Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dofman5

nic moc

lady gaga je divny jmeno ja proti ní nic nemam ale je divna
    • parket..a

Re: nic moc

to je podle písničky od queen-radia GAGA *1*
  • tercer

Best

LADY GAGA is best! music good...drees perfect...hair..super *4* *3* *5* *15*
  • marisinamoda.blog.cz *14* *14* KOUUUKNĚTE!!
  • Já to nechápu, jen tak jsem si tady prohlížela a četla komentáře a došla na stránku, kde jsou loňské komentáře přející LG všechno nejlepší k narozeninám a můj komentář tam není! Já to fakt nechápu, taky jsem jí tady na osobnostech loni přála =/.. Přijde mi to divný kam se to jako podělo..
  • cccccccccccccccc

Jaktože Gaga nedorazia do Prahy s Pusinama??? newíte??
  • lady gaga je super

Lady Gaga je nejlepsi zpevacka na svete ma krasny obleceni a jeste lepsi pisnicky *14* *14* *14* *14*
  • veronnyka

Upozornění

Jakožto správce Lady Gaga, všechny anti upozorňuji, že pokud se tu i nadále budou objevovat hnusné, nadávající a jiné tomu podobné komentáře, budou bez milosti smazány *13* . Takže, pokud se chcete vyjádřit, že L.G. nemáte rádi, nelíbí se vám apod., jen slušně, bez urážlivých (zvířecích) pojmenování atd. ...
    Případné poznámky o demokracii, že diskuse je pro všechny a tak, si odpusťte..
    • Re: Upozornění

Jo pravda, tvoje to tu taky není, ale hned jen se dostane neco takoveho k moci tak toho zacne vyuzivat a mysli si ze tim zastre pravdu. Bohuzel anti Lady GaGa existujou a tím že smaže jejich příspěvky nic nedokáže, jen to jak je blba a nedokaze prehlednout blbou kritiku ktere je na svete zkurvene hodne! Sice mam Lady Gaga ráda ale tohle uz je trochu prehnane. At si kazdy rekne co si oni mysli, pak bude stastny ze se stim sveril na diskuzi, staci ignorace a neotravuje.
      • veronnyka

Re: Re: Upozornění

jestli se vám to nelíbí tak si to klidně vyřiďte s tím, co vlastní tuto stránku... mě se prostě nelíbí, když tady někdo vyjádří svůj názor tím, že o ní napíše že je p*ča, kráva atd.
        • Re: Re: Re: Upozornění

jo budeme srat vice lidi kdyz to jde resit pres jednu osobu. Tak boze jsou to kkti tak jebat na ně ne. Stejne to neni zadne reseni, a ona ti za to nepodekuje. *3* jo dokdy nesmi vystupovat! *7*
          • Re: Re: Re: Re: Upozornění

pry do srpna ale už několikrát byla v televizi *15*
    • Re: Upozornění

jo ale tvoje taky neni
  • Hlasujte pro LADY GAGA v kategorii nejlepší !!! SKLADBA LIVE ACT POP ZPĚVAČKA na http://ema.mtv.cz/hlasovani

HLASUJTE
  • LG §PCD

Nevíte proč nepřijela Lady Gaga?Já jsem tam kvůli ní šla,ae stejnak PCD byly plostě úžasný.....no...úpe mě překvapily a byla jsem z nich fakt vodvařená!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • heath.4ever

Re: LG §PCD

no ona měla den předtím vystoupení v německu na The Dome a asi se ji pak nechtělo...dočteš se to na www.t-music.cz
  • dobrá zpěvačka

lady gaga je super a kdo si to nemyslí tak at si aspon poslechne její písně *1* *1*
    • Re: dobrá zpěvačka

To bych řekl .Byl jsem 18.7.2009 v Berlíně. Blesk a další bulvary at se jdou bodnout. Mam detailnější fotky..
      • Re: Re: dobrá zpěvačka

naopak............blesk je třeba číst vždycky se u toho nasměju *15*
        • Re: Re: Re: dobrá zpěvačka

Blesku bych chtěl říct kdy psát pravdu a kdy fikci!! A tohle rozhodne je FIKCE!Blíží se předávání cen MTV a to je dostatečný důvod jak ji poškodit,? Jestli kecám tak sním svůj lupen z BERLINA .Jo stál mě 33,40 EUR
        • dianna114

Re: Re: Re: dobrá zpěvačka

To já taky..anebo taky pořádně naštvu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit