Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak před dvěma rokama jsem byla do ní crazy, prostě lay gaga, lady gaga, lady gaga a nikdo jiný. když jsem si před pár dny pustila znovu její hudbu, dospěla jsem k názoru, který tady hodně z vás píše. tedy že má prvotřídní hlas, a co se týče jejího vzhledu... nepřipadá mi zajímavá
  • katuska162

prosba.?!?!

ahojky!!chtěla bych se zeptat jestli by se mnou někdo nejel na 7 dní na spotrovní tábor..? *7* je to u Třebíče jestli by měl někdo zájem se mnou jet tak at se ozve icq 388-928-958 nebo na kashenka162@email.cz dodám podrobnosti předem díík pa pa *3*
  • janickadp

lady gaga

nesnasim ji jako hlas dobrej ale jaky ma klipy upe na sebe upozornuje ...! chova se tam jak ..... *15*
    • luida

Re: lady gaga

lady gaga je znama tim, ze jsou jeji klipy vystredni a provokativni a proto tak oblibene, stejne jako ona!!
    • Re: lady gaga

a kdo má lepší videoklipy ještě že?
  • mike579

CD

Nevíte kolik stojí Cd Lady Gaga-The Fame? *14* *4* *14*
    • gemini32

Re: CD

já jsem si koupila the fame + the fame monster asi za 350kč Ale tady se koukni máš tu všecky
      http://www.vltava.cz/vyhledavani/ vysledek-full-text.esp?full-text-re sult:search-id=0
      :-)) *14* *14* *14* *14* *14*
      • mike579

Re: Re: CD

dík :-)
        • gemini32

Re: Re: Re: CD

Nz :-)
          • Re: Re: Re: Re: CD

Ahoy. Newíte něěkdo, jak se jmenuje ten nowej Flash disk od Lady Gaga? Viděla jsem dost upoutávek na to. Všude píšou že je toho omezený množství. Od začátku se to snažím sehnat ale nic... *9* *9* *9* *9* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: CD

Jo ta flashka Lady GaGa aneb USB-klíč..Joo tak to schánim už od tý doby co to vyšlo a nikde to nemaj!!.. *9* *9* *8* *16* *9* *9* ..Pak taky schánim tu její rtěnku která je taky furt vyprodaná!.. *16* *9*
      • gemini32

Re: Re: CD

kurnik ty odkazy jsou naprt :( zadej si na www.vltava.cz do hledáčku Lady Gaga a tam ti to najde všecko :-)
  • Lady Gaga

vsichni ste blbi Lady Gaga je nejlepsi *14*
    • Re: Lady Gaga

tak to mas pravdu ze je supr *4* ja ji primo zeru jo a jestli si mysli ostatni ze se oblika jako kurva neni pravda jo a s tim pundikem si ona dea jen vycpavku aby byla sexy *1*
    • martina1999

Re: Lady Gaga

Úplně nejlepší- I *14* Lady GaGa
  • danek9590

katule

no tomáš pravdu ty tele tosem zvědavej co umíš ty když seš tak chytrá pí.........
    • katynka.v

Re: katule

No rozhodně umím psát aspoň česky a nedělám gramatický chyby jako ty, ty pako *15*
  • Je to už choré na hlavu ako sa oblieka :)
  • pavlusqa

Selaward

Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz
  • inspirace

je zvláštní že se inspirovala rockovými legendami a hraje todle...
  • kvetinka.aysel

Lady GaGa

Prosim vas nevi nekdo jak se menuje pritel Layd GaGi??? *7* *7*
    • Re: Lady GaGa

Jo vím, jmenuje se Punťa:-)
      • Re: Re: Lady GaGa

No dobře..Moc se Vám omlouvám, nechtěl jsem říct o Lady Gaga nic ošklivého, ale měl jsem prostě chuť na malou srandu..Promiňte,mrzí mě to.
        • Re: Re: Re: Lady GaGa

No konečně nám Alík pochopil že to celkem tu jeho trapnost přehání!..=) Jinac supr ze ti to doslo konecně!!! Jo jestli toho už necháš tak ok..Ale bylo to fakt trapný cos vsechno tu psal.. *16*

hej ty si zoofil nebo co že tu maš furt naražky na ty psy?
        • Re: Re: Re: Lady GaGa

V 80% mých příspěvků pes, nebo jakékoli jiné zvíře není, ale pokud reaguji na příspěvek, že má nové štěně, tak jsem to zkrátka uvedl, i u jejího přítele. Nebo mi chceš říct, že LG nemá ráda psy? Tudíž je pes jejím přítelem, podle staré známé pravdy, pes nejlepší přítel člověka, ikdyž nevím jestli LG není mimozemšťanka *1*
          • Re: Re: Re: Re: Lady GaGa

Drž hubu aldo sám si nic nedokázal!!! Di někam anti fanoušku

Tak teď jsem málem poprskal monitor *1* *1*
    • Re: Lady GaGa

už nijak..........rozešli se
    • luida

Re: Lady GaGa

to nevim. Mate nekdo jeji song Lovegame? Esi jo, poslete mi ho pls na mail luida@seznam.cz . Nejde mi odnikud stahnout. Nechcu odkaz, ale primo pisnicku. Moc dik.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit