-
Kryšote!
Tenhle chlap byl prostě bomba.Úžasný bylo,jak cvičil ty četníky na zátah na nudisty. *15* -
FILMY S FUNESEM
Co já vim tak hraje v tadytech filmech:
Piti Piti pa (supr filmec fakt se na nej kouknete stojí to za to)
Pošetilost mocných
Velký flám
Hibernatus
Hodne dílů četníků
Asi 4 díly Fantomase
Grand restaurant p. Septima
Je to fakt super herec a všechny tadyty filmy znam naspamet :D tak zatím Kdybyste nakej nahodou nemohli sehnat muzu vam ho kdyztak vypalit na DVD...ztm -
Louis de Funés
Souhlasim s Andi - Byl to nejlepší herec, jakej se mohl narodit... *14* A naštěstí pro nás se narodil...! *1* *3* -
Škoda že tady Lujdíík není jel bych za nim do francie ://
-
Je to jeden z mých nejoblíbenějších herců. Už od malička ho mám ráda a vždy se ráda dívu na jeho filmy. Vždy když mám třeba špatnou náladu tak si pustím Četníky a to mi vždy spraví alespoň trochu náladu. Opravdu to byl Pán herec.
-
úžasnej herec zbožnuju ho uz od malinka *3*
-
Nejlepší z nejlepších
Nejlepší komik všech dob. Jeho humor nikdy nezestárne.Mám ho moc rád. -
:)
KRÁL HUMORU *14* -
jednička
...súhlasím s každým,kto si myslí,že L.de Funés bol najlepší herec.Jeho filmy boli vždy vtipné,veselé,so správnou dávkou humoru.Napríklad Žandárovky som ja osobne videl nespočetne krát a keď vyšli na originál DVD -hneď som si kúpil celú sériu.Niekde na nete som videl akúsi pocttu-festival s filmamy L-de Funésa,kde aj súčasné malé deti sa tešili po zhliadnutí jeho filmov.Stále má svojimi filmamy čo povedať,je nenahraditeľný komik. *14* -
Fakt já ho mám rád a na něho se nikdy nepřestanu dívat :)))
-
-
A pojedu jak sem vám psal za jméno mého tatky pojedu na jeho hrob ;))) Do Nantesu :))
-