-
:)
KRÁL HUMORU *14* -
Best
Louis byl fakt nejlepšim francouzskym hercem, byl proste uzasny s tema jeho grimasama... je nenahraditelny nikdo takovy uz neni *9* *9* hraje ve skvelych filmech, jen skoda ze se proslavil az v 50-ti letech -
Louis de Funés
Souhlasim s Andi - Byl to nejlepší herec, jakej se mohl narodit... *14* A naštěstí pro nás se narodil...! *1* *3* -
nejlepdi
nejlepsi herec co se mohl kdy narodit *14* -
FILMY S FUNESEM
Tak tady je další várka filmů. Ty jsem ale nevidela.
Oskar
Tonoucí se stébla chytá
Křidýlko nebo stehýnko
Zelňačka
Jeden hot a druhý čehý
Tetovaný
Lakomec
Pouic Pouic
Smolař
Jo, Na strome
Mimochodem, kdybste nekdo mel na DVD nejký z tehlech filmů tak mi kdyžtak dejte vedet na e-mail: sim.9@seznam.cz
Diky ztm -
-
Re: FILMY S FUNESEM
čau mám film zelnačka,tetovaný ,smolář,atd
-
-
FILMY S FUNESEM
Co já vim tak hraje v tadytech filmech:
Piti Piti pa (supr filmec fakt se na nej kouknete stojí to za to)
Pošetilost mocných
Velký flám
Hibernatus
Hodne dílů četníků
Asi 4 díly Fantomase
Grand restaurant p. Septima
Je to fakt super herec a všechny tadyty filmy znam naspamet :D tak zatím Kdybyste nakej nahodou nemohli sehnat muzu vam ho kdyztak vypalit na DVD...ztm -
Hledám filmy s Funesem
Hledám nějaký filmy s Funesem. Nemáte někdo nějaký? Sháním hlavně Jo, Na stromě a pak ty starší. Kdyžtak písněte na mail. Dík -
Kryšote!
Tenhle chlap byl prostě bomba.Úžasný bylo,jak cvičil ty četníky na zátah na nudisty. *15* -
Fórum
Kdybyste měl někdo zájem tak jsem o něj založila fórum a určitě každého z vás bych tam uvítala, ale je to nové fórum takže tam toho moc nenajdete ale mohli bysme to společně rozjet co říkáte? *4*
http://funes.forumup.cz/ -
Pan herec
Funés je ten nejlepší francouzkí herec jaký kdy byl.Mám ho moc ráda A na jeho filmy se mužu dívat pořád dokola a nikdi mně neomrzí.Luis de Funés byl prostě skvělí.tak se mnějte musím bězet,ale poydravuju všechny příznivce Funése.