-
Všechno nejlepší k tvým 34narozeninám :)
-
lucko vše nejlepší k tvým narozeninám hlavě zdraví a štěstí *4*
-
Jsem sice o 15 let starší než je Lucka,tudíž žádná vrstevnice,ovšem to nic nemění na tom,že Lucka na mě působí velice přirozeně a pozitivně. Je to takový žível,pytel temperamentu a dobré nálady
-
hi lucka vondrackova you are awesome very *3* *14* *4* *5* *6*
-
Lucka je skvělá!!!Byla jsem na jejím turné a byla jsem nadšená *1* Šla bych zas.Nanic si nehraje!!!!!
-
Lucka má aj dobrú povahu a vôbec nie je namyslená,na nic si nehraje presne tak.Mám rád její písnicky Tenkej Led,Zombie,Ty jsi ten nej atd.
-
Lucka je dobrá zpjevačka a nejvíc se mi od ní líbí písnička zombie
-
Lucku už jsem viděla 2x na Václaváku je to asi 3 roky zpátky.Šla jsem do školy a poslouchala zrovna její písničku Tenkej led *15* a vůbec bych jí nepoznala, až potom když byla u mě blíž a usmála se na mě *15* mám ji moc rada je to užasná zpěvačka a je hlavne normální a na nic si nehraje *15*
-
Lucka je aj sympatická a pohodová baba
-
Lucku Vondráckovú mám rád je to dobrá zpevacka
-
aho chce někdo udělat semnou rozhovor a ten kdo ho semnou udělá tak bude slavý ale ten někdo musí umět zpívat *3*
-
Mám jí ráda moc moc ráda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* SEWW
-
by se k sobě hodili, co říkáte?
nejkrásnější sportovec na světě *14* *14* *14*
http://www.osobnosti.cz/marc-marquez.php *14* *14* *14* *14* -
Paní Lucie koncert s Michalem Davidem je prostě super, a Vy jste úžasná, velice Vám fandím a to jsem starší ročník je mi 60 let, máte moc hezké písničky, Vaše klipy se mi moc líbí, díky za hezký zážitek.
-
Souhlasím, její herectví stojí za houby. A už i jako dabérka se mi přeslala líbit. Její ječák mi jde docela dobře na nervy.
-
stejne ji je jedno co se zde pise protoze je donucena tak jak je vedena ale bohuzel neni to dar od pana boha
-
je to hrozny neda se to poslouchat nestaci pouze chytit svuj dech ale posluchace zdase ze je sama ze sebou spokojena to je ten problem vy uz stejne lepsi nebudete tak se pro boha nesnaste
-
nezlobte se ale jste vyumelkovana zpevacka ktera nema dusi ale pozor jako daberka nemate chybu
-
Paní Lucie, všechno nejlepší Vám přeji, mám moc rád Vaše písničky a těším se na koncerty, jste jak sluníčko, jste s manželem krásný pár, rodiče z vás musí mít radost, kéž vám to vydrží.
-
Lucko hodně štěstí někdo te nemá moc v lásce ale já mám rada tvoje písničky
Já taky zpívám
Dorka Zdarova *3*