-
Ten kdo jí pomlouvá že rozbila rodinu je ubohej.Taky snad záleželo na Davidovi.Musel chtít taky on.Co můžeme vědět jaké bylo jeho manželství.To ví jen on.Soudit Lindu mi nepřijde správné.V CD má fakt hnusnou roli,ale herecky jí zmákla na 150 %.Je fakt dobrá.Lindo jen tak dál.Lidi jsou hnusný a jen závidí. *3* *5* Přeju Vám hodně úspěchů a méně závistivců.Ať se každý podívá na sebe jak žije a pak soudí. *1*
-
Taky se mi líbila v pohádce Anička s lískovými oříšky a pak ještě docela v Žabím princi. Teď ji nesleduju.
-
každý má nárok na svůj názor...tobě ho taky nikdo nebere...
-
já jsem jí měla ráda z role Aničky s lískovými oříšky...přišla mi tam fajn a jako herečku jsem si ji oblíbila, ale díky seriálu Cesty domů jí nemůžu ani cítit...z té role je mi na blití stejně jako z Rybové samotné, jak může být kladný člověk někdo, kdo rozbije rodinu? A to nejen seriálově ale i ve skutečnosti? Musím uznat, že role v seriálu CD ji fakt sedí, ono taky když to hraje člověk, kterej je sv*ně i v normálním životě, tak se nemusí moc snažit...
-
klídek,buť jí jen závidíte že hraje po boku Mirky Etzlera(Honzy Maška) a jestli ne tak ji posuzujete podle role,a to se nemá..!!!!!!!treba je ve skutecnosti fajnová ženská,co vy víte...
-
Nevím - nemastná, neslaná, nevýrazná.
-
Krásná Lindo,velmi Tě miluji. *14* *14* *14*
-
Hrála také v Čarodějkách z předměstí!! :) *4*
-
dotaz pro Lindu. Nepochází rod Rybových ze slovácka? Přesněji Staré město u Uh. Hradiště?
-
*16* Ať je to jak chce, tak ona rozbila rodinu, Jakub Prachař se se svým otcem nebavil skoro 5 let, takže ublížili oba dva jak Rybová tak i Prachař. Ale v životě se jim to jednou vrátí oboum dvoum. *11* *12*
-
Dotaz
Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda je to Lida Rybová v televizní reklamě na ČSOB Děkuji Můj přítel trvá na tom,že to je ona!! -
blahopřání
*14* Milá Lindo,k Vašim narozkám hodně zdraví a spokojenosti a pohody jak v pracovním tak soukromém životě,fandíme Vám *5* -
Re: překvapení
nekde jsem cetla,ze je ve znameni Vah,tak jak to tedy je? -
překvapení
Ona má nějaké fanoušky? To snad musí někdo z rodiny ze soucitu, ne.... -
Vždy, když Vás vidím
(Např. s Donutilem o Vánocích), tak přepínám. Díky, že netočíte pro televizi více. -
Neznám nïkoho jiného,
kdo by v českém rybníčku vzbuzoval tak negativní emoce. Prachaři, gratuluji za majstrštik! *15* -
vsn
vše neeej *3* -
Linda Rybová
Milá Lindo
Blahopřeji přání k narozeninám.
Přeji hodně štěstí,zdraví. *4* -
Jsi skvělá Lindo
Linda je skvělá žena, škoda, že ji není vidět víc ve filmech. Uvítala bych to. *4* -
Re: linda
linda rybová je dobrá herečka. Nehrála aji v té pohádce o princezně ze zlata?
Ale jinak je fakt dobrá. *1* *1*