-
Gaga
Lady Gaga je fakt dobrá!Forever *14* -
Lady gaga v čr
NJN s Gagou jsme si doma už užili ,moje sestra jí fakt žere a jede na koncert Lady gaga v Praze a já jdu nakupovat *14* ,ale je jistý ,že bych raději šla na kocert ,je přece dobrá a ví co chce,a to já především obdivuju ... -
Je skareda a ako si povedala elisa kazdy ma iny nazor
-
Hele Kty je nej!!!
Hele ja mám gagu rád ale co je moc to je moc furt jde jenom na mtv 50x za den a katy nikde skoro Katy je nej zpevacka na svete je krásná talentovaná prostě super kdo by neznal treba hot n cold ze? tak co!!! -
-
Re: Hele Kty je nej!!!
můj názor je takovej že Katy je super, ale má až na pár, mno.. vlastně 2 vyjímky nudný písničky -
Re: Hele Katy je nej!!!
Naprosto souhlasím!!!!!!!! Katy rozhodně není hnusná,jak tu někdo napsal,je hezčí a vypadá přirozeněji než Lady GaGa. Písně Katy miluju,Katy je prostě super,GaGa je taky super,ale Katy víc. *4* -
-
Re: Re: Hele Katy je nej!!!
katy je mozna dobra ale nwm ktere z tehle dvou na mtv vysilaji vic pisnicek protoze z hot n cold a i kissed a girl uz mi vcelku na blti -
-
Re: Re: Re: Hele Katy je nej!!!
Mně osobně je už na blití spíš z Just Dance. *9* Ale z písně Paparazzi ještě ne. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Hele Katy je nej!!!
JJ souhlasím s vama myslím že Katy je daleko prirozenejší a talentovanejší aj její pisničky jsou lepší *4* ae Lady Gaga není taky špatná -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hele Katy je nej!!!
hm hm hm ........ *9* já má ráda obě holky ,ale nevím jeslti je katy přirozenější ,no ona ye taky umělohmotná barbie stejně jako gaga ,ale gaga ani tak ne,Myslím že Katy je lepší zpěvačka a taky ikona ppro oblékání do budoucna!!!!!!!Katy Perry skandujeme šeci ne? -
Re: Re: Re: Re: Re: Hele Katy je nej!!!
Tak to máme stejný názor. *4* A ještě něco,Katy je mi víc sympatická,ale poslouchám obě dvě.
-
-
-
-
-
-
Lady GaGa 'to cover Depeche Mode'
http://www.depechemode.cz/aktualita /lady-gaga-hodla-znasilnit-people-a re-people/ Bože, Bože, do čeho jsi to duši dal? *1* -
-
Re: Lady GaGa 'to cover Depeche Mode'
No to bude super *8* *16* -
-
Re: Re: Lady GaGa 'to cover Depeche Mode'
http://www.side-line.com/news_comme nts.php?id=44667_0_2_0_C
Lady Gaga ve skutečnosti. Opravdu se vám líbí jako žena? *9*
-
-
-
KONEČNĚ!!!!!!!!!
KONEČNĚ!!!!!!!!!Slyšeli jste že je GaGa nominovaná na pár cen v MTV? Držím ji palce a doufám že to všechno vyhraje!!! *4* -
-
Re: KONEČNĚ!!!!!!!!!
Jsem rád že má lady Gaga 9 nominací na MTV. Když bulváry píšou takové kraviny .Něco Vám poradim. Kdo má internet zadejte na GOOGLE -> COLUMBIA HALLE 18.7.2009. Je tam záznam z Koncertu.Hlavně zhlédněte HIT POKER FACE Nebo Just Dance ,a uvidíte že jsem měl pravdu,a ne nějakej bulvár! Hodně štestí. Mějte se hezky -
pár?? ona je nominovaná snad na všecko! *8* -
-
Re: Re: KONEČNĚ!!!!!!!!!
Vstupuji dnes naposledy do diskuze. musim se jit vyspat,a dodržovat treninkový běžecký plan.Něco Vám ještě řeknu.To bych neměl 20 fotek,Videozáznam z LoveGame,Autogram,a Ještě 8 fotek v Mobilu.Dost silný důkazy že Bulváry narazí na kámen!!!Auf Vie. 18.7.2009 Byl to megazážitek v COLUMBIA HALLE BERLIN . BERLIN -TEMPELHOF. A to co tvrdí je lež!!!!!!!!!!!!! Lady Gaga je normální
-
-
To je výborně !!! A tem kecalum z blesku jsem včera osobně poslal VAROVÁNÍ. Je to blbost na destou
-
-
Lady Gaga
Lady Gaga je fakt dobrá. Ty Madonny a podobně se můžou jít celkem zahrabat. Myslím že LG míří veeeelmi daleko. Životopis LG je napsaný dobře, komu se nelíbí, tak ať nekomentuje a napíše raději svojí verzi. Na rozdíl od mnoha dalších známých zpěvaček si dokáže LG sama ze sebe udělat srandu ;-) PS:Lady Gaga Outer Space na Youtube.com.... hezký den všem. *4* -
doporučuji tuto super hru :)
http://apps.facebook.com/herogift/?ftype=flyfish&uid=100001846892713 -
Lady Gaga
Hele nevite nekdo kdy bude lady gaga mit koncert nekde v česku?? kdyžtak napiste mi to spravou kdy a kde diky -
Myslel jsem že se nechceš hádat... Tak proč se hádáš???
Přece když napíšu nechte prostor lidem co se nechtěj hádat nebo něco podobnýho si napsala,tak přece to myslim vážně a nehádám se,začínáš se chovat jako ta LoveOfGaga.
A to je vážně ubohý že si myslíš že když někdo večer takhle napíše a souhlasí snáma tak že to sem but já nebo Tarzimániáá.
Prostě jsou lidi co snáma souhlasej,maj rozum...