Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-)

Všechno nejlepší k narozeninám...........Happy Birthday, Lindsay
  • =)

Všechno nej =)
  • emmag

vše nej!

KWÁSNÝ NAROZKY UŽIJ SI JE,ALE MOHLA BY JSI PŘESTAT S TĚMI SKANDÁLY :)
  • lindsay

Jé jí mám ráda,ale ty průšvihy holka si to zavařila,ale je mi ji líto je super herečka.a jen tak nevíte jakou má teďka barvu vlasů
    • matthew.k

Re: lindsay

to byla otázka? pokud ano tak už hodně dlouho má barvu blond, viz nejnovější fotografie http://lindsaylohansource.com/galle ry/displayimage.php?pos=-110170
      • představ si že jo ty chytrolíne
  • tfpdaa

blog-soutěž

Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Demi nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
    tady je odkaz....
    www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez

A tam jsou i pokyny
  • Je skvělá herečka

Lindsay je skvělá herečka a je i krásná.Že teď fetuje a pije je normální.Každý si to jednou zkusí,někdo u pití zůstane,ale u drog nikdo nezůstane.Já chápu proč to dělá,má psychický trable.Kamarádi se na ní vyprdnou,média o ní říkaj že je děvka nebo chlap a ne nemůže si najít přítele.Ale přeju jí hodně štěstí *1*
  • Prostě prachy

Za to můžou prachy, prachy, neví co s tím mají dělat, tak prostě chlast, drogy. Ten kdo je normální, žije od výplaty k výplatě, tak na drogy nemá ani pomyšlení!!!!!!!!!!!!
    • máš recht mařenko :-)))))tak to prostě je !!!!!!
  • mmm.....

piper002 máš pravdu me je Lindsay také mocinecky lito.
  • piper002

...

nechápu ty z vás, kteří nemáte nic lepšího na práci, než tady na někoho plivat špínu! jaký život to žijete?nikdy jsem nechápala proč s tím někdo ztrácí čas, a že to někoho vůbec baví.co z toho máte? Upřímně měli byste se zamyslet, můžete svůj čas využít i lépe, například zajímat se o někoho, koho máte opravdu rádi a neponižovat jiné.Lindsay je prostě jenom člověk, já ji mám ráda a je mi líto, že dopadla špatně, ale každý dělá chyby, neumíte si vlbec představit, jaký život to musí být, neustále pod dohledem médií.Budte rádi že vy vedete jakžtakž normální život...
    • Tereza
      Je to strašná osoba! Ano, možná v některých filmech dobrá, ale jinak? Nenese na svou osobu dobrou pověst a může si za to jen ONA sama! Kdyby se takovéhle skandáli týkali "obyčejného smrtelníka tak by jste ho tady ukamenovali, ale protože se mluví o Lohan tak je to strašná chudinka, která za nic nemůže! Né za vším hledej média! Jak si život zařídí takový ho má! Je plno herců nebo zpěvaček, kteří jsou populární a přesto bez sebevětších skandálů! Přesně jak tady někdo psal. S penězma neví coby! Ale peníze nejsou vše!
      • Víš co já bych chtěla vidět tebe obklopenou haldou novinářů na každém rohu!!! Jako pochybuju že spousta z vás si tady umí představit její situaci protože se vsadím že to nemá vůbec lehký...A to že tady začne někdo předhazovat tyhle kecy je fakt hrozný...Jako ty tady mluvíš o někom koho vlastně vůbec neznáš a ten kdo je její fanoušek nebo zná její písničky třeba...Ví že je to prostě o něčem jiném...Je to o tom pocitu co v tobě zanechá ale pocity ti asi nic neříkají co :/...
      • Prosimtě, co tu plácáš!!!Ty jsi úplně bezchybnej člověk a nikdy jsi nezakopla nikdy nikoho nerozzlobila a nikdy neprovedla žádnou blbost! Tohleto není možný Lindsay je člověk! Ne zpívací a hereckej robot! A i kdyby, robot se taky někdy porouchá!
    • Re: ...

Jojo, to musím oznámkovat za 1. :-)
    • matthew.k

Re: ...

tak a tady to máte, hezky řečeno *4*
  • Lindsay je nejj

náhodou Lindsay je skvělá...je to její život,ale je blbý,že si ho takhle kazí..ale její role sou úžasný...hraje ve skvělejch filmech... *14*
    • Re: Lindsay je nejj

no já sice lindsay rada nemám ale schodneme se na tom že hraje v dobrých filmech a je dobrá herečka *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší