Přejít na výpis diskuzí

Lucie Vondráčková

OSOBNOST 31.12.2006 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lucka vůbec není dobrá herečka ani zpěvačka. Pane Bože, vy to neslyšítě, jak zpívá falešně? Jedině snad dabérka, to asi jo, to by šlo.
  • Nevím, kdo to tu má na starost, ale smazávají se tu příspěvky.
  • Lucka je nejlepší zpěvačka,herečka i dabérka na světě....je skvělá...a i její písničky i její osobnost...Lucka je neeeeej *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *3* *3* *14* *14*
  • Tak já mám osobně nejradši písničku Ty jsi ten nej, ale jednou jsem slyšela tu Co s tou touhou a taky se mně docela líbí, ale Lucka má všechny písničky skvělý akorát se mi moc nelíbí Boty proti lásce. Mně se na těch písničkách líbí, že mají děj jsou prostě o něčem a ty videoklipy k tomu taky nemají chybu!
  • Miluji Lucku a její nová písnička co s tou touhou je přímo skvělá pořád si ji pouštím. *4* *4* *14* *14*
  • Lucku osobně mám moc ráda a líbí se mi na ní, že je taková skromná,nenáročná, nepotřebuje okolo sebe dělat humbuk, aby si jí někdo všimnul,protože talentovaný a schopný člověk to nemá zapotřebí. Já ji fandím, přeju štěstí do života a že se Lucka vdala za T. Plekance jí moc přeju,protože on je fajn a Lucka si to štěstí zaslouží.
  • To je snad její věc, koho si vzala ne? Co je na tom špatnýho, že má hokejistu? Cožpak všichni hokejisti jsou špatní? Jak je vidět, tak nejsou....
  • Ano? A co máš asi tak proti? Nebude to spíš obsah než gramatika? A např. ty ses nikdy nezmýlil?
  • Vážená Lucie, některé písničky máte sice líbivé, ale ten zpěv se nedá srovnat např.s Dashou, Terezou Černochovou atd. Podle mě si 2.místo ve Slavíkovi nezasloužíte, ale tohle je soutěž o popularitě a ne o kvalitě.Radši se věnujte herectví, to Vám asi jde. Zkrátka a dobře puberťáci nepoznají kvalitu. A jak se taková intelektuálka vůbec seznámila s hokejistou? Proč nelovila v jiných vodách?
  • Na ní je prostě vidět jakou má chuť do života a jak si váží každé podpory v čem koliv, no když krásně zpívá a ještě hraje tak to nemá chybu už od mala ji mám ráda
  • zdečno a co gramatika????, na to se raději soustřeď
  • hrozně jí to sluší se synkem matyášem na všech fotkách hrozně jim to spolu sluší fakt *4* *4* *4* *4*
  • Lucka je skvělá zpěvačka a také je dost pěkná líbí se mi její písničky prostě je super *2* *2* *2*
  • No, klidně si měj na ni svůj pozitivní názor, já ti ho snad tím svým neberu? Nebo snad ano? Lezu a budu si lézt na stránky koho chci a taky si budu psát co chci. A nebo si snad myslíš, že mi to můžeš zakázat? A nemáš náhodou problém ty, když potřebuješ k životu takovouhle ikonu nesneseš, že se někomu prostě nelíbí? A mě se nelíbí, nemyslím si že je tak úžasně talentovaná, její písničky jsou o ničem a nehorší je ta jak má strach, že se nic nevyrovná....už neví čemu. *2* *1* *3*
  • Zdenčo, já nase nerozumím tvým jedovatým příspěvkům. Máš problém?
    Zřejmě se ti ulevilo, když tady pomlouváš Lucku. Nechápu proč lezeš na stránku Lucky, když máš o ní takové názory. A když už sem lezeš, abys tady vylila svou žluč, nám to stačí číst jednou.
    Ale ani potom nezměníme své pozitivní názory na Lucku.
  • Já zase nerozumím tomu, jak se někomu můžou líbit její písničky a falešné tony v něm. Nevím, kdo v ní vidí jakýkoli příklad, já to tedy jistě nejsem. *3*
  • Moc nerozumím některým příspěvkům. Lucka totiž vždycky byla příkladem nezávislé, chytré a schopné ženy, která si na sebe vydělá sama a peníze od chlapa nepotřebuje. Některým lidem se to příčí (zvlášť zamindrákovaným chlapům). A já ji zase naopak ve všem fandím. Je šikovná a všestranná. Lucko, jen tak dál.
  • Krásná profilová fotka....Lucce gratuluji ke krásnému umístění ve Slavíku.
  • Je to povrchní žena, bez valného talentu. Nechápu to její umístění. Kdo ví, kdo pro ni vlastně hlasoval......
  • Paní Lucie, moc Vám gratuluji k umístění ve Slavíkovi, moc jsem Vám fandil, škoda, že jste nebyla první. Mám velice rád Vaše písničky, ještě jednou velká gratulace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit