-
new blog
ahojik mam new blog jukněte se tam je tam taky lady gaga...=)))))))))) dik a pa *3* -
Lady Gaga
mam tip na hru poslala mi to kamoska http://stardoll.girlsgogames.com/en /dolls.php?id=1169&ref=www.GirlsGoG ames.com ale nic moc -
lady gaga
lady gaga is T *7* R *5* A *8* P *1* N *5* A *9* JO SELENKA JE LEPSI -
-
Re: lady gaga
každýmu se líbí něco jinýho,ale je fakt, že selena gomez má k lady gaga hodně daleko!!!! Lday gaga je královna popu,zato Selena ne... A vůbec... -
*8* Mě jako velké fanynce Lady Gaga nevadí že dělá šílenosti ale právě za to ji zbožnůju *15* *15* *15* a určo nejsem sama ... -
-
Re: Re: lady gaga
Tak to OPRAVDU nejsi!!..Přidávám se, protože jsem taky její velká fanynka♥♥♥♥... *14* *14* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: lady gaga
Já taky :D A nevím proč dětičky :( Mě je dvanáct a snad ňáký dítě nejsem :D *8*
no dobře. Možná ale jen trošilililinku :) -
-
Re: Re: Re: Re: lady gaga
já sem obrovska fanynka LADY GAGA a nikdo nebude rikat ze selena gomez je nej je to maly dite a velka ubozacka zejo lidi *14* *14* *14* *5*
-
-
-
Tojo, to byl dost dobrej vtip že Selena Gomez nebo jak se ta trapka píše je lepší než Lady Gaga ?? :D aháá ;D tak to musí bejt asi někdo hlucho, slepo, němej a úplně blbej když tuto vypustí z huby.. =P . Ty dvě se absolutně nemůžou srovnávat prosimvás ! To možná tak pro ty 11-12 dětičky no... -
-
Dokonale řečený!..=))Souhlas.. *4* *3* *4* -
Lady GaGa je dáma zato ona, ona je ještě dítě . *13* -
-
Re: Re: Re: Re: lady gaga
pravda... *14*
-
-
-
-
xDD...To mě celkem pobavilo..!! xDDD No tak to možná PRO TEBE! -
-
nejlepší je že někdo píše že je někdo trapnej a sám píše: Lady GaGa IS......to mě pobavilo *15* *15* *15* *1* *1* *1* *3*
-
-
-
Lady Gaga
Lady Gaga je super zpěvačka strašně ráda ji poslouchám a je prostě supeeer *14* *1* -
lady G.
L.G. má suprový písničky (teda ta paparrazi se mi moc nelíbí), ale videoklipy jsou celkem trapný nwm proč se skoro všechny zpěvačky většinou v těch videolipech tak předvádí ale songy sou fakt supr *3* -
Miluju poker face. Miluju LADY GAGA. JE TO CRAZY GIRL *4* *14* *4*
-
je prý obojí pohlaví nebo kluk
na nova.cz red ségra četla že lady gaga je bud obojího pohlaví a nebo kluk určitě to zkoukněte a koukněte na fotku hned první tamvto mezi nohama jejíma vypadá jako pen..! *7* -
-
Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk
Tomu nevěřim, asi jen měla pořádný krámy, tak si vzala pořádnou vložku, na spoustě jiných fotkách vypadá ,,normálně,, -
-
Re: Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk
by si spíš vzala tampón ne?? *1* -
-
Re: Re: Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk
vsadim boty na to že na to neodpověděla! *8*
-
-
uh ty si asi chlap že?
-
-
Po tom, co jí to na vystoupení zpod šatů vykouklo, paparazzi se mohli zbláznit. Ptali se jí na to. Lady Gaga přiznala že má mužské i ženské pohlavní orgány. A proto když je to potvrzeno i přímo od Lady, docela tomu věřím. -
-
ježííííííííš jak dlouho to tady budete řešit způsobem jakým to vyjádřila vůbec takovou řečí nemluví jako že:,,nikde to netajím, ale taky se s tím nechlubím,, a jště le pší výmysl: na otázku jestli je lesbička ÚDAJNĚ(tedy vůbec) odpověděla ano!!!!! i když tvrdí že je bisexuálka a k tomu by nemohla mít žádné kluky i když se před pár měsíci muchlovala s tím svojim Speedym -
krááávina
-
-
to je blbost, pak by nemohla nosit ty škrtivé šatičky v rozkroku ne? *13* -
-
no jo!ale viděli jste vůbec tu fotku na tom skůtru?! *13* -
-
jooooo a četla si vůbec celý ten článek? že těsně před vystoupením si tam podivně šmátrala? -
-
Re: Re: Re: Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk
...jooooo a četla si vůbec celý ten článek? že těsně před vystoupením si tam podivně šmátrala?
Tomu se říká masturbace na to máš, ale ještě dost času. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: je prý obojí pohlaví nebo kluk
tak na to už čas mám a když tady všichni tvrdite že má penis (samozřejmě žádný) tak jak si mohla prstit? a to šmátrala sem napsala proto, protože si tam něco zapínala
-
-
-
Ne nekoukal a ani nebudu.Lady Gaga je To na čem já trvám.To jsem měl v Berlině přelést hrazení a podívat se????.Pane bože proč všichni tomu bulváru to tak rychle zbaštíme. Jestli neříkám pravdu tak sním svůj Lístek za 34€. z Berlina 18.7.2009.
-
-
přesně! dobře si to napsala.. to co nosí za hadry by asi těžko mohla nosit kdyby tam dole měla něco navíc
-
-
ale to je podle mě blbost má tam možná něco jinýho a vypadá to tak no tak novináři maj zase nějaký pomluvy...oni využijou každou kravinu *5* *5* -
-
Je to ženská! Byl jsem v Columbila Halle v Berlině . Stál jsem v první řadě u podia ,a 22 fotek je dostatečný důkaz. Jsem lepší než Bulvár.Kdybych měl hodnotit včerejší koncert Madonny a LADY GAGA CO DO ZPĚVU Madonna ****+ Lady Gaga ***** Excelentní. Za své fotky ručím Objektiv fotoaparátu Reklamovat nejde.A oko vidí!Lady GAGO GO TO PRAGUE ,GO TO O2 ARENA .2010
-
-
-
miluju jiiiiiiiii L.GAGA JE MUJ ZIVOT:)
OU TA HOLINA NEMA CHYBU JE TO MOJE LASKA PROSTE N NI NIKDO NEMA RKEJ TE SI CO CHCETE PRO ME JE TO PROSTE BOHYNE SES MPOJE:) *1* *1* *4* *3* *14* -
Pejsci
Její pejsci jsou taky v klipu paparazi -
-
Re: Pejsci
taky v poker face, lovegame a bad romance -
-
Re: Re: Pejsci
Tak tomu se říká týrání zvířat *9* *9* -
Re: Re: Pejsci
a jetě Eh Eh
-
-
-
lady má jenom 25 roků a chová se stejně hrozně a v některých videoklipech nechutně nebo trapně jako miley cyrus *11*
-
-
tak proč navštěvuješ její stánky?nejsi její fanda tak sem nelez tohle je pro fanoušky!!
-
nemá bude jí 28 let (28.3.1986) se narodila!!
-