Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martinkooooooo

LOL

Ma super songy *3* *14*
  • kouknete se pls =)

Kouknete se prosíím je to Moooc Pěknný..!
    SEM.: http://vippeoples.blog.cz/
    • Re: kouknete se pls =)

ale neni tam lady gaga!!!! *4*
      • Re: Re: kouknete se pls =)

Chtěla bych vědět jak se jmenuje doopravdy Lady Gaga. Mám Ji moc ráda ! *14*
  • já teda nechápu,co na ní všichni máte.Jasně,je originální,to jí neberu,ale podle mě je dost perverzní a nechutná.Ona by snad vojela i lampu na ulici.Její písničky jsou bezva,talent určitě má,ale ty videoklipy mi připadaj takový...bezduchý? Rozhodně nemaj žádnej hlubší význam-stejně jako celá Lady GaGa.
  • bella.edward.twilight

Její výška

Týýýýýýýýýýýjoooooooooo! !!!!Ona je jenom o 5 cm vyšší než já!Mě je 11 let!!
    • kikines

Re: Její výška

to nic není já měřím 166 nějak tak
    • veronnyka

Re: Její výška

Tak buď seš ty žirafa nebo ona malá.. vadí?
  • Nechápu, jak někdo může říct, že Lady Gaga kopíruje Madonnu, vždyť je každá úplně jiná. Vzhledově i muzikou.
  • Luky1987

Výborná speváčka Lady Gaga

• MartinDyntar

Pěkně nadutá pěkně nechutně bohatá kráwa, muže si svými už jen umělími vlákny už jen natahovat to své malé poprsí a ten svuj hnusný ksift kráwa aby byla paní s frnákem nahoru ve světě hudebního šoubyznysu ta paní dokonalá, bez takových jako je Lady Gaga se všichni myslím obejdeme. Už tu chýbí jen hnusný pubertálně infantilně užvaněný rapper Eminem. Je to pěkné podpruměrné hudební poleno! Oba dva hýbou asi hudebně Amerikou. Hnus. Chce se mě z toho zvracet z takové prázdné a povrchní diskuze z takového nic než laciného a povrchního amerického konzumu!!! Tím žiješ Luky 1987?!!! Mužeš dál jistě psát ty své "duležité a věcné" komentáře k americkému konzumu z mobilu!!! Ty slavný americký konzumente!!! MARTIN DYNTAR, Hradec Králové

• Luky1987

Súhlasím 

• gemini32

Aaaa jsem šťastná !!!

Lidi koupili jste si někdo to tričko v New Yorkeru ?? já jsem si ho koupila a je fakticky suprovéééééé ♥ *14* *14* Jenom škoda že si ho doškoly vzít nemůžu bo ti debilové by mi ho zničili :( ... :D:D:D:D :(:(:( *14* *14* *14* a je fakt překrásnéééééé Gaga je naněm tak kráááááásnáááááá *14* *14* *14* *14*
    • Re: Aaaa jsem šťastná !!!

To jáá už mám delší dobu tři její trička *3* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14*
      • gemini32

Re: Re: Aaaa jsem šťastná !!!

se máš ... kdyby rodiče dovolili mám všecky co existujou ... :( ach ... jedno na netu je upe super ... rodiče :// nelíbí se jim posílání ze zahraničí :// *10* *10* *9* *9*
        • Re: Re: Re: Aaaa jsem šťastná !!!

Aha =/( tak to nezávidim..=(/( to jo no..A nerekla bys mi kde to tríčo najdu pls?? *4* *4* *14* *4*
          • gemini32

Re: Re: Re: Re: Aaaa jsem šťastná !!!

http://store.universal-music.co.uk/ euro/Lady-Gaga-Glasses-Skinny-Fit-T -Shirt-2010/invt/30511001

Tohl e je uplně nejhezčí ... takové jednoduché ... snad jediné co bych mohla nosit doškoly :// *14* *14* *14* *14*
            • sarda

Re: Re: Re: Re: Re: Aaaa jsem šťastná !!!

musíš jen smazat mezery... odkazy jsou na hovno... vždycky se tam ty meery udělaj... *8*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Aaaa jsem šťastná !!!

Jéé dííík mooc!!.. *4* *14* *14*
            • gemini32

Re: Re: Re: Re: Re: Aaaa jsem šťastná !!!

twle proč to nejde ?? to je jedno bylo na LadyGaga.com v shop a od Velké Británie ...
  • smelu

fotky z koncertu

holky dali jste sem fotky z toho koncertu chtěla bych si je prohlídnout nebo už jste je sem daly? *7*
  • GAGA

GAGA NEMÁ RÁDA VÁNOCE. *9* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • Re: GAGA

jak tohle vis ja jsem koukala na youtube video a tam rikala ze ma rada vanoce az ze ma rada aj nas
      • Re: Re: GAGA

NO BYLO TO PSANÝ NA INTERNETU. PRÝ MĚLA PŘD VÁNOCI VYSTOUPENÍ,KDE ZNIČILA FIGURÍNU SANTA KLAUSE A PAK PROHLÁSILA,ŽE NENÁVIDÍ VÁNOCE. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • lady.gaga.tereza

Re: Re: Re: GAGA

a ty veris vsetkemu co je na nete ona to robi naschval aby zaujala co ty vies mozno ma rada vianoce
          • Re: Re: Re: Re: GAGA

JÁ UŽ NEVÍM ČEMU MÁM VĚŘIT. *7* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Lady Gaga má hezký písničky, ale jinak vypadá, jako chlap.. Vůbec neni hezká... :/ A ten její klip k Applause je uplně strašný! Ale písnička ujde :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit