Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hitparáda

Ahoj..Hlasujte Pro Vaší Nej Celebritu.. Mooc Děkuju...: http://musicmania.cz/chart/374-Nej-Songy-1.html (vymazte si mezery) *3*
  • Setkani

Lidicky,kdyz teda bude chtit dat nekdo sraz at uz v Brne ci u O2areny tak at mi napsie maila,zatim je nas 5.
  • Christina

Christina je lepší a gaga na ni nemá a nikdy mít nebude! Christina is THE BEST *14*
    • veronnyka

Re: Christina

nechápu proč každej musí někoho s někým srovnávat.. jako dyby to nebylo jedno; každej si fandí a poslouchá co chce a nějakej komentář, že ten a ten je lepší než Lady Gaga to neovlivní...
    • rad0vka19

tak to teda nwm..lady gaga je lepsi nez christyna..bo jak se vubec jmenuje..proste lady gaga..je uz znama po cely svete..a je proste lepso nez kristina *3*
    • dianna114

Tak si to napiš do diskuse o tvojí Christině a ne sem!
    • Re: Christina

No ani bych neřekla...Gaga je bestovka a umi to daleko vic rozbalit...Ma lepsi styl i pisnicky:P *16*
  • gemini32

Lady Gaga

Kdo si myslí že Lady Gaga je blbá hrozná atd. tak ať nechodí do této diskkuze protože tady chodí lidé kteří ji poslouchají a neříkají o ní že je kráva!!!! *4*
  • Je dobra spevacka a meni parochnu nie vlasy
  • majka096

Koncert

Jde tady někdo na Gagu do Prahy?? *3* *7*
    • eliskahvezda

Re: Koncert

jj jede,jááááá ,ale jen moje sestra já na černý most a to 190 km ,je praha od nás
    • Re: Koncert

jasnyyyyyyyyyyyyy
  • wendy92

Nej

Lady GaGa je prostě nejlepší. Poker Face, Boys boys boys a Just Dance je nej. Je úžaná, originální, skládá hudbu, paráda... *4*
  • lady gaga je fakt bozi miluju tě *14*
  • danek9590

hrníček

hele slišeli jste už jak měla tu afárku s tím hrníčkem fakt husty ale je nej.nej. *14*
    • gemini32

Re: hrníček

co udelala??nikde o tom nepisou *7*
      • katuska162

Re: Re: hrníček

je to v new číslě InTouch tam je to dole jakoby mimochodem... *15* ale prostě že nechala svůj hrníček někde v kavárně nebo kde a když to zjistila tak hned zaplatila nějakýmu taxikáři aby jí pro něj dojel.. *14* *15*
    • katuska162

Re: hrníček

jj to sem četla, ale tak jako co...? ZDŘEJMĚ pro ní ten hrníček HODNĚ znamená!! *4* každej máme svoje ůchylky.... *15*
  • Ženská?

Ahoj lidi, můžete mi někdo objektivně říct, jestli je pravda že Lady Gaga je hermafrodit, jak to psali na Tn.cz??? díky za odpověď... *7*
    • Re: Ženská?

no ja osobne si teda nemyslim ze by byla lady gaga hermafrodit,vis co vsechno v televizi a v novinach nakecaj aby jim to vydelalo penize,ja si proste myslim ze sou to buzny co obcas nakecavaj co nemaj. *1*
    • Re: Ženská?

objektivně ne!!!! Protože už o tom mluvila v jedné televizi, kdy řekla , že ,,moje vagína je teď uražená,, a dokazují to i její DOSTI odvážné fotografie a k tomu musí ještě logicky přemýšlet, protože kdyby měla dole něco navíc nemohla by to skrýt pod ty svoje kousky hadříků dost zakrýt......mimochodem jsem viděla i vystoupení, kde měla překrytou svoji ,,čáru,, *4* jenom proužkem látky *3*
      • Re: Re: Ženská?

Napsala jsi to správně, objektivně odpovědět nemůžeš! Ale k věci. Lg určitě není hermafrodit. Otázka by měla znít, je to vůbec člověk, či zvíře?:-)
      • Re: Re: Ženská?

Jako fotky se daj upravit a klipy taky (viz bad romance jak tam z ní udělali anorektičku a nebo ty obří oči) a na tom tn.cz je video jak jí právě něco vypadlo z gatí :D... tak nevim no hádat se nemínim, jenom by mě fakt zajímala pravda *15*
        • Re: Re: Re: Ženská?

No...Podle mě z ní v klipu Bad Romance anorektičku neudělali, protože Lady GaGa začala držet různý drastický,šílený diety, tak prostě zhubla..

To hodláte řešit starou událost bo nekonečna??? Bulvár nikdy své chyby nepřizná... To byl rok 2009 ,, Teď je 2010.Hleďme co bude dál. Věc která je absurdní *14* *14*

no měla bys sis poslechnout i to co říkala před tím než slezla z toho skutru *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit