Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je strašná!

Víte že lady gaga je proti mladým hvězdám?
    Jako Miley,Selena a Demi *8* A vy jí ještě máte radi jo za tohle to *13*
    • kvetinka.aysel

Re: Je strašná!

a stejne za chvily tak za par let nebudou mit o cem zpivat vsechny zpevacky a zpevacimno mozna jo *7*
    • Re: Je strašná!

hvězdy typu jako cyrus, jonas brothers atd. za chvíli nebudou mít co předvést...........a o tom že je strašná bych pomlčela
      • luida

Re: Re: Je strašná!

tak to bacha! Jonas Brothers ja absolutne zeru, ae s Miley mas pravdu. Tu nenavidim!
        • Re: Re: Re: Je strašná!

jo a ještě se k tomu rozdvojuje *16* *8*
    • veronnyka

žiši se po... já mám stejnej názor, takový mladý pipinky by neměli vůbec nechávat být slavný...
      • kvetinka.aysel

mno presne
    • miss_cullen

Fakt jo? Tak v tom případě mám Lady Gagu ještě radši *14* *15*
    • kvetinka.aysel

no a co jako ze je proti mladejm hvezdam...ja treba Miley,Salenu a Demi moc nezeru.
      • Re: Re: Je strašná!

Hlavně, že jseš ve fanklbu Miley *15* *15* *15*
      • danielka1996

kvetinko,pekne si ji to dala :D
  • styl

Styl lady gaga neni jedinečný!Opičí se po Kylie Minoqe jestli vite
    • Re: styl

uh tak to sem asi slepá!!!!!!!!!!!!
      • kvetinka.aysel

Re: Re: styl

mno asi jo mas vubec brejle kdyz si slepa ??? *1*
        • Re: Re: Re: styl

na co bych asi měla brýle když sem slepá???????? *7* (navíc je nenosím ale ty asi ano nejmín tak 9) *15*
          • kvetinka.aysel

Re: Re: Re: Re: styl

holka bud ticho kdyz ani nejsi zaregistrovana
    • kvetinka.aysel

Re: styl

jo...a jak treba se opici po Kylei Minoqe??
  • je nula, má hrozný hlas a furt ve svých klipech někoho zabíjí - tím si asi dokazuje drsnost bo co *1* a ta její nevymáchaná pusa... no snad přestane zpívat a stane se z ní k*rva :D
    • Ty seš ale praštěná, ali, dyť o ní nic nevíš ty si nula!!! Piš si tyhle kecy někam jinam!! dyť je ÚŽASNÁ
  • danek9590

rgm

lady gaga z totájního vvyčerpání nebude do září vistupovat ale že se ani nechistá do evropy jinak at sem nelezouti kteří nemejí rádi lady gaga nechtesito radši pro sebe *3*
  • S Lady Gaga mám všechna alba,protože má moc dobrý písničky. Je jen škoda,že se chová někdy jak blázen. Mohla by vypadat o dost líp,kdyby chtěla. V roce 2008 jí to slušelo asi nejvíc.
  • 12mileynka12

hm

no jasne
  • mirdaharant
    Hlasujte pro lady gaga na http://viscovim.blog.cz/1309/top-9-2
  • Jsem úplně ohromena,jak lady Gaga vypadá bez make-upu,stylove,krásné,líp než sním,fakt lady překvapila jsi mě,jseš kočka!
  • samoska

LOVE LADY GAGA

je fakt uzasna a skvele zpiva miluju Poker Face I LOVE LADY GAGA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *4*
  • lidi co jako *8* *8* *8* *8* namta holka frajer smajlik řika že jeji teta je lady gaga a vy nic řekla nesmisl že jse jmenuje Alena Gaga musime to řešit *10* *10* *10* *10* *10* jooooooo!!!!!! tak ji nadavejte no utynka a sasanka pracujte notak *13* *4* *3* *5* *6* *7* *8* *16* *12* *11*
    • ANO máš pravdu asi blázen! :D
      • sasano poprve se mě naka holka zastane a ty už uražiš bella forever lps neni blazen to si ty ne bella.jo a co ty viš když by tvoje teta byla lady gaga nebo tak a ty chceš to řict ostatnim a nikdo ti nevěři.Všechno je možne možna je to jeji teta anebo ne.možna je to jeji segra.Na osobnostehc lady gaga jsou napsany naky sourozence a co když ona je jedna z nich.sasanko ty nejseš pohodovej člověk jseš zlomyslnej. *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
        • Nemůže být její sourozenec když má Gaga jen Natali :P
    • ja nejsem proti vam ale belůinda forever lps ma pravdu co ta frajer smajlik muže udělat takovou velkou šanci propasnete co když jeji teta fakt je lady gaga mužete

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit