Přejít na výpis diskuzí

Lucie Vondráčková

OSOBNOST 31.12.2006 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Johny2

nazdar Lucko hadam se nezlobis me
  • Re: Johny2

Ahoj Lucka hadam sa namňa hnevaš som tvoj fanik
  • Muzikály

mám ráda její pohádky ale asi nej mě berou muzikály lucka zpívá skvěle moooc se mi líbí muzikál od landy tajemství a taky Kvaska !!!
  • Johny2

ahoj lucka ako sa maš *4*
  • Doufání

Lucka je môj idol, jediné čo ma ukľudní po zlom dni sú jej pesničky. Je milá,krásna samozrejme je pre mna najlepsia speváčka akú poznám. A dúfam že sa jej bude dariť tak ako doteraz.
    LEN TAK DELEJ! *3*
  • TAK

*8* POZOR!
    Nevím sice jak Lucka, ale já se občas tady dívám a mám takový pocit jako by v blázinci měli volno a pustili pacienty ne na vycházku, ale rovnou na internet *9* .
    Z jedné strany se Lucka opěvuje a z druhé se háže blátem.
    To není normální.
    Pokud někdo ji nemusí..tak ať se vydá za těmi, které musí *15*
    A to opěvování...taky není normální... *13*
  • Re:

to ty seš blbka a lucky vondráčková je ta nej zpěvačka *4*
  • Re: ahoj Lucka

ahoj lucka
  • Re: ?????????

to ja nevim ale neni to tim že jsi tam nova *7*
  • je fajn

lucinka je prostě nejjjj a kdo říká že jí nemá rád tak kecá *5*a je lhář. protože umí krásně zpívat a nikodo líp neumí
  • email

Ahoj jsem tady nová a chtěla bych Lucčinu emailovou adresu kdo mi ji může sehnat?
  • velký fanda

Lucinka je prostě nejlepší!!!!
    známka:1

*3*
  • Re: Re: Český Slavík a Lucka

hmmm .... ty tomu asi tk rozumis, ze jo?! *9* nejvic lidi do toho keca idyz tomu vubec nerozumi ... radsi pomlc
  • LUCIE

lucka je fakt skvela obdivujem ju...a mam ju strasne rada *15*
  • super

Slyšela jsem CD Lucky Vondráčkové a není špatné! *4* Zpíva líp než ta piča Al dhabba která chodí a bydlí s Davidem Pavlíkem!!!
    Péťa Bende má duet s Luckou Vondráčkovou na svém druhém CD a ta píseň se jmenuje Nemusíš se bát je smutná! *4* *5*
  • ?????????

lidičky pomoc všichni ze třídy se se mnou nebavějí!!!
    *9* *9* *9* *9* *9* *9* *10* *10* *10* *10*
  • Re: Re: Já mít takovou tetičku

Koho urážíš? a co mužeš vědět co jsem dokázal? sama si hloupá čubka co nic pořádně nedovede a nevidí kde je pravda *15*
  • Re: Re: Fracek

Lucie je největší PROTEKCE co znám a na to jí nemusí nikdo znát osobně.Helena svému bratrovi otevřela svojí slávou cestu jako hudebníkovi a on zase mete cestičku Lucii už od dětství k tomu se přidala matička textařka a je to.Holka by si sama ani neškrtla to všichni u nás vědí.Image si L postavila na hodné a obyčejné dívce třeba to tak i je... ale to že nikdy neměla moc ráda Helenu je jednoznačné vždy jí záviděla uspěch tvrdit že jí za celé roky koupila Teta jen šampon a že jí nikdy v ničem nepomáhala když byl opačný dukaz několikrát v TV je nehorázné a směšné lhaní *15*
  • pro LUCKU

jseš super holka *3* a umíš hezky tancovat *3* *8*
  • Re: Re: Český Slavík a Lucka

Lucka má rozsah přes tři oktávy, sorry.Kdybys slyšel, věděl bys to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit