    • hmm

*1* no lol.. Její písničky má v mobilu snad každej druhej puberťák jako vyzvánění a já už jsem na ně tímpádem alergická.Jsou všechny na jedno brdo a hned se oposlouchaj.Sere mě,že některý lidi řikaj,že PCD jsou šlapky,který neuměj zpívat a že Lady Gaga je lepší.ALE V ČEM?Za a) je mladší - má míň zkušenost.Za b) PCD jsou hezčí a štíhlejší a za c) aspoň maj talent pro pohyb - narozdíl od Gagy.A Nicole má mnohem hezčí hlas *14* Prostě Gagu zahoďte.Kolik TEJDNŮ jí znáte??Hm?Za chvilku na ní stejně všichni zapomenou a nebo se ztratí v davu všechn POP STÁRS.. Tim končim můj projev,mějte se fešně.Zdár.
      • ladygagushka

Re: hmm

No lol si tady akorát ty!!!Máš v té hlavě něco?NWM proč tady PÍŠEŠ že na Gagau máme zapomenout?Ty si jako myslíš že 800 lidí přesvědčíš?Holka si na špatn adrese!!!A mimochodem PCD nejsou šlapky ale na gagu nemají!!!!!ty si vyjmenovala proč jsou lepší PCD a teď já proč LG!!!!!
        1.)sama se prodrala tou konkurencí 2.)písničky si dělá sama 3.)na to že je sólistka je fakt moc dobrá 4.)je to její styl 5.) jen prot tebe Ladyy je mnohem lepčí než nějaké vyjebané pusyny!!!!!!!!A jestli si myslíš že pan dokonalá rozhodne o tom jestli si na vyzvánění dáme lady gagu?Myslím že alergii na to můžeš mít ,ale dávej si bacha at nemáme alergii my na tebe!!!!PCD jsou děsné!
        • dianna114

Re: Re: hmm

To tady nikdo nemůže nic napsat??!!! Já jsem ráda,že se tady konečně někdo zastal Pussycat Dolls a vy mu hned nadáváte!!!!!!!! *16* A hodně holek z této skupiny je hezčí než Lady GaGa!! Tím neříkám,že je Gaga špatná,ale nepiště pořád,že na ní PCD nemaj,protože jsou S-U-P-E-R!!!!!! *3*
      • Re: hmm

n nevim proč ji pořád s někým srovnáváte. každý má svůj styl a gaga je jedinečná no a mě to nepříjde že se ty písničky oposluchávají já si třeba někdy pustím just dance a pořád se mi líbí nebo poker face ten taky slyším za den asi tak 10x a nevadí mi to
        • rad0vka19

Re: Re: hmm

jj mas uplnou pravdu..nechte ji uz bejt!! *13*
  • paparazzi

Jdi na stream,potom do hledacku napis Lady Gaga,potom dej pisnicku Poker face a potom v tech podobnych pisnickach budes mit Paparazzi.Nebo muzes jit na Youtube.com. *3* *4* *9* *8* *4* *15*
  • katkabl

triko

Ahojky, pokud jsi fanousek a chces triko s Lady Gaga, tak jako ja, muzes ho koupit na modapromlade.cz *14*
    • smelu

Re: triko

mě to tam nic nenašlo! *10*
      • katkabl

Re: Re: triko

hihi, asi nejsi moc bystry...do vyhledavace na modapromlade.cz dej gaga
  • utynka máš pravdu takhle bych to taky napsala máš fakt pravdu!! :)))
  • mirdaharant
    Pro ni můžete hlasovat na http://viscovim.blog.cz/1309/top-9-03
    • tak určitě budu hlasovat pro hnusnej applause... *11* *11* *11*
      sorry hlasovala jsem pro 1D *3* *14* *4* *5*
  • heath.4ever

Silly Boy

tak už konec dohadů o tom, že písničku Silly Boy zpívá Lady Gaga společně s Rihannou. Na youtube.com se můžete podívat na tenhle klip od zpěvačky jménem Eva Simons. Tudíž to byla pouhá fáma, že Lady Gaga zpívá tuhle skvělou písničku *4*
    • katuska162

Re: Silly Boy

Ehm...tak to promin ale gaga jí taky zpívá_! jestli s Rihanou to newim ale ona jo_! A to že nějaká jiná zpěvačka má písničku se stejnym názvem neznamená že je to jediná písnička..... *13* *7*
      • heath.4ever

Re: Re: Silly Boy

nejde o stejný název,ta písnička je do slova stejná.takže žádná Lady Gaga, ale Eva Simons....www.evasimons.com
        • Re: Re: Re: Silly Boy

tak to asi těžko když to říkali i v televizi
          • heath.4ever

Re: Re: Re: Re: Silly Boy

no hádat se nebudu,vím svoje :-D
            • Re: Re: Re: Re: Re: Silly Boy

já taky
  • badboys

koncert

Sraz na kocertu lady gaga? *16*
    • Re: koncert

mi jedeme na koncert jede nas 8 už se těšíme dva kluci a sest holek. tak se mozna potkame. 774 922 594 *3*
      • Re: Re: koncert

Je to na tobe, ale jemu bych cislo nedavala kdyz ani netusis kdo to je..Podle komentu je to peknej kreten ale jak chces je to na tobe..
        • badboys

Re: Re: Re: koncert

je moc dekuju,to sem si dfakt nezaslouzil. Jeste od nejaky neregistrovany embecila. Na zkurveny komentare zkurveny odpovedi. Sebou nenecham hazet jak s kusem hadru. Nemusi se niceho bat, ze dava cislo. Na koncerte se jde bavit a ne myslet na hlupaky
      • badboys

Re: Re: koncert

napis m ido vzkazu. Nebo bych je tady pozabijel
        • Re: Re: Re: koncert

TY TAK!!.. *1* OMG
    • kiris

Re: koncert

s tebou ? nikdy !!! *15*
      • badboys

Re: Re: koncert

tak to sme natom stejne.S dementama nikam

Chováš se jak největší primitiv!! Nechces mit spory s dalsima tak delas jakoby se te to netykalo!! takova ubohost!!! OMG!!!navic ty ses ten kdo se ptal kdo by s nim sel na koncert!!! ty podle tebe "dementi" se te vubec na nic takovyho neptali jestli bys "ty" s nima nekam sel!!! o tebe se tady nikdo netrhá tak bud v klidu jo?!!!!!..xDDDD *1* Vetsiho inteligenta svět neviděl!!! xDD

Problém je že to bylo na tebe trapáku! di se bodnout sám seš magor..
    • Re: koncert

Bože ty seš nervní...Jako sorry ale tohle je fakt už hrozný..Bože tak když se nikdo NEHLÁSÍ, tak asi NECHCE!! a buchví co seš zač,se mi nezdas..podle toho jak se chovas
  • u Lady Gaga vládne originalita a to mnozí odsuzují, ale já ne! Mně to přijde ideální, hlavně ta originalita ji proslavila, protože být jiná znamená být viditelná...Samozřejmě je slavná kvůli písničkám, který jsou super, ale i kvůli té originalitě *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit