Přejít na výpis diskuzí

Lucie Vondráčková

OSOBNOST 31.12.2006 
956 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Já mít takovou tetičku

Ty se magore vrať do základky a nauč se kdy se píše i - y , protože to neumíš doposud, nic jsi nedokázal a ukájíš si svý mindráky na těch, co s tím problém nemají,co?
  • Fracek

Lucie je rozmazleny spratek a kdyby jeji teta nebyla Helena Vondrackova,tak by po ni ani pes nestekl. Uplne ji nasnasim *10*
  • Re: poklona

jesti maš ten meil tak mi ho prosim pošli na adel.machalkova@seznam.cz *4* *4*
  • Re: Lucka Vondrackova je bozi

nemaš nahodou lucčin meil me se stašně libi.jesti jo nemohla by si mi ho poslat na adel.machalkova@seznam.cz *4* *4*

poslal ti někdo ten meil jesti jo tak mi ho prosííííííííííííííí
  • Re: Český Slavík a Lucka

Určitě nepošlu Helena si ho zaslouží mnohem více ta zpívá a nešeptá jako LV
  • Re: Já mít takovou tetičku

NAPROSTY SOUHLAS !!!

esi maš ten mail tak mi ho prosim posli na adel.machalkova@seznam.cz
    diky *4*
  • Lucie Vondráčková v ankeče ČESKÝ SLAVÍK

Ahoj! Jestli máš rád Lucku Vondráčkovou, pošli jí hlas do Českého Slavíka 2007! Stačí poslat SMS: SLAVICE 23 VONDRACKOVA LUCIE na číslo: 900 0606
    a pak ještě se dá dát hlas na www.slavik.seznam.cz

*3*
  • Český Slavík a Lucka

1) POŠLI HLAS SMSkou:
    SLAVICE 23 VONDRACKOVA LUCIE
    na číslo: 900 06 06

2) HLASOVÁNÍM přes slavik.seznam.cz
    - vygeneruj si kód na ww.slavik.seznam.cz a odešli SMSkou

3) osobně na adrese: A taky můžeš dát hlas přímo v agentuře: každý všední den na adrese Křižíkova 16, Praha 8 od 10.00–16.00 hodin, v úterý od 9.30 do 18.00 hodin. (musíte mít občanku ke kontrole)

čáues
  • Re: Re: Pro Lucii

no já myslím že to nemusí být tak docela pravda možná jen kvůli ní je teď tak slavná a je taky dost dobrá právě o ní dělám referát na hudebku! *4*
  • Já mít takovou tetičku

tak jsem dneska taky slavnej měla všude otevřené dveře tak se veze co to jde. Je jistě hodně cílevědomá pracovitá ale to je asi tak vše je jen ve všem pruměrná.Znám spoustu mnohem talentovanějších holek který ale měli smůlu že jsou z obyčejné rodiny a ne z klanu jako LV
  • Re: Pro Lucii

Myslím že Lucie nikdy neměla moc ráda slavnou tetu Helenu určitě žárlila že Helena je nedostižnou hvězdou jak pro lidi tak i v jejich rodině.
  • Pro Lucii

Já vím jak máš ráda tetu helenu:-)http://www.osk-art.cz/gall ery/displayimage.php?album=topn&cat =10233&pos=0
  • Oprava

v textu došlo k chybě. Má tam být: ...rozumná forma života... *14*to jsem opět já a mé emoce: *4*
  • Ahoj

Neviděli jste někde Lucku? Nějak jsem ji poslední dobou nesledoval a jakmile se na tu holku chvíli nedává pozor, tak hned je někde, kde by rozumná formsa života nikdy nebyla. Nevíte, kde byla poslední dobou? Já zhodnotím, zda to bylo rozumné či nikoliv...díky
    Jo a víte o tom, že začala škola?
    Fakt.
    Tak pro ty, kteří s ní mají problémy, tady je rada:
    Prostě se problému vyhni...
    *1*
    *4* to jsem já...ahoj. *15*
  • Lucka

Jsi Supe a úúúúúúúúúúúžasně zpíváš!!!!!

*3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *15* *15* *15* *15*
  • Bezva

Lucinka je super zpavačka, její nová image změnila i styl jejich písniček a nemá to prostě chybu. Tak jen tak dál Lucinku a držíme ti palečky *3*
  • HANS MATHESON:)))

MILUJU HANSE MATHESONA!!! *14* *14* *14*
  • Atlas 30+

Lucko,pokud to budeš číst...Pokud někoho uznávám v cr..byznysu,jsi to Ty..mysli si co chceš,já nic neočekávám..jen to vegetarianství..Jinak Marmeláda..taky dobrý...
    *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit