Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • juch :)

Noo, lady gaga je super :) Hlavně alejandro :D Mám všechny její céda a lístky na koncert.. Už se těšíííííím moc :) *3* *15*
    • Re: juch :)

Nejsi jedninej/ná *3* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *3* *4* *4*
  • nati102

Lejdy...??

no já myslim že se to čte Lejdy Gaga *7*
  • *14*
  • jeri

:)

Byla naprosto sopeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • Nejhorší

když se podivate na rozhovor po koncertě čr je na ni vidět že je fakt zklamaná a taky to řekla to jste ji sakra neposlouchali? možná už ani nepřijede vždyt všichni tleskali jenom když řekla praha nebo čr a ani neznaly texty *16* *16* *16*
    • Re: Nejhorší

AHoj, kde najdu video s rozhovorem po českém koncertu??

A kde ten rozhovor najdu?

Zajímavé

Kde najdu ty rozhovory?

To bylo fakt strasny,cesky publikum si zase udelalo pekny renome. Cesky publikum neumi nci ocenit. Nedivim se,ze se nikdo necche jezdit. POchybuju,ze se tu jeste nekdy objevi. Praha ju fakt zklamala. Oproti nalgicky mluvicim zemim,je to katastrofa,meli byste se stydet. Tesim se jak to porovnam s koncertem v LOndyne.
  • zamiloval jsem se do Lady Hus *14* *14* *14* Jako zpevacku ji uznavam, sama si pise pisnicky, sama si sklada a zpiva a jeste myslim hraje i na klavir. Proste Velka Pani Zpevacka *3* *14* *14*
  • Podle mě to moc přehání se stylem nikterý písničky má dobrý ale moc jich není:-\.
  • badboys

alejandro

Nejnovější klip k songu Alejandro je naprosto uzasnej
  • ZenBella
    nemam ji rada je divna
  • veronnyka

nejradši bych se stěhovala

jednou mě klepne... nebo taky se odstěhuju do Ameriky ... . Ona tam bude mít jeden koncert za druhým a ještě k tomu se Cinema Bizarre... a my češi se můžem leda tak dívat na videa z YouTube (vyjímky by se možná našly), no já snad vyloupím banku!!!
    • lady23gaga

Re: nejradši bych se stěhovala

a vemeš mě sebou? xD
    • Re: nejradši bych se stěhovala

hej já sem fanska CB ale o tomto teda nic nevím !!!!!! tak to je tada skvělý...
      a navíc kdyby aspoň ty CB přijeli, jenomže ono ani jedno ani druhý se sem teda moc nehrne.... *9*
      • Re: Re: nejradši bych se stěhovala

No..ono se sem skoro nic zrovna 2x nehrne... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit