-
přeji štěstí
Milá Lucko!
Už hodně dlouho je možno si o Vás přečíst různé zprávy,vidět Vás na obrazovce či v časopisech a především je možno Vás slyšet!Zpíváte úžasně,jste velmi milá a rozhodně i citlivá k lidem.Nesouhlasím s těmi,ktečí Vás neustále někde sledují,píší hlouposti o Vás i Vašem synovi a proto se již dlouho připravuji Vám napsat.Mám spoustu Vašich desek,písní,cd a podobně.I Vaši knihu,která je napsaná velmi hezky a hlavně jsem Vás opakovaně v Ústí nad Labem při koncertech viděla.Váš výkon v Letním kině byl opravdu obrovský,byla jste báječná a koncert se všem hrozně moc líbil.Rozhodně ani na Vás nebylo poznat žádné Vaše trápení.Naopak jsme si představovali.jak se vracíte ke svým mužským domů a moc jsme Vám přáli Vaše štěstí.Takže,štěstí Vám přeji velikánskou hromadu a hlavně ať přijde co nejdříve,protože si jej opravdu zasloužíte .Jitka Vacková Ústí nad Labem -
Mazání vulgarit, urážek a pomluv
Projela jsem si dnes diskusi a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat!!! *13* -
-
Re: Mazání vulgarit, urážek a pomluv
Omlouvám se, že jsem ti to smázla, uklikla jsem se, původně jsem ti chtěla odpovědět:
Myslím, že jsem to promazala důkladně, ale úplně všechno smazat nelze, právo na vyjádření negativního názoru (ovšem slušnou formou) mají i ostatní. Pokud bys narazila na něco, co jsem přehlédla, napiš mi to vzkazem.
P.S. Jinak mazat mohou jenom správci o:).
zdravím hudy
-
-
je mi lito
je mi lito,jak nekteri lide dokazi nadavat cloveku ktereho znaji jenom z medii,ja osobne nikdy s luckou nekomunikoval a tudiz bych o ni nemohl nic rict jen to ze je pravem nejlepsi zpevacka a ty lidi co sproste urazite tu osobu,by ste si meli udelat obrazek sami na sebe. -
Lucka v Brně
Mrkněte na Lucku v Brně:
http://www.moravskatelevi ze.cz/spolecnost/lucie-bila-ve-vank ovce/ -
štěstí?
Štěstí,co je štěstí?Muška jenom zlatá....Určitě si ho zaslouží každý!I mediálně známý člověk,jako jste vy Lucie.A proto Vám z célého srdíčka přeji,aby jste našla tu pravou lásku na celý život.Určitě je těžké bránit se neustále bulvárním vymyslům,obdivuji každého kdo se umí povznést nad mediální útoky a doufám,že mezi takové lidi patříte,já bych to nedokázala.Hodně,hodně štěstíčka,zdrávíčka a dobré nálady,protože s tou jde vše líp.Mějte se krásně a sluníčkově!Veronika. -
zdravím
nou koment smutné -
Hlásněte!!!
Lidi Bang Bang je v hitparádě HotMusic! http://www.hotmusic.cz/ hlasujeeeem! Je skoro na konci :((( -
-
Re: Hlásněte!!!
Zpivat pisnicky po p.Rotterove a p.Spinarove asi nebyla dobra volba.
-
-
Zdravím
Lidi to Vám není hamba chtít po někom prachy?Vydělějte si je!Lucie si je taky musela vydělat,taky nedostala nic zadarmo.Řekněte poslancům ti jich maj dost a za nic. *16*
Jo a Vám Lucie přeji hodně štěstí,sice Vaše písničky moc neposlouchám.Jednu přece,strašně sem si zamilovala Zimní královnu od Arakainů.Fandím *3* -
-
Re: Zdravím
Lucie,moc Vám fandím a obdivuji,že sláva a bulvární tisk,Vás nesemleli jako kozu Bartošovou.Vy na to máte!Přeji Vám mnoho uspěchu jak profesních,tak soukromých. *3*
-
-
LUCKA
Ahoj Lucinko jsi super spěvačka miluju tvoje písničky *3* *3* pa pa -
!!!!!
že se nestydí ty dole jí žádat o peníze!!!!Od toho jsou úřady!!sprostáci ! *16*