-
Je strašná!
Víte že lady gaga je proti mladým hvězdám?
Jako Miley,Selena a Demi *8* A vy jí ještě máte radi jo za tohle to *13* -
-
Re: Je strašná!
a stejne za chvily tak za par let nebudou mit o cem zpivat vsechny zpevacky a zpevacimno mozna jo *7* -
hvězdy typu jako cyrus, jonas brothers atd. za chvíli nebudou mít co předvést...........a o tom že je strašná bych pomlčela -
-
Re: Re: Je strašná!
tak to bacha! Jonas Brothers ja absolutne zeru, ae s Miley mas pravdu. Tu nenavidim! -
-
Re: Re: Re: Je strašná!
jo a ještě se k tomu rozdvojuje *16* *8*
-
-
-
žiši se po... já mám stejnej názor, takový mladý pipinky by neměli vůbec nechávat být slavný... -
-
mno presne
-
-
Fakt jo? Tak v tom případě mám Lady Gagu ještě radši *14* *15* -
no a co jako ze je proti mladejm hvezdam...ja treba Miley,Salenu a Demi moc nezeru. -
-
Hlavně, že jseš ve fanklbu Miley *15* *15* *15* -
kvetinko,pekne si ji to dala :D
-
-
-
styl
Styl lady gaga neni jedinečný!Opičí se po Kylie Minoqe jestli vite -
-
Re: styl
uh tak to sem asi slepá!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: styl
mno asi jo mas vubec brejle kdyz si slepa ??? *1* -
-
Re: Re: Re: styl
na co bych asi měla brýle když sem slepá???????? *7* (navíc je nenosím ale ty asi ano nejmín tak 9) *15* -
-
Re: Re: Re: Re: styl
holka bud ticho kdyz ani nejsi zaregistrovana
-
-
-
-
Re: styl
jo...a jak treba se opici po Kylei Minoqe??
-
-
je nula, má hrozný hlas a furt ve svých klipech někoho zabíjí - tím si asi dokazuje drsnost bo co *1* a ta její nevymáchaná pusa... no snad přestane zpívat a stane se z ní k*rva :D
-
-
Ty seš ale praštěná, ali, dyť o ní nic nevíš ty si nula!!! Piš si tyhle kecy někam jinam!! dyť je ÚŽASNÁ
-
-
rgm
lady gaga z totájního vvyčerpání nebude do září vistupovat ale že se ani nechistá do evropy jinak at sem nelezouti kteří nemejí rádi lady gaga nechtesito radši pro sebe *3* -
S Lady Gaga mám všechna alba,protože má moc dobrý písničky. Je jen škoda,že se chová někdy jak blázen. Mohla by vypadat o dost líp,kdyby chtěla. V roce 2008 jí to slušelo asi nejvíc.
-
hm
no jasne -
Hlasujte pro lady gaga na http://viscovim.blog.cz/1309/top-9-2
-
Jsem úplně ohromena,jak lady Gaga vypadá bez make-upu,stylove,krásné,líp než sním,fakt lady překvapila jsi mě,jseš kočka!
-
LOVE LADY GAGA
je fakt uzasna a skvele zpiva miluju Poker Face I LOVE LADY GAGA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *4* -
lidi co jako *8* *8* *8* *8* namta holka frajer smajlik řika že jeji teta je lady gaga a vy nic řekla nesmisl že jse jmenuje Alena Gaga musime to řešit *10* *10* *10* *10* *10* jooooooo!!!!!! tak ji nadavejte no utynka a sasanka pracujte notak *13* *4* *3* *5* *6* *7* *8* *16* *12* *11*
-
-
ANO máš pravdu asi blázen! :D
-
-
sasano poprve se mě naka holka zastane a ty už uražiš bella forever lps neni blazen to si ty ne bella.jo a co ty viš když by tvoje teta byla lady gaga nebo tak a ty chceš to řict ostatnim a nikdo ti nevěři.Všechno je možne možna je to jeji teta anebo ne.možna je to jeji segra.Na osobnostehc lady gaga jsou napsany naky sourozence a co když ona je jedna z nich.sasanko ty nejseš pohodovej člověk jseš zlomyslnej. *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
-
Nemůže být její sourozenec když má Gaga jen Natali :P
-
-
-
ja nejsem proti vam ale belůinda forever lps ma pravdu co ta frajer smajlik muže udělat takovou velkou šanci propasnete co když jeji teta fakt je lady gaga mužete
-