Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaga kopíruje rihannu

lady gaga= bílá rihanna...mááálo jí kopíruje *1* *5*
    • lady23gaga

Re: gaga kopíruje rihannu

hmmm.... naopak
    • Re: gaga kopíruje rihannu

no ty jo uplně od sebe se nejdou rozeznat ani ve zpěvu ani zhledově *1*
      • veronnyka

Re: Re: gaga kopíruje rihannu

že jo, úplný jednovaječný dvojčata *15*
  • lady

ty jsi ma nejlepsi zpevacka mam te mooc raada
  • Idnes

http://revue.idnes.cz/lady-gaga-pri sla-s-modni-vyrazkou-vyklubaly-se-z -ni-perly-pzo-/lidicky.asp?c=A10021 1_114059_lidicky_nh Tak nevím v diskuzi pod článkem píše jeden lékař že LG má lepru :-)
    • Re: Idnes

To je pravda. Chodit s leprou, to se hned tak nevidí:-)
    • Re: Idnes

to už sem viděla velmi originální
  • ...

Klobouk dolů, to co ona dokázala... To se snad ještě žádné zpěvačce nepovedlo. Já poslouchám hlavně rock, ale na ni prostě nejde nenarazit. Během poměrně krátké doby se vyšvihla na absolutní vrchol světové hudby, ale není to žádná rychlokvaška o které za chvíly neuslíšíme a navíc si to zaslouží. Hubdu i texty si píše sama a navíc hubda na jejich albech pochází přímo od ní. Ale bojim se, že se jí dlouho takhle dařit nebude, protože jí to zničí...
    • Re: ...

Ejhle rocker, ktery uznava Lady Gaga? *1* *1* *1* Hezky pokus *1* *1* *1*
      • Re: Re: ...

Pokus? A o co? To že ji vychvaluju úspěch neznamená že ji poslouchám, jestli sis to myslel tak. A když píšu že poslouchám hlavně rock, tak to neznamená že poslouchám jen rock. Občas si poslechnu i pop, punk, indie, D&B, break beat, téměř cokoliv v kombinaci s elektronikou např. elektro-jazza asi milion dalších žánrů a stylů, od každýho samozdřejmě jen to nejlepší. Podle nálady, dení doby, ročního období, prostředí ve kterým se nacházím a hladiny alkoholu v krvi. Jo a docela často poslouchám rádio...
        • Re: Re: Re: ...

Tak ono jde hlavně o to, co si představuješ pod pojmem rock. Dneska je za rock považován i Tokio hotel :-D *1* Jinka k jejímu úspěchu. Ten je dán jen tím, že se všemožně snaží na sebe upoutat pozornost. Proto vypadá jak ...... Prostě chce jen šokovat nic jiného v tom není. Hlubší smysl její existence prostě neexistuje *1*
    • gemini32

Re: ...

Njn ... Doufejme jen že se to nestane ... :-)
  • bud mi věřiš nebo ne tak moje teta je lady gaga.jmenuju se Ase ale vyslovuje jse to is *14* *14*
    • utynka
      ty seš dobrej magor
    • kdo by ti měl věřit?nevěříš ani sám sobě že je tvoje teta GAGA! :P :DD
  • devilishsmile

marta

hey..uzasná..ale pripadne mi ze kdyz se nechala ostriihat..hodne moc zestááárla!
  • ale klip EH EH je pěkně ale pěkně starý!
    • love007
      Nevadí, že je to starý. Opravdu nevím, co všichni máte. např. jeden můj známej říká, že píseň z roku 2011 je stará...
      Za prvé... Není
      Za druhé...Nejde o to z kterého je to roku, ale to že se to někomu líbí...
      *1* *7* *7*
  • Lady Gaga

je nejlepší zpěvačka na světě. Proto mám na PC zatím její 2 alba. *14* *14*
  • gaga

souhlas lady gaga je fakt nej co se tiče popu jediný co se mi nani nelíbí je styl oblečení
  • to máš pravdu ale opravila bych to : nej. na celém světě!!!!!!!!!!!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit