-
Re: Johny2
nazdar Lucko hadam se nezlobis me -
Re: Johny2
Ahoj Lucka hadam sa namňa hnevaš som tvoj fanik -
Muzikály
mám ráda její pohádky ale asi nej mě berou muzikály lucka zpívá skvěle moooc se mi líbí muzikál od landy tajemství a taky Kvaska !!! -
Johny2
ahoj lucka ako sa maš *4* -
Doufání
Lucka je môj idol, jediné čo ma ukľudní po zlom dni sú jej pesničky. Je milá,krásna samozrejme je pre mna najlepsia speváčka akú poznám. A dúfam že sa jej bude dariť tak ako doteraz.
LEN TAK DELEJ! *3* -
TAK
*8* POZOR!
Nevím sice jak Lucka, ale já se občas tady dívám a mám takový pocit jako by v blázinci měli volno a pustili pacienty ne na vycházku, ale rovnou na internet *9* .
Z jedné strany se Lucka opěvuje a z druhé se háže blátem.
To není normální.
Pokud někdo ji nemusí..tak ať se vydá za těmi, které musí *15*
A to opěvování...taky není normální... *13* -
Re:
to ty seš blbka a lucky vondráčková je ta nej zpěvačka *4* -
Re: ahoj Lucka
ahoj lucka -
Re: ?????????
to ja nevim ale neni to tim že jsi tam nova *7* -
je fajn
lucinka je prostě nejjjj a kdo říká že jí nemá rád tak kecá *5*a je lhář. protože umí krásně zpívat a nikodo líp neumí -
email
Ahoj jsem tady nová a chtěla bych Lucčinu emailovou adresu kdo mi ji může sehnat? -
velký fanda
Lucinka je prostě nejlepší!!!!
známka:1
*3* -
Re: Re: Český Slavík a Lucka
hmmm .... ty tomu asi tk rozumis, ze jo?! *9* nejvic lidi do toho keca idyz tomu vubec nerozumi ... radsi pomlc -
LUCIE
lucka je fakt skvela obdivujem ju...a mam ju strasne rada *15* -
super
Slyšela jsem CD Lucky Vondráčkové a není špatné! *4* Zpíva líp než ta piča Al dhabba která chodí a bydlí s Davidem Pavlíkem!!!
Péťa Bende má duet s Luckou Vondráčkovou na svém druhém CD a ta píseň se jmenuje Nemusíš se bát je smutná! *4* *5* -
?????????
lidičky pomoc všichni ze třídy se se mnou nebavějí!!!
*9* *9* *9* *9* *9* *9* *10* *10* *10* *10* -
Re: Re: Já mít takovou tetičku
Koho urážíš? a co mužeš vědět co jsem dokázal? sama si hloupá čubka co nic pořádně nedovede a nevidí kde je pravda *15* -
Re: Re: Fracek
Lucie je největší PROTEKCE co znám a na to jí nemusí nikdo znát osobně.Helena svému bratrovi otevřela svojí slávou cestu jako hudebníkovi a on zase mete cestičku Lucii už od dětství k tomu se přidala matička textařka a je to.Holka by si sama ani neškrtla to všichni u nás vědí.Image si L postavila na hodné a obyčejné dívce třeba to tak i je... ale to že nikdy neměla moc ráda Helenu je jednoznačné vždy jí záviděla uspěch tvrdit že jí za celé roky koupila Teta jen šampon a že jí nikdy v ničem nepomáhala když byl opačný dukaz několikrát v TV je nehorázné a směšné lhaní *15* -
pro LUCKU
jseš super holka *3* a umíš hezky tancovat *3* *8* -
Re: Re: Český Slavík a Lucka
Lucka má rozsah přes tři oktávy, sorry.Kdybys slyšel, věděl bys to.