Přejít na výpis diskuzí

Lucie Vondráčková

OSOBNOST 31.12.2006 
963 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paní Lucie koncert s Michalem Davidem je prostě super, a Vy jste úžasná, velice Vám fandím a to jsem starší ročník je mi 60 let, máte moc hezké písničky, Vaše klipy se mi moc líbí, díky za hezký zážitek.
  • Souhlasím, její herectví stojí za houby. A už i jako dabérka se mi přeslala líbit. Její ječák mi jde docela dobře na nervy.
  • stejne ji je jedno co se zde pise protoze je donucena tak jak je vedena ale bohuzel neni to dar od pana boha
  • je to hrozny neda se to poslouchat nestaci pouze chytit svuj dech ale posluchace zdase ze je sama ze sebou spokojena to je ten problem vy uz stejne lepsi nebudete tak se pro boha nesnaste
  • nezlobte se ale jste vyumelkovana zpevacka ktera nema dusi ale pozor jako daberka nemate chybu
  • Paní Lucie, všechno nejlepší Vám přeji, mám moc rád Vaše písničky a těším se na koncerty, jste jak sluníčko, jste s manželem krásný pár, rodiče z vás musí mít radost, kéž vám to vydrží.
  • Lucko hodně štěstí někdo te nemá moc v lásce ale já mám rada tvoje písničky
    Já taky zpívám

Dorka Zdarova *3*
  • Milá Lucko v nasí rodine te máme vsichni moc rádi.Tvoje písně sou moc hezké. *4*
  • *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *6* *6* *6*
  • Lucko, gratuluji k TýTý 2012.
  • Když jí bylo 12 let hrála v nějakém večerníčku..stará ještě není,to bude
    až jí bude tak 50..
  • katarine
    Sice ti není nejmíň, ale pořád jseš rozomilá a vypadáš krásně... *15*
  • Moc nerozumím tomu, co jsi tím chtěla říct, ale je to tvůj názor, no. Nejasný a nic neříkající.
  • a jsi upadla, tak si nestěžuj
  • No já nevím, co asi tak čekat od někoho, kdo dospěje? Třeba že se nějak vyvine, posune, ale podlě mě upadla do průměrnosti. Jsou prostě lidé, kteří zazáří a pak upadnou. Nelíbí se mi, jak heaje. Babovřezky jsem kvůli ní oželela a nedívala se na ně.
  • trošku opožděně přeji k narozeninám

at si stále tak hezká půvabná a skvělá zpěvačka

vše nejlepšííííííííííííííí *4* *4* *4* *4*
  • Jo, nemůže být pořád dítě, ve třicetitřechletech! Mě vůbec nezklamala, naopak překvapila například svou hereckou rolí v Babovřeskách
  • A jako co čekáš? Lucka je náhodou moc fajn, jen prostě dospěla do let, kdy si chtěla založit rodinu a začala žít normálním životem. A ty snad nejsi průměrná??
  • Dokud to byla ještě Lucka Vondráčková, mladičká a s ještě milým úsměvem, tak se mi celkem líbila. Teď se mi zdá, že poztrácela dost ze své bezprostřednosti a je prostě průměrná. A to jsem jí ještě přidala. Po pravdě řečeno jsem z ní zklamaná. *9* *9*
  • Koukla jsem se, hrůza. Jedna velká hrůza. Už koukat nebudu. *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit