Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *12* *12* *12* chová se jak kachna ga ga ga
    • love007
      Já se jen směji primátům, kteří si o lidech nic nezjistí a okamžitě je soudí *7*
    • a ty jako prase! *16*
      • ne
        • No to teda jo... *1*
  • love007
    lady gaga je super a písnička dope je strašně krásná!!! *14* *14* *14* *14*
  • wozear

nevim nevim

heled lidi nevite proc ma lady gaga na tom ep red and blue tu fotku s cernovlasou holku to neji onane?
  • aguilera

proc je tam ta fotka christiny aguilery?? *7*
    • vanessa.montez

Re: aguilera

protože jse po ní neustále opičí
      • veronnyka

Re: Re: aguilera

žiši tak si je asi někdo spletl ne???
      • dianna114

Re: Re: aguilera

V čem?
  • Koncert

Byla jsem na koncertu Lady Gaga a ona je prostě úžasná!!! Bylo to nádherný já ji fakt miluju *14* *14* *14* *14*
    • Re: Koncert

popiš to pls chcu alespoň takto vědět jaké to bylo prosím prosím prosím *9* *9* *9*
      • Re: Re: Koncert

Lady GaGa vystupovala skoro 2 hodiny, měla kolem 17 písniček *14* *14* *14* i ty upe nový *4* pořád měnila kostýmy a byla celá upe úžasná a bylo toho mnohem víc to nejde popsat slovy... *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: Koncert

*9* *9* *9* *9*
  • Luky1987

Lady Gaga je veľmi dobrá speváčka, nič proti nej nemám 

• lady gaga

je dobrá *14* *1*
  • Bad romance

Bad romance je jedinečná skladba, plná vášně, skutečných emocí a opravdovosti. Lady Gaga svým luzným půvabem a svým křehkým hlasem dodává písničce srdce a duši. Začíná pozvolna a postupně graduje ve famózní finále, které se musí každému posluchači doslova vrýt do paměti a setrvat tam už napořád.
    • Re: Bad romance

jo a máš pravdu ta písnička je jedinečná a ostatní miliony lidí si to myslí taky to by asi s tím nikde nebyla na 1. místě
      • lady23gaga

Re: Re: Bad romance

byla, v T-music chart *3*
      • Re: Re: Bad romance

Pro tebe je 1. místo známka kvality? Víš kolik písniček se nikdy nedostalo na medailové umístění a jsou výborné? První místo je známka popularity, nikoli kvality. Podle toho co jsi napsala, je nejlepším zpěvákem u nás Karel Gott. Souhlasíš, nebo to popřeš?
        • Re: Re: Re: Bad romance

Přesně je to kravina za nakou dobu uz popolarni nebude a bude zase naka nova stridaj se jak na drate *1* ale o nic vic kvalitnejsi nebuded maximalne popularni a bude zase ve vsech radii a a takhle je to porad dokola
          • Re: Re: Re: Re: Bad romance

mi prosim te rekni kdo se naposledy nekdo takovy jako lady gaga v showbyznysu ukazal *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Bad romance

myslím v poslední době *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Bad romance

To je pravda! P...nu ještě kromě lg žádná zpěvačka neukázala:-D Doufám, že jsi ocenila, jak jsem se tě krásně zastal!
        • Re: Re: Re: Bad romance

no v česku neni jako nejlepší nikdo všichni jsou v česku stejni ____NUDNÍ!!!!!!!!
    • Re: Bad romance

víš ta ppísnička nemá být o jemné lásce a romantice ale o..............no prostě to vystihuje celé album Monster *3*

Přesně *1* *1* *1* mOc jemná neni mnO *15* *15* *15* *15* *15*
      • blacksunny

Re: Re: Bad romance

jo taky si to myslím i když jsou na tom albun i jiné dobré písníčky kromně bad romance a monster např. Dance in the dark,Telephone,nebo Beautiful,Dirty,Rich.Proste super cely album,super lady gaga! *14* *3* *14*
        • lady23gaga

Re: Re: Re: Bad romance

Beautiful,Dirty,Rich je na Fame ne na Fame Monster ale jinak PRAVDA *4* *4* *4*

Nějak nevidím zmínku o lásce, ty ano? Nebo nevíš, že emoce jsou i zlost, závist atd.? Navíc, jsem ji chválil, nebo jsem nenapsal pravdu?
  • kdo chce si mě přidat at napise I LOVE LADY GAGA napisteto velkím písmem
  • parket..a

SOUTĚŽ

Podpořte Lady Gagu v soutěži o nejhezčí zpěvačku tady http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-zpevacka-1-kolo#pridat-komentar ! =)
    • Re: SOUTĚŽ

co tak najednou? nenadávala si ji tak nahodou před pár měsíci?a zrovna tady?
    • Re: SOUTĚŽ

Lady Gaga Very best *****.The very best music Lady Gaga. Poker face is Megahit .
      Lady Gaga is MADONNA 21st century. Lady Gaga come on Prague ,to O2 ARENA Czech Republic. ( CZ) .Své fotky z Berlína Dne 18.července 2009 dám brzy na server YOU TUBE. A dokážu že bulvár nemluvil Pravdu.Lady Gaga je NORMALNÍ.KONČÍM DEBATU. GOOD BYE
      • Re: Re: SOUTĚŽ

lady gaga je nejlepsi na celem svete i nejkrasnejsi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit